Прескочи до съдържание

Иконка маркираща теми тип дневник


Препоръчани мнения

Много от нас напоследък си пускат теми за някое пътуване и си ги държат живи с постоянни обновявания на живо, или пък разказват след като са се завърнали. Много ме кефи тази инициатива, макар и малко да се бърка в конфликт с пътеписите си имат големи предимства и двата подхода. 

 

Та, идеята ми беше някак да отбележим тези теми, които може да започват като въпроси и дискусии още преди самото пътуване, но неизменно включват информация как точно е протекло и какво се е случило. Един вид са история на цялото пътуване от-до. Отсега нататък такива теми си имат ей тази иконка: diary2.png

 

Като я цъкнете ще се покажат абсолютно всички теми маркирани по тоя начин. За сега са едва няколко, може да ги видите тук: http://magelanci.com/tags/forums/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA/

 

Ще се радвам, ако има някоя подобна тема и съм пропуснал, да ми отбележите да я маркирам. 

 

Иконката и цветът и подлежат на промяна след съгласуване със щатния ми интерфейс критик, просто нещо се ентусиазирах тази сутрин и пропуснах малко стъпки от качествения контрол, които по принцип прилагаме преди да се вкара каквато и да е новост тук :)

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Това е много добра идея, особено ако темата започва като въпроси и дискусии при подоготовката на пътешествието. Примерно моята за РЮА / Замбия / Зимбабве / Ботсуана е такава до 7-мата си страница и чак от там нататък започва дневника. Повечето хора няма как да знаят, че има описание на пътешествието със снимки. Усетих се чак като вече бях написал същественна част и не ставаше да се започва на друго място.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

И на мен идеята ми допада, още повече че съм от хората, които все си обещават да напишат пътепис за пътуването си, но накрая така и не го правят. Темите на Fly, Childish, Kaloyan и Мacf1an много ми допадат и смятам, че тяхната инициатива може да бъде последвана и от много други. Тези теми доста биха улеснили подготовките на пътувания до съответните места.

Явно ентусиазмът на Жоро е заразен, поради което отивам да си пусна и аз една темичка :P .

Връзка към коментар

Аз също одобрявам, защото, не всеки път ми се чете или пише пътепис. Под формата на дискусия или разговор ми харесва повече. Дори и за това, че когато някой пита или добави нещо, пишещият се подсеща и за други неща и става и по- пълно, и по- интересно.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Все още събирам смелост да организирам помощ от магеланци в тема за една моя желана дестинация. И тази иконка е повод за "зелена светлина" да го направя някой ден, като му дойде времето :blush:

Връзка към коментар

Все още събирам смелост да организирам помощ от магеланци в тема за една моя желана дестинация. И тази иконка е повод за "зелена светлина" да го направя някой ден, като му дойде времето :blush:

Сю, щом си тук във форума, обичаш да пътуваш и имаш въпроси просто пускай тема. Не ти е нужен кураж, тук никой не хапе, а колкото по-рано, толкова повече време ще имаш за подготовка. Единствената опасност е да те залеят с информация и да не можеш да сместиш всичко в програмата.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз изчетох тази на Fly и следя фенЪт , защото са за безкрайно екзотични дестинации, а снимките в африканската тема са неотразими.

Иначе предпочитам пътеписите , защото дневниците са толкова подробни , та могат да убият откривателския ми дух след като всичко предварително съм го видял.

 

 

 

P.S. Много плахо мятам по едно око и на аржентинската сага , щото пък от друга страна мога да черпя идеи ...абе хем сърби, хем боли ;)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.