temporary Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Здравейте, аз съм Нели.Случва ми се да попътувам от време на време. Повечето ми пътувания ги организират добри другарчета, та не съм много веща с занаята ) Но поназнайвам това и онова. Сравнително добре познавам Гърция. Обожавам Италия. Имам съществени пропуски в Европа (като Париж). И общо взето е това. 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Относно пропуските...май от тук присъстващите сме само двете, които са пропуснали Париж Добре дошла Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 И аз, и аз така за Париж, но въобще не го смятам за голям пропуск. Добре дошла. 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Добре дошла, ще се окажем голяма компания непосетили Париж а, честно казано, нямам и желание 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 (редактирано) Добре дошла P.S. Бе я вземете се съберете и направете едно групово посещение по женски на Париж! Поздрав от Ив Монтан и Жо Дасен Редактирано 21 септември, 2014 от Фичо 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Добре дошла Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Добре дошла, Нели! И аз съм от не посетилите Париж . Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Добре дошла ! Париж не струва и без това е прекалено пренаселен , оставете го за нас ...Венеция също не струва 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 21 септември, 2014 Сподели Публикувано: 21 септември, 2014 Добре дошла ! Париж не струва и без това е прекалено пренаселен , оставете го за нас ...Венеция също не струва Да, да stenk е много прав. Ако може да го разпространим и в посока изток ще е прекрасно... Добре дошла и от мен! Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 И аз не съм била в Париж. Дори точно това си говорихме снощи с Поли, и как като стане дума някъде първата реакция е- Ама при толкова обикаляне как не си била в Париж? :lol: Привет и от мен. 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 22 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 Добре заварили!А за Париж, като му дойде времето - ще го видим Не ми е бил тръпка.А във Венеция съм била - таман няколко пъти - ама ужасно мирише! Връзка към коментар
Polina Публикувано: 23 септември, 2014 Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 Мдааа.. и аз не съм била в Париж Като потвърждение на казаното от Тони! Всъщност би се получил един готин женски Париж, ако решим да се организираме заедно.. Живи и здрави, само. Добре дошла! 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 23 септември, 2014 Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 Добре дошла, Нели и весело прекарване тук! Пишете ме и мен в групата на непосетилите Париж Връзка към коментар
ttelena Публикувано: 23 септември, 2014 Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 Париж е велик град ! Но трябва да бъдеш там повече от 10 дни за да можеш да усетиш атмосферата да се потопиш в живота на града. Обожавам го !Била съм 4 пъти и винаги съм готова за 5-ти! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега