traveler Публикувано: 26 юли Публикувано: 26 юли преди 28 минути , DryGuy каза: Полет на Copa (Колумбия - Панама). Раздават брускети, произведени в България 🙂 Брускети Марети на пет континента. Видях ги и в Мароко. Те са един от многото брандове на ФiCo$ota. 3 1
Тони Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли В Австралия ги продават в една от големите вериги за хранителни стоки Woolworths. За жалост само един вид. 3
stanimir Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли В магазините на една от големите вериги за алкохол в Нова Зеландия продават продуктите на "СиС Индъстрис" - водка Флирт ,.водка и джин Atlantic , разните видове Black Ram.Аз дори в България отдавна не бях се заглеждал. В Мароко и Дубай съм виждал български вафли , мисля последно в Киргизстан гледах вафлите на "Престиж" - Хипер. Та понякога родния бизнес пробива на места за които дори не подозираме.Изключвам емигрантските общности с български магазини. 5 1
crazyhorse Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли преди 32 минути , stanimir каза: В магазините на една от големите вериги за алкохол в Нова Зеландия продават продуктите на "СиС Индъстрис" - водка Флирт ,.водка и джин Atlantic , разните видове Black Ram. В Есауира,Мароко в един магазин за алкохол също имаше български напитки. 1 2
Фил Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Онзи момент, когато погледниш към салатата и устанавиш че ... май и тя те гледа 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега