Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 28 минути , DryGuy каза:

Полет на Copa (Колумбия - Панама). Раздават брускети, произведени в България 🙂IMG_4528.jpeg.94c91cc972ede443b3c83d3504dd029d.jpeg

Брускети Марети на пет континента. Видях ги и в Мароко. Те са един от многото брандове на ФiCo$ota.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

В Австралия ги продават в една от големите  вериги за хранителни стоки   Woolworths. За жалост само един вид.

• Харесвам 3
Публикувано:

В магазините на една от големите вериги за алкохол в Нова Зеландия  продават продуктите на "СиС Индъстрис" - водка Флирт ,.водка и джин  Atlantic ,  разните видове Black Ram.Аз дори в България отдавна не бях се заглеждал.

В Мароко и Дубай съм виждал български вафли , мисля последно  в Киргизстан гледах вафлите на "Престиж" - Хипер.

Та понякога родния бизнес пробива на места за които дори не подозираме.Изключвам емигрантските общности с български магазини.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 32 минути , stanimir каза:

В магазините на една от големите вериги за алкохол в Нова Зеландия  продават продуктите на "СиС Индъстрис" - водка Флирт ,.водка и джин  Atlantic ,  разните видове Black Ram.

В Есауира,Мароко в един магазин за алкохол също имаше български напитки.

IMG_20251215_123056.jpg

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.