Topfly Публикувано: 3 септември, 2019 Сподели Публикувано: 3 септември, 2019 Преди 80 години, на първи септември 1939 година избухва Втората световна война. Вестникът издаван в най-голям тираж в Унгария Az Est излиза със следното заглавие на втори септември: "През нощта поляците нахлуха в немска земя. Германската армия отговори с оръжие на нападението...“ 1 2 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 Не е снимка, но ако това не е куриоз в 21ви век, не знам... Все пак добре, че засега Якутия:Бурятия - 1:0😆 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 Аз пък, видях нещо, което не бях виждала до сега. Чудо, невидяно, с една дума. Като ходих по известните места в Бове, на два пъти се засякох с едни набори, на странни возИла. Велосипеди някакви, ама ги караха лежейки. Някой, ако знае, да обясни, моля! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 Аааа, намерих го: Това било, модел на Пежо - Лигерад, измислен през 1895 година, а през 1914 са пуснати в масово производство. Наистина положението на райдъра е лежащо и били дооооста скъпички. Били популярни, заради това, че положението на тялото предполагало, по- малко умора и по- дълго време каране. 1 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 В България също се виждат чат пат. Карат ги разни преминаващи околосветски ентусиасти. 2 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 Това наистина е ,много по-добра поза за гръбнака , но защо не са направили предното колело задвижващо не разбирам, тази дълга верига ми изглежда безумно. Другия проблем е тръгването и слизанено ми се струва. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 септември, 2019 Сподели Публикувано: 4 септември, 2019 преди 10 минути , Климент каза: Това наистина е ,много по-добра поза за гръбнака , но защо не са направили предното колело задвижващо не разбирам, тази дълга верига ми изглежда безумно. Другия проблем е тръгването и слизанено ми се струва. За слизането си прав - бабата щеше да се изпотрепе, дорде слезе, че падна, заедно с него. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 септември, 2019 Сподели Публикувано: 5 септември, 2019 6 2 5 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 6 септември, 2019 Сподели Публикувано: 6 септември, 2019 Да му мислят онези в самолета колко им е ... 5 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 8 септември, 2019 Сподели Публикувано: 8 септември, 2019 На това му викат - Да правиш секс на Бали, или по-точно - в бали (снимката е взета от фейсбук) 2 1 4 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 12 септември, 2019 Сподели Публикувано: 12 септември, 2019 2 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 септември, 2019 Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 Чудех се, това къде да го сложа... Един скрийншот на новини, някакъв сайт. Аз ли, нещо не съм в час, че не познавам никой от тез известности? Само, дето, е тъжно, не е смешно. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 септември, 2019 Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 Забелязано в Русия 2 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 септември, 2019 Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 Буен перчем набръжко: 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 Обърнете внимание на тоалета на певицата: 1 2 1 Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 Нашите попфолк диви пасти да ядат 😂 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 преди 32 минути , AlexandraKo каза: Обърнете внимание на тоалета на певицата: Има и бедни момичета, които не могат да си позволят много плат за една рокля и трябва да икономисват !!! 1 2 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 преди 12 часа, AlexandraKo каза: Обърнете внимание на тоалета на певицата: Голата истина 🙂 Връзка към коментар
tch Публикувано: 18 септември, 2019 Сподели Публикувано: 18 септември, 2019 преди 12 часа, AlexandraKo каза: Обърнете внимание на тоалета на певицата: Защо има толкова много слушателки от женски пол? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 преди 4 часа, tch каза: Защо има толкова много слушателки от женски пол? Еми, хващат модела на роклята:)))))))))) Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 Любимата ми квартална дрогерия в Америка : 2 1 8 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 преди 37 минути , stanislavpp каза: Любимата ми квартална дрогерия в Америка : Така, като погледнах, с докторския поглед,, има си всичко, за всякакви болести. 1 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 Как щяла да изглежда новата казарма, дето ще я върнат, след малко: 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 19 септември, 2019 Сподели Публикувано: 19 септември, 2019 преди 11 часа, AlexandraKo каза: Как щяла да изглежда новата казарма, дето ще я върнат, след малко: По-скоро румсъвиса трябва да е от певачката по-горе 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега