Niceday Публикувано: 5 януари, 2020 Сподели Публикувано: 5 януари, 2020 Журналистката Камелия Цветанова, която обърка Молдова с Малта, вече изпрати извинителна телеграма до Малдиви... до Монголия... може и да е забравила 😄 3 1 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 Днес снимах тези облаци, като дантела, към Пловдив 11 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 23 януари, 2020 Сподели Публикувано: 23 януари, 2020 Ах тази мода! 2 4 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 23 януари, 2020 Сподели Публикувано: 23 януари, 2020 преди 1 час, АнтонМинков каза: Ах тази мода! Ха! Джеф Кунс да не е станал моден дизайнер? Това за втората снимка. На първата - препоръчителна екипировка при посещение на град Wuhan в Китай. 2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Имаше няколко магеланеца, които планираха ходене до Абхазия. Нека имат предвид, че в Сухуми е така: 5 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Актуална снимка от Китай 🙂 1 8 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Изровено от архива: Любимият ми авариен изход в Обединеното кралство, Уудбридж, Ийст Англия, юни 2009 6 2 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Може и да бъркам, но имам спомени, че някой беше снимал сувенира, който и аз намерих в един супермаркет в Ейлат преди 2 дни 🙂 Първо си мислех, че някой български турист си е направил шега да остави този сувенир, но върху него си имаше редовна цена в местна валута 🙂 Вероятно са се нацелили върху много големият сегмент от туристи, които посещават Израел за да си купят спасителен пояс с надпис Welcome Bulgaria 🙂 2 2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Изхвърляйки боклука, не забравяйте да изгрухтите: 6 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 29 януари, 2020 Сподели Публикувано: 29 януари, 2020 3 2 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2020 Сподели Публикувано: 29 януари, 2020 Segway Centurion! 3 1 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 4 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2020 В крак с времето... 6 Връзка към коментар
the7endless Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 За любителите на китовете 😂😂 2 1 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 17 минути , the7endless каза: За любителите на китовете 😂😂 В това няма нищо смешно. Няма българска дума, която да замени точно kit в диагностичната практика. Чуждица, която се ползва повсеместно в лабораториите. В министерството е трябвало да се сетят, че за масовия потребител звучи странно. Затова аз винаги гледам да го изписвам "диагностични китове". 3 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 2 минути , master_of_germs каза: В това няма нищо смешно. Няма българска дума, която да замени точно kit в диагностичната практика. Чуждица, която се ползва повсеместно в лабораториите. В министерството е трябвало да се сетят, че за масовия потребител звучи странно. Затова аз винаги гледам да го изписвам "диагностични китове". Може би "комплекти" или в краен случай нещо от сорта на "набор от диагностични инструменти"? 5 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 2 минути , master_of_germs каза: В това няма нищо смешно. Няма българска дума, която да замени точно kit в диагностичната практика. Чуждица, която се ползва повсеместно в лабораториите. В министерството е трябвало да се сетят, че за масовия потребител звучи странно. Затова аз винаги гледам да го изписвам "диагностични китове". Не знам какво е това кит в диагностицирането, ама ако е като в някои други области, може би се има предвид "комплект"? 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 2 минути , master_of_germs каза: В това няма нищо смешно. Няма българска дума, която да замени точно kit в диагностичната практика. Чуждица, която се ползва повсеместно в лабораториите. В министерството е трябвало да се сетят, че за масовия потребител звучи странно. Затова аз винаги гледам да го изписвам "диагностични китове". Комплект или набор не върши ли работа? Преди 30+ години продаваха по гастрономите едни набори за супа. Много бяха вървежни Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 Нали в Генуа рухна моста.Това е моя снимка от 2,5 години преди това,когато е цял. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега