the7endless Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 2 часа, master_of_germs каза: В това няма нищо смешно. Според мен си е смешно 🙂 все пак трябва да се държи сметка и за целевата аудитория. "Пристигнаха китовете" е малко като от филм на National geographic 😄 И аз съм попадала на 'диагностични комплекти', което ми звучи ок в качеството ми на редови кибик без медицинско образование, каквито Министерството може би иска да успокоява с това съобщение 🙂 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 2 часа, master_of_germs каза: В това няма нищо смешно. Няма българска дума, която да замени точно kit в диагностичната практика. Чуждица, която се ползва повсеместно в лабораториите. В министерството е трябвало да се сетят, че за масовия потребител звучи странно. Затова аз винаги гледам да го изписвам "диагностични китове". Стига бе, @master_of_germs, как да няма дума, можеха да напишат " диагностични комплекти". Извинете, не видях, че и други са рекли същото. Ми смешно е, щото и на мене ми е смешно, пък не съм точно "масовият потребител". До преди време си имахме думички за всичко, къде ни отидоха? Реторичен въпрос задавам, не ми отговаряйте, моля! 3 Връзка към коментар
KrasiKK Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 1 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 3 часа, dimitrov6 каза: Нали в Генуа рухна моста.Това е моя снимка от 2,5 години преди това,когато е цял. А защо е в темата за смешни и куриозни снимки...? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 Разсейвате ме, а тъкмо се зачетох...Как за три дни, ще стана кукличка:))))))))))))))))))))))))))) Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 Преди 1 час, AlexandraKo каза: До преди време си имахме думички за всичко, къде ни отидоха? Китовете ги погълнаха. 1 1 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 39 минути , chandni каза: А защо е в темата за смешни и куриозни снимки...? Не знам друга тема за подобни снимки.Куриозно е такъв мост да падне.Ами ако някой от нас беше върху него. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 Не знам... Аз не виждам нищо куриозно в падането на някой мост, сграда и каквото и да било друго здание, без значение дали някой от "нас" или някой от "тях" е бил под, над, във и т.н. 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Разсейвате ме, а тъкмо се зачетох...Как за три дни.... Тва 15 кг за три дни? Сигурно става дума за китовете от горните постове? 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 1 8 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2020 преди 59 минути , boogy83 каза: Тва 15 кг за три дни? Сигурно става дума за китовете от горните постове? Ми да, по таз сметка, за 6 дни ще са 30, а през следващите 6 ще сублимирам:))))) Шегата настрана, ама, такива откровени глупости циНкулират из нетЯ, а па ги има и едни, дет им вярват.:(((((( 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2020 Нейде из Балкана⚡ 2 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 На 8.02.2020 г. в 14:53, Фичо каза: Ми кво, Идеш и рИвеш от кеф😉😀 1 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Ама има си начин да се следят тия бури 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 4 1 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 14 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2020 Вече разбрах къде е еврейската църква,а къде е православната синагога и католическата джамия?😉 2 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 14 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2020 Надпис на тостер в ресторанта на хотела. 4 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 преди 43 минути , Topfly каза: Добра инвестиция са тия билети....ако събереш достатъчно, може да ги ползваш в дискотеката вместо салфетки 1 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 15 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2020 2 minutes ago, boogy83 said: Добра инвестиция са тия билети....ако събереш достатъчно, може да ги ползваш в дискотеката вместо салфетки Важното е да става търговията! Те и до сега не печелеха хората, но поне им оставяха надеждата 🙂 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 16 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2020 Задача за начинаещ програмист! Безкраен цикъл между 0 и 1 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега