tonik Публикувано: 1 март, 2014 Публикувано: 1 март, 2014 Една моя снимка от миналата седмица. Честно казано може и да не е куриозна, ако тълкуваме, че забраната е само за черни кучета... 1
captain_oveur Публикувано: 4 март, 2014 Публикувано: 4 март, 2014 (редактирано) Основател, това не важи за теб: * * * * * * Редактирано 4 март, 2014 от captain_oveur 2
captain_oveur Публикувано: 7 март, 2014 Публикувано: 7 март, 2014 Малко от нашия край: Пазете тишина! Добре дошли в нашия детски център с лесно за запомняне име: Налейте ми метър и половина, моля: 2
Childish Публикувано: 10 март, 2014 Публикувано: 10 март, 2014 А защо, всъщност, на всички им харесва в Барселона: (това ми е любимата снимка от там) 2
Duke Публикувано: 10 март, 2014 Публикувано: 10 март, 2014 (редактирано) Да, знам много добре къде се намира този магазин, Тити също определи мястото като любимо... EDIT: Дори и снимка открих... Редактирано 10 март, 2014 от Duke 1
Ani_pv Публикувано: 12 март, 2014 Публикувано: 12 март, 2014 (редактирано) 8.03.2013-на път за Пампорово Редактирано 12 март, 2014 от Ani_pv 1
stanimir Публикувано: 15 март, 2014 Публикувано: 15 март, 2014 Признавам изкефих се когато видях наши лица по рекламните билбордове на лъскав търговски център в сърцето на Хонконг 2
Polina Публикувано: 15 март, 2014 Публикувано: 15 март, 2014 С идващия Св. Патрик, хайде да проверим колко сме ирландци..? 4
FlyTraveler Публикувано: 23 март, 2014 Публикувано: 23 март, 2014 Only in Africa - super-mega-extra low cost: 8
cck Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 От личния архив, при посещението на една работилница: 7
Георги Матеев Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 Ако на някой му потрябва специалист за преинсталация на Windows да се обажда 5
Eleonora Публикувано: 5 април, 2014 Публикувано: 5 април, 2014 Не, че е смешно или пък куриозно, но определено за мен беше неочаквано - в самолет на China Eastern Airlines /пътуващ по вътрешна линия в Китай преди две седмици/ да видя реклама, изписана на кирилица. В първия момент помислих, че виждам реклама на руска водка , но после се сетих, че съм в Китай, а там е обичайна гледка четирима човека да се напиват от една бира с ниско съдържание на алкохол . Та полека-лека в замъгленото ми съзнание проблесна, че всъщност рекламата е на мляко и то с българска марка, а надписът на кирилица е на почти коректен български език. Текстът гласи: "Свръхестествена тайна на селото на дълголетниците: Момчиловци." 16
Фил Публикувано: 5 април, 2014 Публикувано: 5 април, 2014 (редактирано) Признавам изкефих се когато видях наши лица по рекламните билбордове на лъскав търговски център в сърцето на Хонконг Срам не срам - налага се да питам. Кажете, моля (като за такива незапознати със светския живот като мен), кои са тези наши лица на билборда, понеже аз нещо не мога да ги разпозная? Единствено пичът на последната снимка ми прилича малко на Гълъбин Боевски, ама едва ли е той Редактирано 5 април, 2014 от Фичо 4
Зани Публикувано: 5 април, 2014 Публикувано: 5 април, 2014 Срам не срам - налага се да питам. Кажете, моля (като за такива незапознати със светския живот като мен), кои са тези наши лица на билборда, понеже аз нещо не мога да ги разпозная? Единствено пичът на последната снимка ми прилича малко на Гълъбин Боевски, ама едва ли е той И аз така ! На последната снимка момичето малко ми прилича на Мария Игнатова, но за другите нямам представа... 1
Childish Публикувано: 5 април, 2014 Публикувано: 5 април, 2014 За тези, които ми се смяха в една друга тема: 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега