Iva_a Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Днес съм много активна, малко доминикан реализъм по Коледа. Да ви приземя след "версайския" апартамонт. Преди и след: Между другото, ядох, жива съм Тази не е смешна, но е за мен е куриозна. Това е хаитянче с невероятни сини очи. Дойде до масата ни докато пиехме кафе в Ла Теренас, полуостров Самана. 12 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Вече си го представих. Облечен с костюм от XVIII век се прибирам в кокетния си апартамент в стил Луи XV. На входа на панелката се разминавам със съседа автомонтьор, като внимавам да не се допра до омазнените му работни дрехи. Асансьорното пространство деля с леля Цеца, която очевидно рядко ползва банята по предназначение. На площадката пред апартамента ме лъхва познатата воня на пача, готвена по същото време от комшиите. И все пак аз позвънявам на придворния лакей, който отваря вратата на апартамента, за да се потопя в моя собствен свят, някъде там в нищото на студентски град... Неее, Дюк - според обявата "Сградата в която се намира апартамента е с луксозно изпълнени общи части" . Няма да има там автомонтьори и некъпани лели :-) Само принцове и принцеси и друго отбрано общество и после се потапяш в омайната атмосфера на Версай. Само не мога да го свържа някак с думите двустаен и апартамент 2 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Неее, Дюк - според обявата "Сградата в която се намира апартамента е с луксозно изпълнени общи части" . Няма да има там автомонтьори и некъпани лели :-) Само принцове и принцеси и друго отбрано общество и после се потапяш в омайната атмосфера на Версай. Само не мога да го свържа някак с думите двустаен и апартамент ...и всички ходят с перуки...от принцовете (автомонтьори) до принцесите (лелки)....що ли изведнъж ми хрумна защо бил създаден парфюмът .... 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Днес съм много активна, малко доминикан реализъм по Коледа. Да ви приземя след "версайския" апартамонт. Преди и след: DSCN1736.JPG DSCN1734.JPG Между другото, ядох, жива съм бррр хрррр; а какво е това? Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Неее, Дюк - според обявата "Сградата в която се намира апартамента е с луксозно изпълнени общи части" . Няма да има там автомонтьори и некъпани лели :-) Само принцове и принцеси и друго отбрано общество и после се потапяш в омайната атмосфера на Версай. Само не мога да го свържа някак с думите двустаен и апартамент В интерес на истината, според Гугъл сградата, в която е това бижу, не е панелна, а сравнително нова. E, ако съдя по моята, това не е гаранция за съседите. Това не е снимка, но ми харесва: https://www.facebook.com/photo.php?v=10202262063247396 3 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Childish, това е прасе на чеверме. На 24 декември ги пекат и на Бъдни вечер и Коледа се яде свинско, приготвено по този начин. По време на печенето ги мажат с марината, не знам точно от какво, но има много подправки. Всеки месояден го харесва . Аз първо се мусех, но после съм купувала с успокоението, че щом е минало през огън... Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 (редактирано) ааа, добре, прасе може а за разбиранията им за пости на Бъдни вечер съм започната от първа ръка... Редактирано 9 април, 2014 от Childish Връзка към коментар
wilks Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2c126899163170597&f1=details По принцип не страдам от клаустрофобия, но днес само докато гледах това "чудо на чудесата", неочаквано за мен леко изпитах такова едно странно усещане на нещо като задушаване... Да спомена, че днес влизах в два офиса на различни фирми, и в двата на мониторите видях отворен този сайт с въпросния обект на продажба. Не знам по каква мрежа се разпространяват тези безумни оферти, но явно напоследък са станали нещо като мания за забавление по офиси и учреждения ...и цялата тази шарения само в 86 квадрата 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 http://news.distractify.com/people/complex-humans/?v=1 9 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) ...и цялата тази шарения само в 86 квадрата В случая е добре да броиш и квадратурата на стените, на таваните... Хората са се постарали все пак Редактирано 10 април, 2014 от captain_oveur 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 ยินดีต้อนรับสู่ประเทศไทย Welcome to Thailand Няма шуби, няма дубльонки. Право в целта! (забелязано в национален парк Ерауан днес по обед) 14 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Няма шуби, няма дубльонки. Право в целта! (забелязано в национален парк Ерауан днес по обед) Ама какви дубльонки, в тази жега само виски с ледой. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) ยินดีต้อนรับสู่ประเทศไทย Welcome to Thailand Няма шуби, няма дубльонки. Право в целта! (забелязано в национален парк Ерауан днес по обед) А , тъкмо теб търсим в съседната тема http://magelanci.com/topic/2060-klm-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F/ П.С. По темата - Тайланд си е руска губерния ... Редактирано 10 април, 2014 от stenk Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Моето мнение е , че вече са една от най-пътуващите нации и може би това си има своето обяснение в дългите години изолация "зад завесата" . Огромната част обаче са млади необременени руснаци от средната класа и нагоре. Айде и аз да се отчета от Япония - Киото в един от от старите гейша дистрикти : 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 Още една от Македония 8 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 На плажа на Тарифа, Испания, където се срещат Атлантическия океан и Средиземно море. 3 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 - секси Снежанка в Реюнион (34°C) - да внимавате, че вижте какви работи стават... - промоция - културен шок - но комент - izlizane - котката ми Франсоа преди и след фризьор 4 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 Малко по-сексуално. Текстът на френски казва следното: "Международен кабинет на Др Яо Куадио АлберДр Албер - астролог, учен, ароматерапевт, международен офталмолог, гинеколог, андролог, главен секретар на традиционните лекари в Кот д'Ивоар,лекува: серопоѝитивни, Зона-варицела, белодробна туберкулоза, мека ерекция, импотентност, сексуална слабост, преждевременна еякулация, рак на гърдата и матката. лекува: катаракта за 5 минутипоправя: разбити сърца (при развод), изтрива стрии и белези, уголемяване или намаляване на пениса (мъжкият полов орган), вещерство, парализа на крайниците и менингит, подготовка за изпити и конкурси, духовно подготвяне на строителен терен, ПРАВИ ХИРУРГИЧНИ ОПЕРАЦИИ НА ФИБРОМА, МИОМА И КИСТА ПО ТЕЛЕФОНА, изправя криви полови органи, кара да потеглят руски мотори." Адрес и телефон на снимката, който се интересува! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 (редактирано) Малко по-сексуално. Текстът на френски казва следното: "Международен кабинет на Др Яо Куадио Албер Др Албер - астролог, учен, ароматерапевт, международен офталмолог, гинеколог, андролог, главен секретар на традиционните лекари в Кот д'Ивоар, лекува: серопоѝитивни, Зона-варицела, белодробна туберкулоза, мека ерекция, импотентност, сексуална слабост, преждевременна еякулация, рак на гърдата и матката. .............. Малко му куца правописът на докторчето и бърка думички като гинеколог или еякулация, но на фона на невероятните му и разностранни способности и умения това са дреболии Редактирано 11 април, 2014 от Фичо 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 април, 2014 Сподели Публикувано: 11 април, 2014 Международен кабинет на Др Яо Куадио Албер Др Албер - астролог, учен, ароматерапевт, международен офталмолог, гинеколог, андролог, главен секретар на традиционните лекари в Кот д'Ивоар, лекува: серопоѝитивни, Зона-варицела, белодробна туберкулоза, мека ерекция, импотентност, сексуална слабост, преждевременна еякулация, рак на гърдата и матката. лекува: катаракта за 5 минути поправя: разбити сърца (при развод), изтрива стрии и белези, уголемяване или намаляване на пениса (мъжкият полов орган), вещерство, парализа на крайниците и менингит, подготовка за изпити и конкурси, духовно подготвяне на строителен терен, ПРАВИ ХИРУРГИЧНИ ОПЕРАЦИИ НА ФИБРОМА, МИОМА И КИСТА ПО ТЕЛЕФОНА, изправя криви полови органи, кара да потеглят руски мотори." Навремето в Южна Африка с един приятел се надпреварвахме кой по-голяма колекция ще състави от подобни обяви. Бутаха ни по листовка на всяко кьоше в Претория. Повечето се представят за чуждестранни специалисти от Западна и Централна Африка. Още са там, но рекламният им модел се изменил и листовките поизчезнаха. 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 http://youtu.be/x81iip6psks Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 април, 2014 Сподели Публикувано: 14 април, 2014 (редактирано) :lol: Редактирано 14 април, 2014 от Фичо 16 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 април, 2014 Сподели Публикувано: 14 април, 2014 Опааааа: В резултат на това ... Джена Джеймисън поиска игричка с Христо Стоичков 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега