Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

• 2 седмици по-късно ...

post-72-0-63202200-1411646093_thumb.jpg

На пръв поглед нищо необичайно - една от рекламите за СИМ карти за международни разговори, на седалките на Уиз.

Но...

post-72-0-28428500-1411646173_thumb.jpg

не знам дали е смешно, или тъжно...за мен по-скоро второто

post-72-0-19239500-1411646706_thumb.jpg

сори за качеството на снимките, но нямаше как да се сгъна между редовете така че да видя какво и как точно е фокусирано

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Често срещан проблем :) То и за това в Австрия се продават магнитчета "No Kangaroos in Austria" Пък да знаеш веднъж в Холандия като исках да пращам писмо до Австрия и в пощата държаха да ме таксуват една камара пари, докато им обясня, че търся Австрия, а не Австралия :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Често срещан проблем :) То и за това в Австрия се продават магнитчета "No Kangaroos in Austria" Пък да знаеш веднъж в Холандия като исках да пращам писмо до Австрия и в пощата държаха да ме таксуват една камара пари, докато им обясня, че търся Австрия, а не Австралия :)

хах да, виждал съм ги тези магнити.

1WVshbU.gif

Или едни пак същите със знака за "преминаващи кенгуру", но задраскан, и отдолу пише Австрия.

Интересното е защо в пощите, или още по-добре мобилните оператори никога не се бъркат в обратна посока - вместо тарифите за Австралия, да таксуват като услугите си за Австрия  :biggrin:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз лично съм силно скептичен дали кенгуруто наистина произхожда от Австралия. 

Защото емблемата на футболния отбор Беласица от град Струмица, Македония, е ... кенгуру, а както знаем, те не биха я сложили току така, без повод....

1418.png

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 11
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Крави на плаж, за мляко с карамелен цвят може и да преглътна. А може и някоя директива да задължава подобно отношение.  :P

Каубои освен на коне и с АТВ съм виждал, но с яхта да пасеш крави на плажа...За такава земеделска програма изобщо не съм чувал.

post-1495-0-02646000-1413830914_thumb.jpg

Редактирано от Биксбит
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Първата снимка е на тоалетни в пустинята Сахара в Тунис - не е ясно дали надписите по тях са пример за тунизийски хумор или за тяхното разбиране кое е комфортно...

Втората снимка е от пиано бар в Сандански - подобни снимки много има по заведенията, но тук ми харесва какво пише срещу Джена.

post-1179-0-03537200-1414356166_thumb.jpg

post-1179-0-83930200-1414356180_thumb.jpg

• Харесвам 10
Връзка към коментар

А това е кученцето Милк - с което се запознах най- официално. Собственикът беше толкова доволен, че се възхитих на кученцето, че най- любезно ми даде да го поснимам, като го караше специално да се обърне към мен. А самото кученце , явно беше свикнало, щото си позираше с кеф:

На вашето внимание - МИЛК:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.