Фил Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 (редактирано) макар и с малка неточност в правописа Редактирано 15 септември, 2014 от Фичо 9 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 На пръв поглед нищо необичайно - една от рекламите за СИМ карти за международни разговори, на седалките на Уиз. Но... не знам дали е смешно, или тъжно...за мен по-скоро второто сори за качеството на снимките, но нямаше как да се сгъна между редовете така че да видя какво и как точно е фокусирано 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Често срещан проблем То и за това в Австрия се продават магнитчета "No Kangaroos in Austria" Пък да знаеш веднъж в Холандия като исках да пращам писмо до Австрия и в пощата държаха да ме таксуват една камара пари, докато им обясня, че търся Австрия, а не Австралия 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 7 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Често срещан проблем То и за това в Австрия се продават магнитчета "No Kangaroos in Austria" Пък да знаеш веднъж в Холандия като исках да пращам писмо до Австрия и в пощата държаха да ме таксуват една камара пари, докато им обясня, че търся Австрия, а не Австралия хах да, виждал съм ги тези магнити. Или едни пак същите със знака за "преминаващи кенгуру", но задраскан, и отдолу пише Австрия. Интересното е защо в пощите, или още по-добре мобилните оператори никога не се бъркат в обратна посока - вместо тарифите за Австралия, да таксуват като услугите си за Австрия 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 (редактирано) Аз лично съм силно скептичен дали кенгуруто наистина произхожда от Австралия. Защото емблемата на футболния отбор Беласица от град Струмица, Македония, е ... кенгуру, а както знаем, те не биха я сложили току така, без повод.... Редактирано 25 септември, 2014 от Zaro 11 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Не можах да реша дали са смешни и куриозни, но ... http://awareness-time.com/11-engineering-fails-that-make-you-wonder-how-these-engineers-received-a-degree/ 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Zaro, може да има нещо общо с това: 1 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 25 септември, 2014 Сподели Публикувано: 25 септември, 2014 Мечо Пух се прозява: 7 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Сапунен мехур се пука над главата на дете (Плаза Майор, Мадрид): 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Къде ли е фотографа? 13 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 4 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2014 Един (не)обикновен афиш в Кипър! Тръгнали сме да изнасяме "култура" по белия свят явно... 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2014 http://9gag.com/gag/aj680A1 2 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 (редактирано) Крави на плаж, за мляко с карамелен цвят може и да преглътна. А може и някоя директива да задължава подобно отношение. Каубои освен на коне и с АТВ съм виждал, но с яхта да пасеш крави на плажа...За такава земеделска програма изобщо не съм чувал. Редактирано 20 октомври, 2014 от Биксбит 9 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 26 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2014 Първата снимка е на тоалетни в пустинята Сахара в Тунис - не е ясно дали надписите по тях са пример за тунизийски хумор или за тяхното разбиране кое е комфортно... Втората снимка е от пиано бар в Сандански - подобни снимки много има по заведенията, но тук ми харесва какво пише срещу Джена. 10 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 26 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2014 А тази е от крайните квартали на нашата мила родина - опит да се предпазят минаващите коли да не паднат в дупката... 2 1 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 26 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2014 22 покъртителни снимки от руските сватби http://po-krasivi.net/31155/22-pokartitelni-snimki-ot-ruskite-svatbi.html Тази просто... нямам думи 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 Айде варненци да си признаят на кого е: 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 Не е смешна снимката, ама сърце не ми даде да го пропусна този малък фотографин - профешънъл: :) 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Имаме си нов каскеееет :) 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 А това е кученцето Милк - с което се запознах най- официално. Собственикът беше толкова доволен, че се възхитих на кученцето, че най- любезно ми даде да го поснимам, като го караше специално да се обърне към мен. А самото кученце , явно беше свикнало, щото си позираше с кеф: На вашето внимание - МИЛК: 3 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 2 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2014 Ако някога сте се чудили как е "Мечо Пух" на словашки, ето тази снимка може да Ви даде отговора. 7 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 2 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2014 Да се върнем към миналото... Едно нестандартно място за почивка: мечка-пейка Без коментар 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега