Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

Ние бяхме цяла група и пак ни зяпаха, като много често искаха да се снимат с нас. Веднъж дори ми дадоха едно дете в ръцете да ме снимат с него! Почувствах се направо като дядо Коледа :)

Това е мило. С мен никой не е искал да се снима, само ме гледаха осъдително и неприветливо, или се смееха/сочеха. Дори като им отвръщах гледайки ги, не спираха да зяпат. 

Връзка към коментар

1. Малка уличка в старата част на Цюрих. По едноименният американски ТВ сериал. :blush:

post-2916-0-80388500-1443973943_thumb.jpg

2. Внимавайте с дрес кода на обществената тоалетна пред Операта в Цюрих. Без бална рокля с гол гръб и смокинг , нямате шанс да пуснете и една вода :lol:

post-2916-0-92081700-1443973945_thumb.jpg

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Винаги ми е било чудно, защо хората ходят по този начин в този подлез, когато вали (не се получи качество, но се разбира за какво иде реч) ...

Хората са толкова зомбирани и отнесени в някакви битовизми, че дори не се замислят. Така си мисля аз :) И на мен ми е правило впечатление. Даже в твоя случай е една жена, аз съм попадала на 5-6 души, които така си се разхождат из подлеза. :lol:  :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.