Topfly Публикувано: 20 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2015 Севия се е преместила в Италия! as.jpg Нормално Веднъж във фейсбук страницата си рекламираха Палма де Майорка, като дестинация на Канарските острови Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 20 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2015 Нормално Веднъж във фейсбук страницата си рекламираха Палма де Майорка, като дестинация на Канарските острови Ще ти кажа, че Ла Палма и Палма де Майорка ги бъркат дори испанците... Връзка към коментар
Polina Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 Бургазлии да кажат дали е така: Взето от ФБ. 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 Бургазлии да кажат дали е така: Burgas.jpg Взето от ФБ. Това е нож с две остриета! Няма нищо по-страшно от некомпетентна общинска служителка, която има огромно желание да ти помогне... 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 Бургазлии да кажат дали е така: Burgas.jpg Взето от ФБ. Може. Ще ти кажат "Ни нам" и "Ни моа" 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 Японски вариации на тема „страшно и по-страшно“... ...и германска реплика: най-страшно! 10 Връзка към коментар
bori Публикувано: 3 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2015 Малкия, на къде така :) 4 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 3 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2015 От сайта на Светльо Витков. За ваше и мое здраве 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2015 Това го имаше май по-назад в темата със заглавие "Пернишка русалка". Връзка към коментар
iMari Публикувано: 20 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2015 Ей това кибритче с Волен Сидеров ме развесели много днес.Клечката кибрит се пали от задните му части 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Модерна прическа в Сидни: 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 (редактирано) Редактирано 3 декември, 2015 от AlexandraKo 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 (редактирано) Fair price: * * * Хомеопатични средства - изпитани! * * * Паркът с езерата, Куала Лумпур. Не бях аз! * * * :D :D :D Редактирано 4 декември, 2015 от captain_oveur 12 Връзка към коментар
bori Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 На това му викам, да хванеш момента! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 декември, 2015 Сподели Публикувано: 8 декември, 2015 Прекрасно утро на връх Мусала Ей това кибритче с Волен Сидеров ме развесели много днес.Клечката кибрит се пали от задните му части Извинявам се за офтопика, ама понеже колекционирам кибрити - къде може да се намери такова кибритче? 11 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 декември, 2015 Сподели Публикувано: 8 декември, 2015 Едно момче от Къртицата(шоуто),мисля,че Любо се казваше,ни го предложи за 0,50лв.Каза,че е много популярен артикул във Фейсбук.Потърси там Относно горната снимка - какъв ентусиазъм само.Да станеш сутринта при -11 градуса за да демонстрираш правописните си умения 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега