christuff Публикувано: 15 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2016 Наглостта и простотията по-скоро Абе чист инвалид си е ,но с ментални увреждания. 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 И още ... бакони. 8 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 (редактирано) Гладни има ли? Редактирано 24 февруари, 2016 от christuff 7 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 Сетих се за това Имаше един лаф "Trust me, I´m an engineer". Извинявам се за офтопика, след малко чинно ще си преместя поста 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 Сетих се за това Имаше един лаф "Trust me, I´m an engineer". Извинявам се за офтопика, след малко чинно ще си преместя поста Не ми напомняй какви глупости съм правила на тема щепсели и контаки Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 (редактирано) - Редактирано 13 март, 2016 от Asterisk 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 Самолет от град Батман (Турция) кацна 4 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Когато те мързи да местиш стрелката на часовника, просто... 9 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 6 човека, две кучета и много багаж на един мотор https://www.youtube.com/watch?v=Fws1XkcTHys 2 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Според друга българска туристическа агенция, Испания е превзела любимата ми Португалия! 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Саааамо за кавалери, другите да не гледат! 8 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 позабравили сме го тоя руски Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 (редактирано) позабравили сме го тоя руски Да ти преведа - Воеводина К.С. са я наградили с потупване по рамото за трудови постижения и ударен труд Потупването по рамото си е било съвсем реална награда, заедно с парична награда, компенсация,отпуск, подарък и почетен знак . Там са изброени и трябва да се подчертае каква точно е наградата. Сетих се, ми то и у нас беше така. Редактирано 21 март, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Да ти преведа - Воеводина К.С. са я наградили с потупване по рамото за трудови постижения и ударен труд Вероятно потупванията са две, защото е подчертано два пъти. 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 И вариант за другия пол, да не се оплачат от дискриминация: There was a man who really took care of his body. He lifted weights and jogged 6 miles a day. One day, he took a look in the mirror and noticed that he was tan all over except his 'thing.' So, he decided to do something about it. He went to the beach, completely undressed himself and buried in the sand, except for his 'thingie,' which he left sticking out. Two old ladies were strolling along the beach, one using a cane. Upon seeing the 'thing' sticking up over the sand, she began to move it around with her cane, remarking to the other lady, "There's no justice in the world." The other lady asked what she meant. "Well," said the old lady, "When I was 20, I was curious about it. When I was 30, I enjoyed it. When I was 40, I asked for it. When I was 50, I paid for it. When I was 60, I prayed for it. When I was 70, I forgot about it. Now I'm 80, the damn things are growing wild on the beach and I'm too old to squat!" 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 март, 2016 Сподели Публикувано: 22 март, 2016 Не е точно смешна, нито куриозна, но... 4 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 22 март, 2016 Сподели Публикувано: 22 март, 2016 (редактирано) Ето една от вчера, от Трастевере (Рим). Секси магазин! Е, не знам защо качва снимката обърната. Редактирано 22 март, 2016 от Евгени Димитров Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 март, 2016 Сподели Публикувано: 22 март, 2016 Моля за решение на задача 10: 14 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 март, 2016 Сподели Публикувано: 22 март, 2016 Е, не знам защо качва снимката обърната. Случайно да си с Windows 10? Ако да - това обяснява много неща. 10-ката "усеща" как трябва да бъде визуализирана снимката и я показва правилно, но реално тя си е завъртяна на 90°. За да се оправи, трябва да се завърти със стрелките за ротация наляво или надясно, след което пак да се изправи и тогава снимката се записва изправена Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега