kreo Публикувано: 7 април, 2016 Сподели Публикувано: 7 април, 2016 Нещо и от мен, Селфи в Тайланд Особено съм впечатлена от окото на тоягата 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 април, 2016 Сподели Публикувано: 7 април, 2016 Нещо и от мен, Селфи в Тайланд Особено съм впечатлена от окото на тоягата Като е селфи, ти кое си на снимката 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 април, 2016 Сподели Публикувано: 7 април, 2016 До всяка силна жена стои един романтик! 11 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 7 април, 2016 Сподели Публикувано: 7 април, 2016 Като е селфи, ти кое си на снимката Тоягата Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 8 април, 2016 Сподели Публикувано: 8 април, 2016 Очаквайте скоро и в други авиокомпании... 13 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 8 април, 2016 Сподели Публикувано: 8 април, 2016 При малко по-силна турболенция какво става с таз' софра... 3 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 8 април, 2016 Сподели Публикувано: 8 април, 2016 Очаквайте скоро и в други авиокомпании... photo.jpg А после, не хранели в авиокомпаниите..... Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 8 април, 2016 Сподели Публикувано: 8 април, 2016 При малко по-силна турболенция какво става с таз' софра... Ще им сервират друго, не ги мисли! Ама е добре да се яде бърже, де... 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 При малко по-силна турболенция какво става с таз' софра... Мани софрата, какво става с пътниците, че като гледам нямат колани. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Мани софрата, какво става с пътниците, че като гледам нямат колани. Имат колани, Теди, ама са ги дали на стюардесата да им пробие по още две-три дупки, че то след такова плюскане... Аз на тяхно място бих заложил на тиранти. 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Капитане, стюардеси на този полет няма :-P 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 (редактирано) Преди няколко дена на брега на Сена в Париж тази патица си правеше разходката. Редактирано 12 април, 2016 от dimitrov6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Чайка Бележкова е достатъчно известно име. Беше шефка на Нотариата още преди въвеждането на частните нотариуси. Надали има софиянец без поне един нотариален акт подписан от нея... 3 Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 (редактирано) Има и поколение Чайка Бележкова с абсолютно същото име. Детето е ученичка. Преди години, когато работех в банка, най-интересния ни клиент беше Кочу Мучев - някакъв мениджър на хотел Черно море във Варна. Редактирано 13 април, 2016 от Bliss 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Чайка Бележкова е достатъчно известно име. Беше шефка на Нотариата още преди въвеждането на частните нотариуси. Надали има софиянец без поне един нотариален акт подписан от нея... Ако имам подписан от нея документ със сигурност ще се усъмня в истинноста на документа Много би ми се искало поне за момент да вникна в главата на родителите и! Детсвото и сигурно е било ад, заради многото подигравки! Връзка към коментар
traveler Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Като видях табелката така се загледах,че се препънах и се сблъсках с няколко човека. Общо взето името и фамилията поотделно са приемливи,но двете заедно ....Поне се помнят. Интересно дали Бележкова е по мъж. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Интересно дали Бележкова е по мъж. Недейте така. Това е реална жена, един от най-квалифицираните нотариуси. По мъж е. Колкото до странните имена... Има Телефонка, има и един Хуй Там Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Това с Чайка Бележкова е интересен случай на nominative determinism. Сигурно има и други примери. 5 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Точният час в Амстердам... Май Земята се е завъртяла на обратно Кажи му журналист и повече не го обиждай... 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Това с Чайка Бележкова е интересен случай на nominative determinism. Сигурно има и други примери. Определено, как иначе да се обясни номинацията за пресаташе на футболния отбор на Мамелъди Сънданс, воден точно в онзи момент от изтъкнатия естет и доктор хонорис кауза г-н Христо Стоичков. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 С мама и тате на пазар за нови туИлети Само дето, Малчо Сладурчов проспа целия пазар: 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега