tch Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 1 час, Боби каза: Не знам как издържат... горките животни От това първото колко котлета ще излязат, малИИИИ Връзка към коментар
tch Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 7 часа, Topfly каза: Веднъж четох една статистика според която мъжете декларират че правят с 50% повече секс от колкото жените си спомнят, че са правили секс Може просто в 50% от случайте жените да не разбрали ще правят секс, ако е продължило 10 секунди :D 2 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 31 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2017 Няколко по-забавни и закачливи знаци за обществени тоалетни в нощен клуб В закусвалня пак в нощен клуб в бар пак в закусвалня 12 1 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 31 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2017 На 2017. 10. 30. в 14:33, tch каза: Може просто в 50% от случайте жените да не разбрали ще правят секс, ако е продължило 10 секунди :D Или да има разлика в дефиницията за секс Когато избухна аферата между Бил Клинтон и Моника Люински, бяха изкарали някакво проучване на общественото мнение, че според 60% от американците оралният секс не е секс и с това искаха да докажат, че Бил Клинтон не лъже 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 31 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2017 преди 10 минути , Topfly каза: Или да има разлика в дефиницията за секс Когато избухна аферата между Бил Клинтон и Моника Люински, бяха изкарали някакво проучване на общественото мнение, че според 60% от американците оралният секс не е секс и с това искаха да докажат, че Бил Клинтон не лъже Тъй тъй, един път не е изнявяра и от един път не се ставло гей, оправдания всякакви 2 1 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 31 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2017 Най-накрая намерих къде да си паркирам коня. А колите със 120 коня по колко плащат? 2 6 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 1 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2017 1 1 17 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2017 Когато се наложи да теглиш кеш от банкомат в съмнителен квартал 2 9 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2017 Хелоуин в Тайланд 1 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2017 Винаги съм си задавал въпроса как не става късо съединение и пожар при хаоса от жици опънати между електрическите стълбове в Тайланд? Някой път става пожар... 1 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 4 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 Тези снимки съм ги правил така за мен си ,но няма как да не Ви ги споделя.Искам от много време да ги пусна,но все това пусто времееее... Primark London Не искам да засягам нежния пол с тези снимки,извинявам се за което. Не знам друго ама тези ботуши са голяма мода в UK. ооууу и да не забравя тоалетните им. 6 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 Преди 1 час, Иван Попов каза: Тези снимки съм ги правил така за мен си ,но няма как да не Ви ги споделя.Искам от много време да ги пусна,но все това пусто времееее... Primark London Не искам да засягам нежния пол с тези снимки,извинявам се за което. Не знам друго ама тези ботуши са голяма мода в UK. ооууу и да не забравя тоалетните им. Ами какво му е?Виждал съм го къде къде по-разхвърлян. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 Според официалната информация островът Тортола е “готов“ да посреща туристи след урагана Ирма. Това е снимка от 31-ви октомври 2 5 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) Унгарската верига CBA в помощ на сръбските си купувачи в Сегед се опита да “преведе“ на кирилица съобщението къде се се връща ДДС-то Имах съмнения, че табелата е фотошоп, но от веригата потвърдиха грешката Журналистите откриха как е станала “грешката“ В Гугъл транслейт ако сложим унгарски текст и изберем превод от английски на сръбски гугъл конвертира унгарския текст на кирилица. С избор на руски или български, унгарският текст си остава на латиница. Редактирано 7 ноември, 2017 от Topfly 8 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 В Индия яжте само KurKure 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 Lost in translation 3 15 Връзка към коментар
ShaMan-H_Fel Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 По добро е от "Baked old man from Bansko". 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 преди 17 минути , Topfly каза: Това ако излезе на лентата за чекиран багаж, веднага си го познавам! 2 1 11 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 10 ноември 2017 година, булевард Андраши в центъра на Будапеща. Един сърфист е тръгнал в неизвестна посока 6 9 Връзка към коментар
tch Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 преди 1 минута , Topfly каза: 10 ноември 2017 година, булевард Андраши в центъра на Будапеща. Един сърфист е тръгнал в неизвестна посока Отива пак да си вземе от същите халюциногенни гъби 1 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2017 В Краби (Тайланд) са хванали 5 метрова кобра 2 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега