AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 преди 35 минути , Topfly каза: Честит 3-ти март! София, автобус 280 Викаш, натурален шоп с трикольорче? Кат рекох трикольорче, вчера , на празника си купих 10 броя по 33 стотинки, да си имам, да раздаваме по света. 4
Topfly Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 41 minutes ago, AlexandraKo said: Викаш, натурален шоп с трикольорче? Всички сме от Африка, но просто някои са мигрирали по рано 6 1
Topfly Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 Гръцка кесадия? Това да не е като португалска шопска салата? 3
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 На 3/4/2018 в 14:40, Topfly каза: Всички сме от Африка, но просто някои са мигрирали по рано Аз съм бЕла, бе, бате, не съм от Африка! 3
домосед Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 - Ако някой уебсайт ти каже, че в Претория на 6 март ще вали сняг, ти не му вярвай! (из "Пратктични съвети" от Настрадин Ходжа) 1 5
Фил Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 (редактирано) преди 57 минути , домосед каза: - Ако някой уебсайт ти каже, че в Претория на 6 март ще вали сняг, ти не му вярвай! (из "Пратктични съвети" от Настрадин Ходжа) Затова забравяш за уебсайтовете и гледаш Камъка! (из "Пратктични съвети" от Хитър Петър) Редактирано 6 март, 2018 от Фичо 3 1 11
Фил Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 (редактирано) Редактирано 8 март, 2018 от Фичо 6 11
AlexandraKo Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 20 минути , Фичо каза: Ми то, с тез модерни арт-ове напоследък, знае ли човек? 4 1
AlexandraKo Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 Ето примери: Concetto spaziale, Attese by Lucio Fontana – $1.5 Million Onement Vi By Barnett Newman – $43.8 million Всички красоти тук. 2 2 5 1
Childish Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 45 минути , Фичо каза: Имам подобна случка в Mumok през 2002г. и оттогава не посещавам галерии за модерно изкуство . Не помня дали съм я разкавала тук, но след като чинно разгледах първите два етажа, на третия, изморена, реших да поседна на един стол. Направи ми впечатление, че столът е прекалено обикновен - ако се сещате за едни бели дървени столове от сковани дъски за седалка. Пазачът, превивайки се от смях, се приближи и едва успя от смях да ми каже, че съм седнала върху експонат. 4 11
Фил Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 (редактирано) преди 42 минути , AlexandraKo каза: Ето примери: Concetto spaziale, Attese by Lucio Fontana – $1.5 Million Onement Vi By Barnett Newman – $43.8 million AlexandraKo , 1 милион, 44 милиона, кви са тия евтинджоси , дай малко по-сериозно: Редактирано 8 март, 2018 от Фичо 1
funny Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 6 минути , Фичо каза: AlexandraKo , 1 милион, 44 милиона, кви са тия евтинджоси , дай малко по-сериозно: Това е само за ценители. А на @AlexandraKo в за "простолюдието"
AlexandraKo Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 22 минути , Фичо каза: AlexandraKo , 1 милион, 44 милиона, кви са тия евтинджоси , дай малко по-сериозно: Фичооооо, ми то, се плаща на чертичка. За една-две - по толкова. Виж, на твоята колко са многоооооо! Даже, евтинко са я дали. 1 3
theo Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 1 час, Фичо каза: това фотошопинг ,девойчето не е блондиче
iaia_mama Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 21 минути , Topfly каза: Честит 8-ми март! А я спасибо за оригинальное поздравление 3
AlexandraKo Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 31 минути , Topfly каза: Честит 8-ми март! Аааа, пожеланията в 32 сек. - на жените - крепко здраве, пък на мъжете - добри заплати са ми любими. 3 1
Фил Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 Тя често споменава за хубав пръстен с голям камък? Днес е 8-ми март, бъди кавалер, изненадай я с подарък! 3 9
wilks Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 До какви архитектурни шедьоври води мисълта на гениалните архитекти: В тази фирма има постоянно силно търсене на багеристи - някак все не се задържат дълго (Rail)Road to Hell възможно най-тайната и скрита тоалетна а може и да е за някой домашен любимец със странни хигиенни навици. Примерно И една друга - за по-плътното сближаване на клиентите в този враждебен и несигурен свят ...и друга силно интимизираща изработка, няма спор И за да не им е скучно и на жените в 'дамските заведения' също е помислено Фокус - Как 6-лентов път изведнъж се превръща в еднолентов (Наскоро имаше аматьорски случай в България с една улична лампа, вградена в къща, Има още какво да научат нашите) Интересно какво, и още по-интересно как се паркира в този гараж?! прозорец за наблюдение на...комина А де?! Дано поне да се заключват добре тези врати. От серията "Stairway to Heaven" Подозирам, че това е някакво ново модно течение в авангардната архитектура - врати, до които няма достъп; прозорци в зазидани стени; стълби, водещи до никъде... смисълът леко се губи, но важното е, че е ефектно и оригинално Друг шедьовър "тука има, тука нема" във водопроводен вариант. Позналият печели едно къпане Честито на багериста! Довечера ще мезва прясно крокодилско. ...или пък обратното Пързалка един път. Спускането е като за последно...буквално 5 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега