Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
На 4.05.2018 г. в 13:16, Topfly каза:

20180504autoszallitas.jpg?w=644&h=429

Широко разпространена практика е да се превозва средство без винетка по този начин - примерно за кран ако придвижването е на самоход, винетния стикер е скъп, но ако се превози подходящо, крана само работи на мястотото където трябва. Връща се в базата по същия начин.

На 11.05.2018 г. в 11:31, cck каза:

В Турция направих сходен кадър:

IMG_6880.jpg

Нерядко е по-евтино да се натовари втория камион на първия ако са били на курс в една посока. По-евтино е, даже и ако се свалят гумите. Последното обикновено се прави за устойчивост, но и заради минаване под мостове.

Споделям личен опит.:)

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 10
  • Браво 1

Мислех си, че само нашите фолк-гърли  щедро показват телеса, ама , много съм била неправа.:O

Ето няколко снимки от фестивала в Кан, дето ги задминават.

image.png.bc828a8ba7e9b87a1e4393d6c26b6960.pngimage.png.cd841000712b5603c5b0e698b269ea3a.pngimage.png.e33c67acea740caaa1d0a2017dce06da.pngimage.png.1f308a35be11759cfc8db415b902f2a7.pngimage.png.d215f97d72b6b644547691b8f3561836.png

Всичките Убости:lol:тук.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Публикувано:
На 5/15/2018 в 8:29, AlexandraKo каза:

:OЕто няколко снимки от фестивала в Кан

Kоя е азиатката на последната снимка? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , liliya каза:

Кирил Серебренников,  в  линка на @AlexandraKo я има , плюс още  снимки.

Кирил Серебренников е режисьор ;), аз питах за девойката на снимката. 

• Харесвам 1
преди 38 минути , Фичо каза:

Кирил Серебренников е режисьор ;), аз питах за девойката на снимката. 

Това беше името под снимката на азиатката в линка, пише само че била една от гостите... нищо повече.

Редактирано от liliya
преди 18 часа, Фичо каза:

Kоя е азиатката на последната снимка? 

Никой не знаЙ!

Руснаците викат:

"На премьере картины Кирилла Серебренникова «Лето» появилась загадочная гостья, сразив всех своей голой грудью, выставленной на всеобщее обозрение. Комбинезон с крайне странным низом и кружевным топом выглядел странно сам по себе, несмотря на безупречную фигуру девушки, но как ее бюст «вырвался» на волю – непонятно. "

А пък, по азиатските сайтове са много целомъдрени:

image.png.7b016d9d671bef22341fb9791bd0c7e7.png

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Никой не знаЙ!

image.png.7b016d9d671bef22341fb9791bd0c7e7.png

Ясно, аз помислих да не е някоя известна актриса, че аз от един почти киноман, какъвто бях, сега минах в другата крайност и от години не съм ходил на кино.
Сигурно някой я е довел за компания. :)

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Ясно, аз помислих да не е някоя известна актриса, че аз от един почти киноман, какъвто бях, сега минах в другата крайност и от години не съм ходил на кино.
Сигурно някой я е довел за компания. :)

Споко, не си изостанал! Доста рових и аз, че ми беше интересно каква точно се явява. Никъде нямаше име, явно се е присламчила към някого, искайки да направи впечатление.

Ама, от няколко години модата на "голите рокли" се шири по червения килим.:lol:Ако това си пропуснал, не е чак беда.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

Споко, не си изостанал! Доста рових и аз, че ми беше интересно каква точно се явява. Никъде нямаше име, явно се е присламчила към някого, искайки да направи впечатление.

Ама, от няколко години модата на "голите рокли" се шири по червения килим.:lol:Ако това си пропуснал, не е чак беда.

Обадете се на Марк (Зукърбърк), той няма начин да не я знае коя е....ще й има минимум фейсбука :lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 27 минути , AlexandraKo каза:

Доста рових и аз, че ми беше интересно каква точно се явява. Никъде нямаше име...

значи за телефонен номер въобще да не питам ... :unsure::lol:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 17 минути , Фичо каза:

значи за телефонен номер въобще да не питам ... :unsure::lol:

Е, освен, ако Зукърбърг, както рекоха преди малко не ти го продаде;)

• Харесвам 1

Скоро предстои Световното първенство по футбол в Русия и вече са се появили различни сувенири по този повод. И щом е Русия, какво друго ако не матрьошки :smile3:

image.png.1294d24b93b35dadec25a283e8484f5b.png

И за да не си мислите разни глупости - това червеното е съдийска свирка! :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 35 минути , Фичо каза:

Скоро предстои Световното първенство по футбол в Русия и вече са се появили различни сувенири по този повод. И щом е Русия, какво друго ако не матрьошки :smile3:

image.png.1294d24b93b35dadec25a283e8484f5b.png

И за да не си мислите разни глупости - това червеното е съдийска свирка! :biggrin:

Тая сигурно се казва Минка Свирката :biggrin:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.