Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки


mradulova

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Добре де, ако пандата е традиционен добруджански любимец, каква е кулинарната традиция тук? :cool:

 

image.png.9b3d7bcc7ec87876c4bc47319798e629.png

 

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
На 19.10.2018 г. в 11:42, Zaro каза:

Добре де, ако пандата е традиционен добруджански любимец, каква е кулинарната традиция тук? :cool:

 

image.png.9b3d7bcc7ec87876c4bc47319798e629.png

 

Че не са гръцки. В Гърция същите бишкоти се разпространяват под търговската марка „Гърче“.

Впрочем точно заради този продукт преди 2-3 години една жена с българско-африканска кръв помня, че даде производителя на съд за дискриминация. Аха, ето.

Публикувано:
преди 27 минути , Фичо каза:

Което си е така, така си е! :grin:

image.png.aeda788899b45d6300f5b2d2b80694f1.png

Бе, ти сипи по една ракия, па да видиш дали ще стоя надалече... И вторa ще си поискам даже :D

  • Смея се 2
Публикувано: (редактирано)

На последния етаж в този блок в Комотини ,балкона е  пълен догоре с дърва за горене.🙂

IMG_20181022_151854.jpg

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 23 минути , dimitrov6 каза:

На последния етаж в този блок в Комотини ,балкона е  пълен догоре с дърва за горене.🙂

IMG_20181022_151854.jpg

Според един мъдър човек ако в Комотини на четвъртия етаж има струпани дърва,ни очаква студена зима.❄️😀

  • Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

На последния етаж в този блок в Комотини ,балкона е  пълен догоре с дърва за горене.🙂

IMG_20181022_151854.jpg

И явно тежестта им не е разпределена равномерно, понеже цялата сграда се е наклонила напред - готова да падне! :laugh1:

  • Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Абе, едно време не считаше за зомбиране, ако заспиваш с книга, пък сега... Може да чета книга на телефона, или пък Магеланци...

  • Харесвам 7
Публикувано:
57 minutes ago, neuromancer said:

Абе, едно време не считаше за зомбиране, ако заспиваш с книга, пък сега... Може да чета книга на телефона, или пък Магеланци...

По принцип си прав, но има и някой съществени разлики. При книгата процесите вървят бавно и имаш време да обмислиш нещата. В интернет постоянно получаваш и даваш обратна връзка през лайкове, отговори и т.н. Освен това информацията в Интернет е огромна, но в същото време и смляна за да се чете в кратък формат. Постоянната обратна връзка и изобилието от информация зомбира човек и не му позволява да обмисли добре получената информация. Скоро глегах едно видео, за влиянието на социалните мрежи върху психиката на хората и много хора се депресират от постоянната обратна връзка и възможността за бърза реакция. Преди ерата на интернет хората са реагирали на определени събития с часове или дни закъснение, като това им е позволявало да обмислят реакцията и да не реагират първосигнално. Днешно време реакцията е няколко минути или секунди и психиката на хората трудно може да издържа на това темпо...

Хубаво и здравословно е от време на време човек да си даде почивка от онлайн света...

  • Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

Е хубаво, обаче тия юнаци са попрекалили с табелата. Какви са тия назидателно-императивни излияния? Хайде няма нужда...

Ако питаш мен, това е обикновена позьорщина и опит да се направят на „уникални“. Неуспешен.

 

Отговорът е ясен - по-добре бъди инженер-кибернетик, отколкото DUMB кръчмар.

  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , iaia_mama каза:

44600282_2443691242324446_1742341491797262336_n.jpg.f871b0ef3415f37d40daefc4e23abf38.jpg

Не мога да не коментирам...Експертно становище, тъй да се каже 🙂

Не разбирам, що първо меда, пък после ракийката... Какво й е на една греяна ракийка с мед?

 

И - съвсем сериозно - медът ще избие повече гадове, отколкото ракията /освен ако ракията не е 70-градусова/. А най-много ги трепе поголовно солната киселина в стомаха 😉 Та нека си оставим ракийката просто да ни сгрее душиците, гадовете си има кой да ги трепе :)

  • Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, master_of_germs каза:

Не мога да не коментирам...Експертно становище, тъй да се каже 🙂

Не разбирам, що първо меда, пък после ракийката... Какво й е на една греяна ракийка с мед?

 

И - съвсем сериозно - медът ще избие повече гадове, отколкото ракията /освен ако ракията не е 70-градусова/. А най-много ги трепе поголовно солната киселина в стомаха 😉 Та нека си оставим ракийката просто да ни сгрее душиците, гадовете си има кой да ги трепе 🙂

Що се връзваш бе, мастер?!  🤩

Цитат

..Какво й е на една греяна ракийка с мед?

Добра си е, особено с малко царска туршийка...  😇

Редактирано от iaia_mama
  • Браво 1
Публикувано:

Кой може да изреди първите три значения на думата Путка според Укипедия? Ето един жокер:

 

putka.PNG.5231d0681dae08d1c8ce0061383535e4.PNG

 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Путка

 

В народните песни на Перу също много се пее за Путка. Имат песен Путка майу“. Това вероятно е на диалект и означава “Путка майо“ - Путка от месец май или нещо подобно 😀 Поздрави за всички магеланци, които планират трекинк по някоя “Путка“в Перу:

 

 

 

  • Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Е това е да живееш около Петрич и да не знаеш какво става в този град!.... :on_the_quiet:

36770238_10157649621954691_213873991062913024_n.jpg.ec603ecbe59a8db88b35c688f5332ee3.jpg

 

И още едно, но това е от Сандански. :lol:

20180821_130737.jpg.ce79cab28fc829d8547e930cf9f3a536.jpg

Е как така да не знаеш на коя страна са написани правилно буквите. Или може би е нарочно така, знам ли?. :pilot:

  • Харесвам 2
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 57 минути , AlexandraKo каза:

Това, за късото кафе е страхотнооо!:party:

Нали..... 😂 И на мен много ме кефи. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.