Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) На Мавриций ако имаш желание можеше да ги погалиш. На тази снимка лъвчето е младо и албинос. Редактирано 4 януари, 2019 от plamenk 3
Zaro Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 Някой ползвал ли е този банкомат на ДСК, че трябва спешно да изтегля пари. 11
chandni Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 22 минути , Zaro каза: Някой ползвал ли е този банкомат на ДСК, че трябва спешно да изтегля пари. Tова е бъг в приложението им... Не е банкомат - там се премести седалището им (на запад хора та му казват Head office, що ли у нас така му казваме?) 😄 4
Zaro Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 6 минути , chandni каза: Tова е бъг в приложението им... Не е банкомат - там се премести седалището им (на запад хора та му казват Head office, що ли у нас така му казваме?) 😄 Географските координати имам предвид, не административния адрес. 1
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) преди 15 минути , chandni каза: Tова е бъг в приложението им... Не е банкомат - там се премести седалището им (на запад хора та му казват Head office, що ли у нас така му казваме?) 😄 Щото, хората мислят с главата, а у нас се мисли със седалището,/дасе изразя възпитано/за разните институции. преди 8 минути , Zaro каза: Географските координати имам предвид, не административния адрес. Може, ама, друг път, кат се отопли времето, че да доплуваш... Ама па, то, покрай банкомата, май е топло. преди 23 часа, plamenk каза: На Мавриций ако имаш желание можеше да ги погалиш. На тази снимка лъвчето е младо и албинос. И лееееекинко дрогирано... Редактирано 5 януари, 2019 от AlexandraKo
Captain45 Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 Не е дрогирано. Просто извън кадъра не се виждат 3ма от служителите. Даже бързо реагираха когато се наложи. 1
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Аз пак за мъжката мода:))) Тука един пич, с интересен стил: Редактирано 5 януари, 2019 от AlexandraKo 1 1
Zaro Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Аз пак за мъжката мода:))) Тука един пич, с интересен стил: Не знам как го забелязва този някой на втората снимка.... 1 1
boogy83 Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 2 часа, Zaro каза: Някой ползвал ли е този банкомат на ДСК, че трябва спешно да изтегля пари. На 5.11.2018 г. в 8:50, Георги Матеев каза: Българската следа в Бенин: монумент на Георги Димитров на площад "България" в Котону. Забележете очите му... и игнорирайте козичката вляво 🙂 Това ми изглежда близо до Бенин, да не е на гърба на паметника? 😄 @Георги Матеев да каже, дали не го е видял случайно 1 3
neuromancer Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 19 минути , Zaro каза: Не знам как го забелязва този някой на втората снимка.... Женската половина ще го забележи 😃 Аз лично и жената ако не ми е пред очите не помня как е облечена, та какво остава за мъже ... 1
AlexandraKo Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) преди 3 минути , neuromancer каза: Женската половина ще го забележи 😃 Аз лично и жената ако не ми е пред очите не помня как е облечена, та какво остава за мъже ... Е, тя дИвойката е полу-облечена, туй вика @Zaro Редактирано 5 януари, 2019 от AlexandraKo
chandni Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 4 часа, Zaro каза: Географските координати имам предвид, Aз също... 😄
Zaro Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 4 минути , chandni каза: Aз също... 😄 В океана?
chandni Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 7 минути , Zaro каза: В океана? Там им е мястото!
Костов Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 преди 5 часа, Zaro каза: Някой ползвал ли е този банкомат на ДСК, че трябва спешно да изтегля пари. Правилно са казали шопите, че от Искъро по-длибоко нема. Пък и къде да се намира улица Георги Димитров освен на екватора?!? 😁 1
Георги Публикувано: 6 януари, 2019 Публикувано: 6 януари, 2019 Координатите вероятно са 0,0. Наизуст ги знам, че много често от нашите снимки със знамето цъфват точно на същото място 🙂 1
Фил Публикувано: 7 януари, 2019 Публикувано: 7 януари, 2019 (редактирано) На 5.01.2019 г. в 17:42, Zaro каза: Не знам как го забелязва този някой на втората снимка.... Аз и на първата не го ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Клета фотоклетка Редактирано 7 януари, 2019 от Фичо 2 11
stanimir Публикувано: 7 януари, 2019 Публикувано: 7 януари, 2019 Преди 1 час, Фичо каза: Аз и на първата не го ... Покрай това бижу търси и той внимание завалията. 1
Goal & Boss Публикувано: 7 януари, 2019 Публикувано: 7 януари, 2019 На 5.01.2019 г. в 20:22, Zaro каза: В океана? Офшорка
stanislavpp Публикувано: 8 януари, 2019 Публикувано: 8 януари, 2019 Надпис Локо на Хеопсовата пирамида : https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nadpis-loko-2019-se-poyavi-i-na-heopsovata-piramida-snimki 2
Емика Публикувано: 8 януари, 2019 Публикувано: 8 януари, 2019 Без думи. От социалните мрежи. Твърди се, че е пловдивска детска градина. 2 2 1
Емика Публикувано: 8 януари, 2019 Публикувано: 8 януари, 2019 И аз така гледах втрещено, @Дани Магелани! Пловдивчани са иноватори големи. А, май и логото е за тази тема. 5
traveler Публикувано: 8 януари, 2019 Публикувано: 8 януари, 2019 Вие наистина не разбирате.Това е СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ.И моля без обобщения. 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега