Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки


mradulova

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , AlexandraKo каза:

Венчоооооо, @ven62“ он в чуже чувства уважал”, знаеш ли, кой го е казал?

Няма значение, те и доста хора живеят и са влюбени в нещо подобно...

Важното е чувството...

Литературата не ми беше любима, да не говорим за руския (тук направо съм развил някаква фобия)

… Но класиката си е класика:

 

Пушкин  - Онегин

:wink:

  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , Topfly каза:

Много по добре е да акат във водата от колкото в кафето 😁

 

Най-скъпото кафе в света е от животински изпражнения

https://gotvach.bg/n5-14461-Най-скъпото_кафе_в_света_е_от_животински_изпражнения

Всъщност е доста приятно това кафе, ама не става за еспресо, та кутията събира прах у нас ..

  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 22 часа, macf1an каза:

Всъщност е доста приятно това кафе, ама не става за еспресо, та кутията събира прах у нас ..

Да ти кажа, Лу вак, който купувахме от Виетнам, ставаше за превъзходно еспресо, за разлика, от балийското:))

Публикувано:
преди 13 часа, AlexandraKo каза:

Да ти кажа, Лу вак, който купувахме от Виетнам, ставаше за превъзходно еспресо, за разлика, от балийското:))

Проблемът на балийското е, че го мелят като за турско. Решението е да се прави в машина за шварц кафе или най-добре да се купува на зърна.

Публикувано:
На 10.01.2019 г. в 21:34, macf1an каза:

Всъщност е доста приятно това кафе, ама не става за еспресо, та кутията събира прах у нас ..

Жалко! И при мен беше така, но го пуснах през машината за шварц кафе с мрежа филтър, не хартиен. Получи се.

  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

    • Bogiana
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.