Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

преди 24 минути , Lirea каза:

Малко по-подвижна снимка

Малко по-подвижна снимка 😄

Малко по-подвижна снимка 😄

Малко по-подвижна снимка

Коатита на заден ход изглеждат като малки бронтозавърчета 😄 

И четирите клипчета са много интересни! :grin:

Връзка към коментар
В момента, Goal & Boss каза:

И четирите клипчета са много интересни! :grin:

Нещо се прецака и излязоха 4 пъти. Докладвала съм да изтрият 3/4 от тях 😉 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 26.06.2019 г. в 20:36, stanislavpp каза:

Да се притеснявам ли? 😉

5FFB02AE-BAE7-43C8-B8A6-3F6B5B24F8A3.jpeg

Поразрових се и се оказа, че  това тиксо е много специално и може да се лепят самолети с него, струва 7000$ ролката :https://www.walmart.com/ip/3M-363-Glass-Foil-Tape-2-in-x-37yd-Silver-PK24/445086831?wmlspartner=wlpa&selectedSellerId=1122&adid=22222222228071326809&wl0=&wl1=g&wl2=m&wl3=234373319444&wl4=pla-385947512069&wl5=9002094&wl6=&wl7=&wl8=&wl9=pla&wl10=101593696&wl11=online&wl12=445086831&veh=sem&gclid=EAIaIQobChMIyPSKvoSN4wIVF8DICh3PLwDAEAQYAiABEgLuHvD_BwE

• Харесвам 2
Връзка към коментар
5 minutes ago, stanislavpp said:

Щом го има в Уолмарт, спокойно можеш да продължиш да се притесняваш.

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Не само, че се продава в Walmart, a на всичкото отгоре го продава някой си Zoro и има много отзиви тип "Not as advertised", така че ако и те са го взели от него има за какво да се притесняваш.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 5 часа, AlexandraKo каза:

Да, ама, това е само за дебели, кльощите, направо  ще пропаднат:)))))))))))

Естествения  подбор е налице и тук. Нищо не може да се направи - природен закон.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 49 минути , Topfly каза:

Слънчев бряг, ряпа да яде! Изглед от Римини, Италия.

xitrimm_0.jpg?version=72?version=1

Не,че искам да ти развалям смешката, ама Римини няма нищо общо със Слънчев бряг освен цената на чадър с 2 шезлонга:)

• Харесвам 5
Връзка към коментар
6 minutes ago, Мари Николова said:

Не,че искам да ти развалям смешката, ама Римини няма нищо общо със Слънчев бряг освен цената на чадър с 2 шезлонга:)

Не съм бил в Римини, но на снимка ми изглежда страшно пренаселено... Не бих искал да отида на такъв плаж...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, Topfly каза:

Не съм бил в Римини, но на снимка ми изглежда страшно пренаселено... Не бих искал да отида на такъв плаж...

Да,и аз не си падам по препълнени плажове.Но и случая с Римини не е такъв.От снимката не си личи,но има достатъчно пространство между шезлонзите,всичко е на зони и всяка зона си има отговорник.Свободно плажуващи със собствени чадъри не се допускат в това пространство.Говорим за страшно дълга и много широка,поддържана пясъчна ивица.Ако трябва да дам пример за добре поддържан и уреден плаж,направен за комфорта на плажуващите,то това ще е Римини.Да не говорим,че хотелите са малки,с много зеленина между тях,града има разкошна стара част,че си в една от най-хубавите области на Италия,но предполагам,че ти ме разбра🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.