Oshko Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Утре честваме 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 И такъв ден ли има?? Добре си бях решила срещата да е утре.., ма ей на.. неразбории! Започваме с празнуването от довечера! Никво тръгване преди първи петли.. :lol: 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Да ни е честито. И да го направим наистина световен - до първи петли.... Връзка към коментар
cck Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 Ако държите и за днес да има формален повод Ден на учения е все пак. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 септември, 2014 Сподели Публикувано: 26 септември, 2014 То повод винаги ще се намери, или, както казват руснаците: Мы здесь собрались для того, чтобы выпить, так выпьем же за то, что мы здесь собрались! 4 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 Изглежда само в Южна Америка го отчитат и почитат този празник. Или поне аз само на този чилийски сайт видях да бъде споменат и отбелязан с няколко думи. Като съответно и на мен ми пратиха поздрав по пощата - горната честитка. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 Абе ние нали ужким сме пътешественици, а не туристи (има нюанс м-у двете). Това да си го празнуват туристите Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега