Прескочи до съдържание

Отиване до Лима, връщане от Буенос Айрес

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте!

Официално прилагам молбата си за помощ.

Трябва ми самолетен билет до Лима (от София или някой друг европейски град) на/около 18.01.2015 и връщане от Буенос Айрес на/около 24.02.2015.

Благодаря!

P.S. Засрамена в една друга тема, че не съм разказала за предишното си пътуване до Южна Америка съм си взела бележка и до няколко дни ще има разказ с елемент на разсъждения в някоя подходяща графа.

Публикувано:

За наистина евтино виж тук http://magelanci.com/topic/3089-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D1%80%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81-%D0%B0%D0%B9%D1%80%D0%B5%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%B4-353-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE/#entry55742

и разцъкай за дати. Ако не е валидно, може да изчакаш, често излизат такива оферти.

Публикувано:

Цените от София са от порядъка на 1500 долара. Iberia разбира се винаги могат да "изпуснат" някоя таксичка и да направиш удар  ;)

Ето две други предложения от Европа  които  към момента са най-изгодното което намирам  :

post-140-0-07234300-1411801268_thumb.jpg

post-140-0-94600200-1411801277_thumb.jpg

Публикувано:

Миналата година пътувах обратното до БА и връщане в Лима и през Експедия ми излезе 580 евро (София-Лондон-БА, връщане Лима-Мадрид-Лондон). Надявах се и сега да се намери нещо подобно :) Мога да чакам, не съм се разбързала...

• Харесвам 1
Публикувано:

Това твоето миналата година беше див късмет, че едно на ръка супер цена ти падна, второ че точно летищата, които те интересуваха :)

От мен ей това, но с позициониращите полети пак ще стане 900 евро сигурно...

2014-09-27_23-15-50.png

stenk, мисля че беше с British миналата година.

• Харесвам 1
Публикувано:

Мислех да не са на Iberia , защото и при последната "промоция" от август имаше брандирани полети на Бритиш от София към ЮА за около 650 евро , но горивото на Iberia нали го беше хванало липсата , а точно те изпълняваха полетите.

Публикувано:

Хех, аз съм родена под щастлива звезда :) Вярно, че имах голям късмет с полетите миналата година. И да British ме превозваха насам-натам, макар че на връщане от Лима направиха комбиниран полет с Iberia до Мадрид и имаше малко промяна в часа на заминаване, но от Expedia ме осведомиха на време.

Добре виждам, че основно евтините полети са до Сао Пауло. Не смятах да включвам Бразилия в пътуването тази година, но ако ще ми е по-изгодно да летя до там,  а после да сляза надолу до Водопадите Игуасу, оттам пак до Буенос Айрес, после нагоре към областта Санта Фе и през границата към Боливия и чак после Еквадор и Перу....мисля, че ще мога да се справя. Нямам точна програма и приемам напътствия.

Публикувано:

макар че на връщане от Лима направиха комбиниран полет с Iberia до Мадрид и имаше малко промяна в часа на заминаване, но от Expedia ме осведомиха на време.

Това имах предвид . Щом е била намесена Iberia там е бил "пробива" с цената  ;)

Ако всички полети са били на British нямаше да стане.

Публикувано:

Сао Пауло и Рио обикновено са най-евтините входни точки в Южна Америка. Но от там вътрешните полети вече могат да елиминират спестяванията... освен ако не пердашиш всичко с автобус, но ти това много добре го знаеш вече :)

Ще чакаме да видим дали ще се появи нещо по-интересно, няма бърза работа за януари догодина...

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.