stefanrusev Публикувано: 3 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Това не е задължително. Аз обиколих няколко страни само знаейки числата. Навсякъде можеш да се оправиш. Ти кажи какво има за гледане (не за ходене) в Коста Рика? Твоите топ 5? Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Ти кажи какво има за гледане (не за ходене) в Коста Рика? Твоите топ 5? Вулканите Poas, Irazu, Arenal, Rincon de la Vieja NP Плажовете Playa Grande (костенурките), Playa Flamingo, Playa Tamarindo Колониалният град Cartago 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Имам пътеводителите на NG за Панама и Коста Рика (на хартия) - ако те интересуват 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 7 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Такаааа... Маршрута в общи линии е начертан, пътеводителя пристигна, остана само едно последно уточнение преди г-жа Русева да организира спането - от Белиз (Dangriga или Punta Gorda) на път за Copan от къде да минем - да влезем отново в Гуате през Punta Barrios или през Puerto Cortes и San Pedro Sula в Хондурас. Аз съм за втория вариант, но не съм много убедителен (засега) тъй като последното място било най-опасния град на света за 2012!?!? Ако някой се е мотал из района - моля за съвет! Връзка към коментар
Kyuubi Публикувано: 8 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2014 Ако ще минавате транзит през Сан Педро Сула не трябва да имате проблеми. Аз изкарах по работа два дена там точно 2012та и беше ужасна скука хаха. Значи врътнах се по центъра и това е. Гледаха ме леко учудено, има напрежение, усеща се, че си налюдаван, а не виждаш от кой. Което в никакъв случай не се случва само в СПС... Но иначе нищо интересно, страшна жега и влага, защото е близо до Карибско море. И по тая причина останалото свободно време го изкарах по моловете на климатик... Наистина е най-опасният град по статистики, но там се трепят покрай разни нарко воини... За туристите трябва да е ОК. Аз лично се чувствах по-странно в Тегусигалпа. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега