Прескочи до съдържание

Казабланка или Фес-София

Препоръчани мнения

Помагайте,че нещо зациклих.Търся билети за връщане от Мароко на 8 или 9 март 2015.Желанието е да се приберем без допълнителна нощувка.Разигравах варианти Райън-Уиз или БГ еър през Милано и Рим,но не ми се получава.

Връзка към коментар

По никакъв повод не правете сутршено прикачване през Айндхофен! Ако вечерта кацнете там ще ви накарат принудително в 24ч да излезете навън и да си чакате на студа сутрешния полет!

Връзка към коментар

Просто според мен последната нощувка я направете в Маракеш и всичко заспива...

FR + W7	Marrakech (RAK)	Sofia (SOF)	1 LTN	Mon, 9 Mar	10:45	23:55	11 h 10	81.52	EUR
   Ryanair	   Marrakech (RAK)	   London (Luton) (LTN)		Mon, 9 Mar	10:45	14:30	3 h 45	41.19	EUR
   Wizz Xclusive	   London (Luton) (LTN)	   Sofia (SOF)		Mon, 9 Mar	18:50	23:55	3 h 05	40.33	EUR

От Казабланка и аз не откривам добри комбинации.

Връзка към коментар

Marrakesh → Milan (Bergamo) - Sun, 08 Mar 2015 06:55 - 11:20  - 583.00 MAD (RyanAir)
Милано Бергамо → София -  09 март (Пон) - 07:55 -  10:55 - 39,99 € (WIZZ Disc. 29,99 €)

С един малко дълъг престой.....

Най удачният вариянт е на Георги --> с прикачване в Лондон :)

Редактирано от ElenaS
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

От Казабланка към Бергамо за някои дати има и вечерни полети с Airarabia.

attachicon.gifКазабланка Милано.png

Офтопик: Тия от Аир Арбия са странни птици - имат нещо като 2 хъба с междинна спирка Истанбул (Сабиха, азиатското летище). Единия основен хъб е Шарджа (ОАЕ), откъдето събират полетите от Индия и Близкия изток. Вторият хъб е Казабланка за полети от Магреба и Западна Европа.  Полетите от двата хъба се засичат в Истанбул в полунощ, обменят си транзитните пътници и всеки полита наобратно. Много нелогично ми се видя такова мотане, ама имаше няколко пасажера с тази схема.

Редактирано от Valley
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Не знам дали си купил вече билети, но ако не си, има вариант през Брюксел - Шарлероа. Джетеър от Казабланка каца в 22.35 на 9 март (67 евро), а уизеър излита от там за София на 10 март в 8.25 (39 евро). Раянеър сигурно също имат изгодни оферти от Казабланка и Фес.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.