Dara Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Здравейте, Търех директна връзка от летище Шарлеора до Брюж и ппопаднах на това. Цената ми се вижда невероятна, същата е и до Гент. Някой ползвал ли ги е? http://www.flibco.com/en/bus-charleroi-ghent-bruges 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Много хора ... какво те изненадва > Връзка към коментар
Dara Публикувано: 5 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Не мога да букна. Като стигна до регистрация става на френски и като натисна английски ме връща в началото. Няколко пъти вече, а не се оправям с френския. Някакви насоки? Връзка към коментар
Dara Публикувано: 5 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Стана.Явно грешката е в моя телевизор. 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Някой знае ли кога горе-долу Флибко пускат лятното разписание, че вече доста време държат разписанието видно едва до 28 март ? Връзка към коментар
maybe Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Виж хубаво. Закъде пътуваш? Аз на 17 февруари си купих Брюксел - Шарлероа за 30 март. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Виж хубаво. Закъде пътуваш? Аз на 17 февруари си купих Брюксел - Шарлероа за 30 март. Пропуснах да уточня , че става въпрос за линията Люксембург - Хан Връзка към коментар
maybe Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Сега си погледнах историята на резервациите във Флибко и виждам, че зимното разписание за Люксембург-Хаан е излязло на 16 октомври. Ако искаш да купуваш за скорошна дата, заставай в нисък старт и спринтирай веднага щом се появи. Аз гледах всеки ден, но чак вечерта имах възможност да резервирам и дотогава за 8 и 9 ноември вече бяха изкупени евтините билети, така че купих Хаан - Люксембург за 14 евро, а на обратно за 19. Може би това, че са час, също играе роля. Виж, за Шарлероа - Брюксел няма такава драма. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 И аз съм купила Шарлероа-Брюж за 5 евро. Самолетът трябва да кацне в 7,55, а бус има в 8,00. Аз не посмях да купя за 8,00, а следващият е в 10,40. Въпрос към ползвалите го: Има ли шанс бусът да ни изчака и да се качим в него? Връзка към коментар
maybe Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Птичке, аз си купих билети Шарлероа - Брюксел и обратно без час, само с дата. Къде ги намери тези с часа? 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 И аз съм купила Шарлероа-Брюж за 5 евро. Самолетът трябва да кацне в 7,55, а бус има в 8,00. Аз не посмях да купя за 8,00, а следващият е в 10,40. Въпрос към ползвалите го: Има ли шанс бусът да ни изчака и да се качим в него? Миналата събота пътувах до Шарлероа.Самолетът кацна в 7:35 и без да бързам бях навън в 7:50.Мисля,че имате шанс. 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 (редактирано) Птичке, аз си купих билети Шарлероа - Брюксел и обратно без час, само с дата. Къде ги намери тези с часа? До Брюксел са без час, но до Брюж и Гент са с час. Dian, а дали ще има проблем да ползваме по-ранния, след като съм резервирала следващия? Редактирано 7 март, 2015 от noshtna_ptica 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Птичке, аз си купих билети Шарлероа - Брюксел и обратно без час, само с дата. Къде ги намери тези с часа? Само за Брюксел билетите са с дата без фиксиран час.По останалите маршрути има дата и час на пътуване. До Брюксел са без час, но до Брюж и Гент са с час. Dian, а дали ще има проблем да ползваме по-ранния, след като съм резервирала следващия? Не знам,може да се пробвате. 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 26 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2015 Flibco са пуснали зимното разписание и има билети по 5 евро за доста дестинации след Нова година. 2 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Само за Брюксел билетите са с дата без фиксиран час.По останалите маршрути има дата и час на пътуване. Не знам,може да се пробвате. Пропуснала съм да се отчета - никакъв проблем да се пътува с по-ранния автобус. 3 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 И при тези, и при easybus просто ако предният автобус е по-евтин си купувате него 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 Някой пътувал ли с тях по маршрута Шарлероа - Нанси? Какви документи трябват при преминаване на границите - Люксембург, Франция? От къде трябва да се вземе автобуса ( като излезеш от летището в дясно Т-зоната ли?) Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 Какви документи трябват при преминаване на границите - Люксембург, Франция? Граници ли? Там практически няма граници. Лична карта и пълен напред. 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Нашето пътешествие започна да се оформя. Купихме самолетните билети до Шарлероа, но се сблъсках със следното, което ме озадачи. Билет от Шарлероа до Нанси за 1 възрастен - 10евро, за 2-ма - 35 евро. Мисля да им пиша да ги питам, но реших първо тук, ако някой знае защо е тази разлика. И още един въпрос за пътуващите с Флибко - ако самолета закъснее и изтървеш шатъла какво се случва - билетите можеш ли да ги презавериш или е по добре да се презастраховаш с времето. Самолета пристига в 22.50, Флибко тръгва в 23.45, а следващият е в 06.20. И последно спирката къде се намира спрямо летището. Мерси Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Нашето пътешествие започна да се оформя. Купихме самолетните билети до Шарлероа, но се сблъсках със следното, което ме озадачи. Билет от Шарлероа до Нанси за 1 възрастен - 10евро, за 2-ма - 35 евро. Мисля да им пиша да ги питам, но реших първо тук, ако някой знае защо е тази разлика. И още един въпрос за пътуващите с Флибко - ако самолета закъснее и изтървеш шатъла какво се случва - билетите можеш ли да ги презавериш или е по добре да се презастраховаш с времето. Самолета пристига в 22.50, Флибко тръгва в 23.45, а следващият е в 06.20. И последно спирката къде се намира спрямо летището. Мерси Ценообразуването при Флибко е доста стройно. Цената се променя в зависимост от свободните билети на съответната стойност. При вас има един билет от 10 евро и следващият е в друга ценова категория - 15 евро. Дори и да купите по отделно билетите, пак ще бъде същия резултат. Качвали са ме без проблем в следващ автобус на фирмата, но при вас е последен за деня, та е добре да не го изпускате. Сигурно ще ви качат и в сутрешния, но ще има да чакате... Пред летището спират автобусите. На схемата, където е знака за автобус. 3 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Задължително ли трябва да имам регистрация в Флибко за да си купя билет. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 На мен не ми даде възоможност да продължа, ако не съм регистрирана. Някой знае ли дали след като си купил билет, можеш да добавиш застраховка за евентуално закъснение (т.е. ако си изтървеш полета), защото като се размислих хич не е зле да имам такава, т.к. имам смяна на Люксембург. Времето от пристигане на автобуса до излитане на самолета е 2 часа. За Флибко става въпрос. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега