Botko Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 А как разбрахте колко големи ще са тези маршрутки и колко място ще има за багажа? Впрочем, ето "маршрутките" на Easy, които си вършат перфектно работата до Лутън в Лондон. E то не е до разбиране....просто ,като живееш в тази територия,някой неща са в подразбиране...от опита ,който имаме в България с такива "топли води" Тъй че Фичо....ние нищо не сме разбрали за маршрутките,както и ти вероятно.Просто като знам какви са наличните в София и Пловдив ,едва ли ще са модела ,който си качил тук...Но понеже си мисля,че в твоя коментар и пример има нещо много положително,надявам се някой (без)"отговорен" фактор да вземе да види модела..че ако може и на кмета да го покаже или поне на председателя на комисията по транспорт към община Пловдив! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 Мисълта ми беше, че аз по принцип се опитвам (поне първоначално, докато не се появят причини за обратното) да съм положително настроен към всяка нова инициатива. Все пак, ако тръгваме с негативизъм и скептицизъм към всичко, едва ли някога нещо добро ще се получи. А иначе ми се струва, че властите, държавни и общински, просто трябва да създадат благоприятни условия и конкурентна среда и оттам нататък предприемаческите инициативи ще отговорят на всяко търсене, в случая - на нуждата от подходящ транспорт до пловдивското летище. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 А как разбрахте колко големи ще са тези маршрутки и колко място ще има за багажа? Впрочем, ето "маршрутките" на Easy, които си вършат перфектно работата до Лутън в Лондон. Ами в статията пише, че става въпрос за промяна в маршрутите на градските линии, конкретно се споменава маршрутка номер 2. Което ме навежда на мисълта, че шанса маршрутките да са специално оборудвани за пътници с багаж и различни от тези, които всекидневно возят всякакви пътници, включително правостоящи клони към нулата. Но ако ме опровергаят ще си призная :_ 1 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 Мисълта ми беше, че аз по принцип се опитвам (поне първоначално, докато не се появят причини за обратното) да съм положително настроен към всяка нова инициатива. Все пак, ако тръгваме с негативизъм и скептицизъм към всичко, едва ли някога нещо добро ще се получи. А иначе ми се струва, че властите, държавни и общински, просто трябва да създадат благоприятни условия и конкурентна среда и оттам нататък предприемаческите инициативи ще отговорят на всяко търсене, в случая - на нуждата от подходящ транспорт до пловдивското летище. Аз ти схванах мисълта и съм съгласен с теб! Само ,че благоприятните условия се създават ,когато имаш безпристрастна воля и преценка и ползваш опита...там където го нямаш.Ето в случая,ти си показал модел на маршрутки, които вършат работа ,някъде където явно имат опит и преценка.Остава тези от ,които зависи да се реализира това,да погледнат сериозно и да се информират а не да обявяват намерения и да са пристрастни в реализацията с "някой" фирма То не беше писане (с години) за нови полети и транспорт до това малко летище. То полети няма, а те маршрутки. Що не преместят и зимните чартъри в София и без това нямаха пари за заплати?! Е те взеха ,че се засегнаха от лаФтище Пловдив и обявиха нова дестинация...Измир http://news.plovdiv24.bg/523209.html 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 (редактирано) Е те взеха ,че се засегнаха от лаФтище Пловдив и обявиха нова дестинация...Измир http://news.plovdiv24.bg/523209.html Тази новина е остаряла с една седмица. Могат да добавят и пренасочените полети от София,Варна и Бургас. Редактирано 4 ноември, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 Тази новина е остаряла с една седмица. Могат да добавят и пренасочените полети от София,Варна и Бургас. Такава новина не е стара за публиката За теб може да е! А когато сняг забръска що ще чинят онези в София,Варна или Бургас...или предпочитате да ви пренасочват в Солун,Белград или Букурещ ? 1 Връзка към коментар
jibrone Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Не бях ли споменавала за трансфера на компания за коли под наем, който е съобразен с полетите и те кара от/до адрес в Пловдив (и до София също). Цената последно беше 10лв (преди месец). Обикновено няма желаещи и возят 1, максимум 2 човека. На 21ви дек летя до Пловдив, кацам около 22.00 и търся вариант за Варна, може ли някакви детайли за тази компания. Връзка към коментар
searus Публикувано: 22 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2014 По принцип някой от въпросната фирма (choice rent) стои с табелка при всеки полет на пристигащи, така че дори няма нужда от предварителна уговорка, аз обаче винаги врътвам един тел. за всеки случай да попитам, защото веднъж се случи да нямат шофьор. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 При кацане излязох от първите и нямаше таксита.Трябва да се извика по телефона от Пловдив. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 юли, 2015 Сподели Публикувано: 15 юли, 2015 Взех от Фейсбук тази новина: Маршрутка до летище Пловдив 7 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) Каква е ситуацията в момента? Имам полет до летище Пловдив след седмица и оттам трябва да се прибера в София същата вечер. Редактирано 20 декември, 2017 от Childish Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) преди 54 минути , Childish каза: Каква е ситуацията в момента? Имам полет до летище Пловдив след седмица и оттам трябва да се прибера в София същата вечер. Доколкото зная все още не са пуснали маршрутка или автобус до там. Иван Тотев /кмета/ само се кани да "реши въпроса". Има таксита, повечето "копърки", но мисля че пазарлък върви. Летището е на 14 - 15 километра от ж.п. гара/автогара и може би 20 лева за двама е добра цена. Ако искаш мога да ти дам телефони на пловдивски таксита, за да поръчаш но почти сигурно е, че ще искат двойно за курса, което ще дойде около 20 или малко повече лева ... Редактирано 20 декември, 2017 от Таньо 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Преди 1 час, Таньо каза: Доколкото зная все още не са пуснали маршрутка или автобус до там. Иван Тотев /кмета/ само се кани да "реши въпроса". Има таксита, повечето "копърки", но мисля че пазарлък върви. Летището е на 14 - 15 километра от ж.п. гара/автогара и може би 20 лева за двама е добра цена. Ако искаш мога да ти дам телефони на пловдивски таксита, за да поръчаш но почти сигурно е, че ще искат двойно за курса, което ще дойде около 20 или малко повече лева ... Благодаря за отговора. Не мога да повярвам, че все още няма обществен транспорт. Ще ти бъда благодарна, ако ми дадеш няколко номера на таксита за всеки случай, Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 2 часа, Childish каза: Каква е ситуацията в момента? Имам полет до летище Пловдив след седмица и оттам трябва да се прибера в София същата вечер. Ситуацията е абсурдна. Преди 3 седмици кацнах с полет от Милано около 21.00 ч. в неделя. Нямаше никакъв градски транспорт, а на паркинга имаше само едно такси, което ми каза, че е с предварителна заявка. Наложи се да извикам приятел да ме вземе от летището. 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 2 часа, Childish каза: Каква е ситуацията в момента? Имам полет до летище Пловдив след седмица и оттам трябва да се прибера в София същата вечер. А ти в колко ще кацнеш? Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 3 часа, Childish каза: Каква е ситуацията в момента? Имам полет до летище Пловдив след седмица и оттам трябва да се прибера в София същата вечер. За сега има само някакви проекти за градски транспорт или маршрутки до летището, но едва ли скоро ще стане. Има нелегални таксита, които определят цената за всеки инвидуално - от 20 до 50 лв. Ако имаш трудности с намирането на транспорт, мога да те хвърля от летището до Пловдив, стига да е в удобно за мен време. 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Нещо, което не бях проверила. Кацаме с ryan в 20:40. Nomad сега ме зарадва, че единственият нранспорт до София е влакът от Бургас, който е в Пловдив в 3:20. Наистина ли няма автобуси за София след 20:10? Ако да, ще ни се наложи да спим в Пловдив и да пътуваме рано сутринта, защото аз съм на работа. Nomad се майтапи, че по-добре да бяхме кацнали във Варна - има градски транспорт от летището и нощни влакове и автобуси. Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Не знам да има автобуси за София след 20 ч. Даже този в 20:10 пристига от Бургас. По-разумния вариант е да спите в Пловдив и сутринта с автобус да се придвижите до София. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 преди 2 часа, Childish каза: Нещо, което не бях проверила. Кацаме с ryan в 20:40. Nomad сега ме зарадва, че единственият нранспорт до София е влакът от Бургас, който е в Пловдив в 3:20. Наистина ли няма автобуси за София след 20:10? Ако да, ще ни се наложи да спим в Пловдив и да пътуваме рано сутринта, защото аз съм на работа. Nomad се майтапи, че по-добре да бяхме кацнали във Варна - има градски транспорт от летището и нощни влакове и автобуси. Предлагам вариант,сигурно няма да го приемете,но ако не ви се седи на гарата в Пловдив и искате да спестите някой лев от хотел.Има влак за Варна в 23:30,който пристига в 1:15 в Ст.Загора и там се среща с този за София,който е в 3 часа в Пловдив.Цената Пловдив-Ст.Загора-Пловдив е към 12-13 лв 1 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 На летище Пловдив няма ли рент а кар компании с опция за връщане на колата в София? Това в случай, че ви се шофира и цената е оправдана, разбира се. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 @Childish давам и още една идея - групите да споделено пътуване във Фейсбук. Има обща такава, а има и пътуващи между Пловдив и София. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Последният автобус за София е в 8 вечерта . И после е влакът в 3.20, който пристига в 7.05 в София. Сега проверих, няма друг транспорт. Връзка към коментар
akair Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 27 minutes ago, AlexandraKo said: влакът в 3.20, който пристига в 7.05 в София 3 часа и 45 минути за 150-те км от Пловдив до София в 2017-та година? Това е сюрреализъм! 3 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 преди 32 минути , akair каза: 3 часа и 45 минути за 150-те км от Пловдив до София в 2017-та година? Това е сюрреализъм! Неееее, това е БДЖ:)))))))’ Никакъв реализъм няма, ни нормален, ни сюр:))) 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Преди 1 час, akair каза: 3 часа и 45 минути за 150-те км от Пловдив до София в 2017-та година? Това е сюрреализъм! Товау е в случай, че влакът няма закъснение. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега