Прескочи до съдържание

New York --> Viena 1 посока, макс.багаж

Препоръчани мнения

Публикувано:

Магеланци, HELP !

Моля за идеи, насоки, съвети, комбинации  за изгодна цена на полет при следните условия:

- New York - Vienna

- 1-посочен

- около 9.ноември 2014 (датата не е определяща)

- максимален free багаж (поне по 2 куфара на човек, макс.размери и кг)

- 2 възрастни + 1 дете + 1 бебе - т.е. без много сложни/продължителни прекачвания

Сега започвам да търся, грубо преглеждам сайтовете за комбинации, цени, брой куфари - всяка идея и насока ще ми бъде безценна.

Благодаря !

Публикувано: (редактирано)

На пръв поглед цените са около 600 EUR с Austrian, като предимството е, че полета е директен.

Примерно:

Sun, 09 Nov 2014

Austrian Airlines OS88 
18:00 JFK New York John F. Kennedy Departure (Dur. 8h 25)
08:25 (+1) VIE Vienna

И произволна дата за връщане в рамките на следващите 2-3 седмици, която няма да се ползва.

Edit: Мисля, че Austrian разрешават само по 1 куфар до 23 кг безплатно. Има опция с Turkish, като цената е подобна (590 EUR), а куфарите са 2, но има прекачване в Истанбул.

Редактирано от Alenn
Публикувано:

Почти съм сигурен, че при положение, че става дума за еднопосочен полет няма кое да бие Norwegian. Ще трябва обаче да си направиш малко комбинация самоделка.

Сайта им е norwegian.no и на 7.11 имат полет Ню Йорк - Осло за $215. Също така може да се добавят два куфара на относително нормална цена, общо билета става $305 с таксата за плащане и куфарите. Евентуално още някой лев ще дадат за храна на борда, че с norwegian е платена, а цял дълъг полет едва ли ще изкарат.

От Осло до Виена има полет на Norwegian в същия ден, около 2 часа по-късно, малко тегаво прекачване е, вие ще си прецените дали да се рискува. С куфарите цената му е $100, т.е. общата цена става около $400, което трудно ще бъде победено. Не мога да кача скрийншоти от тук, но ще си разцъкаш да видиш. Дано комбинацията да работи.

Публикувано:

Оп, сега виждам, че съм объркал часовете. Самолета каца твърде късно за връзката към Виена. Но според мен норвежците са нишката, която трябва да следваш. Имат директни полети и до Лондон, до други скандинавски градове също летят евтино, макар и с прекачване.

Публикувано:

Norwegian летят директно от Ню Йорк до Стокхолм, Осло, Копенхаген, Лондон, та разцъкайте за връзки. За съжаление връзка до Виена на един билет не излиза. Най-ниски цени около 9.11 са до Осло и Стокхолм

norwegian.jpg

Публикувано:

Георги, благодаря, такава надежда ми даде с първия си пост. Веднага се зарових в сайта им и докато търсех къде греша, че ти правиш връзка, а аз не, ти си коригирал хубавото си мнение. Язък. Тези вътрешни линии защо не изчакват презокеанските!

Но идеята за Norvegian ми идва като свежа струя - така се бях забила в Singaporeairlines до FRA и Emirates до Милано, че щях да ги забравя.

Публикувано:

Недей се ограничавай само до Norwegian за европейския полет, връзката може и с easy и Air Berlin да я направиш, че и с други компании. Например полет до Лондон с Norwegian, от там с Easy до Виена. Не е на тази цена, която писах, но мисля, че пак ще е под 400 евро...

Публикувано:

Ами само с Norwegian не става, трябва с други да се гледа късия полет, все нямат полети до Виена или са с лоши часове (от Осло).

Публикувано:

norwegian.jpg

това е най-ниската цена, без никакъв багаж

norwegian.jpg

без преспиване в Лондон

може и с Aer Lingus  за 500 евро с един багаж

Публикувано:

може и с Aer Lingus  за 500 евро с един багаж

Според мен това е добър вариант, предвид факта, че престоят в Дъблин е под 2 часа, а и всичко е включено в цената на билета - багаж, кетъринг и т.н. 

tonica, моля уточни дали най-ниската възможна цена е с най-голяма тежест при избора на билети, тъй като в условията има 2 възрастни +  1 дете + 1 бебе? Предлолагам, че престой от повече от 2-3 часа в междинно летище не е желателен. 

Публикувано:

Благодаря, благодаря, много благодаря на всички, които отделят лично време да търсят и споделят информация!

tonica, моля уточни дали най-ниската възможна цена е с най-голяма тежест при избора на билети, тъй като в условията има 2 възрастни +  1 дете + 1 бебе? Предлолагам, че престой от повече от 2-3 часа в междинно летище не е желателен. 

По важност:

Най-важно е полетът да е удобен за децата: 1 бебе и едно 3-годишно - макс. 1 стоп, без дълъг престой (2-3-4 часа), без смяна на летище (напр.LHR-LGW в Лондон).

Следва багажът - освен, че и без това е много, има и голям музикален инструмент. Трудна ситуация  :O  .

Накрая е цената. Но все пак търся най-ниската, която отговаря на горните условия.

Austrian са удобни, летят директно Ню Йорк-Виена, но са от най-скъпите, а с втори куфар стават "златни".

Публикувано:

Ами Aer Lingus е много добре, защото няма голям престой, и всичко е на един билет, докато другата комбинация си има риск да не стане прехвърлянето. Включен един багаж, допълнителен е $100 май. По-скъпо е, но като сложиш багажа и храна към нискотарифните и ще стане нещо подобно вероятно.

В priceline.com излизат и други варианти

newyork.jpg

С Аерофлот е включен един багаж, допълнителен е $50

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.