Прескочи до съдържание

New York --> Viena 1 посока, макс.багаж


Препоръчани мнения

Магеланци, HELP !

Моля за идеи, насоки, съвети, комбинации  за изгодна цена на полет при следните условия:

- New York - Vienna

- 1-посочен

- около 9.ноември 2014 (датата не е определяща)

- максимален free багаж (поне по 2 куфара на човек, макс.размери и кг)

- 2 възрастни + 1 дете + 1 бебе - т.е. без много сложни/продължителни прекачвания

 

Сега започвам да търся, грубо преглеждам сайтовете за комбинации, цени, брой куфари - всяка идея и насока ще ми бъде безценна.

Благодаря !

 

 

 

 

 

Връзка към коментар

На пръв поглед цените са около 600 EUR с Austrian, като предимството е, че полета е директен.

 

Примерно:

Sun, 09 Nov 2014

Austrian Airlines OS88 
18:00 JFK New York John F. Kennedy Departure (Dur. 8h 25)
08:25 (+1) VIE Vienna

         

 

И произволна дата за връщане в рамките на следващите 2-3 седмици, която няма да се ползва.

 

 

Edit: Мисля, че Austrian разрешават само по 1 куфар до 23 кг безплатно. Има опция с Turkish, като цената е подобна (590 EUR), а куфарите са 2, но има прекачване в Истанбул.

Редактирано от Alenn
Връзка към коментар

Почти съм сигурен, че при положение, че става дума за еднопосочен полет няма кое да бие Norwegian. Ще трябва обаче да си направиш малко комбинация самоделка.

 

Сайта им е norwegian.no и на 7.11 имат полет Ню Йорк - Осло за $215. Също така може да се добавят два куфара на относително нормална цена, общо билета става $305 с таксата за плащане и куфарите. Евентуално още някой лев ще дадат за храна на борда, че с norwegian е платена, а цял дълъг полет едва ли ще изкарат.

 

От Осло до Виена има полет на Norwegian в същия ден, около 2 часа по-късно, малко тегаво прекачване е, вие ще си прецените дали да се рискува. С куфарите цената му е $100, т.е. общата цена става около $400, което трудно ще бъде победено. Не мога да кача скрийншоти от тук, но ще си разцъкаш да видиш. Дано комбинацията да работи.

Връзка към коментар

Оп, сега виждам, че съм объркал часовете. Самолета каца твърде късно за връзката към Виена. Но според мен норвежците са нишката, която трябва да следваш. Имат директни полети и до Лондон, до други скандинавски градове също летят евтино, макар и с прекачване.

Връзка към коментар

Norwegian летят директно от Ню Йорк до Стокхолм, Осло, Копенхаген, Лондон, та разцъкайте за връзки. За съжаление връзка до Виена на един билет не излиза. Най-ниски цени около 9.11 са до Осло и Стокхолм

norwegian.jpg

Връзка към коментар

Георги, благодаря, такава надежда ми даде с първия си пост. Веднага се зарових в сайта им и докато търсех къде греша, че ти правиш връзка, а аз не, ти си коригирал хубавото си мнение. Язък. Тези вътрешни линии защо не изчакват презокеанските!

 

Но идеята за Norvegian ми идва като свежа струя - така се бях забила в Singaporeairlines до FRA и Emirates до Милано, че щях да ги забравя.

Връзка към коментар

Недей се ограничавай само до Norwegian за европейския полет, връзката може и с easy и Air Berlin да я направиш, че и с други компании. Например полет до Лондон с Norwegian, от там с Easy до Виена. Не е на тази цена, която писах, но мисля, че пак ще е под 400 евро...

Връзка към коментар

може и с Aer Lingus  за 500 евро с един багаж

Според мен това е добър вариант, предвид факта, че престоят в Дъблин е под 2 часа, а и всичко е включено в цената на билета - багаж, кетъринг и т.н. 

 

tonica, моля уточни дали най-ниската възможна цена е с най-голяма тежест при избора на билети, тъй като в условията има 2 възрастни +  1 дете + 1 бебе? Предлолагам, че престой от повече от 2-3 часа в междинно летище не е желателен. 

Връзка към коментар

Благодаря, благодаря, много благодаря на всички, които отделят лично време да търсят и споделят информация!

tonica, моля уточни дали най-ниската възможна цена е с най-голяма тежест при избора на билети, тъй като в условията има 2 възрастни +  1 дете + 1 бебе? Предлолагам, че престой от повече от 2-3 часа в междинно летище не е желателен. 

 

По важност:

Най-важно е полетът да е удобен за децата: 1 бебе и едно 3-годишно - макс. 1 стоп, без дълъг престой (2-3-4 часа), без смяна на летище (напр.LHR-LGW в Лондон).

Следва багажът - освен, че и без това е много, има и голям музикален инструмент. Трудна ситуация  :O  .

Накрая е цената. Но все пак търся най-ниската, която отговаря на горните условия.

Austrian са удобни, летят директно Ню Йорк-Виена, но са от най-скъпите, а с втори куфар стават "златни".

 

 

 

 

Връзка към коментар

Ами Aer Lingus е много добре, защото няма голям престой, и всичко е на един билет, докато другата комбинация си има риск да не стане прехвърлянето. Включен един багаж, допълнителен е $100 май. По-скъпо е, но като сложиш багажа и храна към нискотарифните и ще стане нещо подобно вероятно.

В priceline.com излизат и други варианти

newyork.jpg

С Аерофлот е включен един багаж, допълнителен е $50

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.