Прескочи до съдържание

Когато времето не е с теб...


lesy

Препоръчани мнения

И така: Имаме 2 билета до Бергамо - събота - понеделник /вдругиден/. Бях решила, че ще ходим до езерото Комо, В началото на седмицата прогнозата беше много лоша - само дъжд. Отмених нощувката в събота. Ориентирах се към езерото Гарда и дори до Верона, въпреки че сме били там. И днес: прогнозата и за там е силен дъжд за събота навсякъде в Ломбардия, Венето и дори за Пиаченца гледах. За събота вечер нямаме нощувка все още, защото нямаме идея къде да ходим, само за неделя имаме резервация в Бергамо. Имам еретична мисъл утре сутрин да питам за билети за Тайната вечеря и ако има, сме към Милано. Очаквам предложения къде да отидем в дъждовния съботен ден. Нямам време да чета, а и има ли смисъл. Изчетох всичко за Комо и Гарда.  ;) В неделя отвреме-навреме ще спира да вали.

Връзка към коментар

Леси, ако не измислиш нищо друго отидете до Болония с влака. Там дори и да вали ще обикаляте под арки.

За Милано, ако решите да прекарате времето там и вали, мога да ви препоръм няколко музея, за да не обикаляте под дъжда, че не е много приятно. Отдайте се повече на шопинг и кулинарен туризъм, ако времето наистина се окаже гадно. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Никога не ме е спирал дъжда в Милано. Има богат избор на места, които можете да посетите. Вероятността за билети за Тайната вечеря е много малка.

Можете да погледнете и прогнозите за Торино.

 

С две думи - времето не е от значение за приятно изкарване. :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

На първо четене идеята може би ще се стори доста еретична, но аз бих се осмелил да предложа Равена. Пътуването с влак от Милано до Равена отнема около 3 часа. Гледам, че времето в Равена в събота ще бъде предимно слънчево с температура на въздуха около 26 градуса. Лично аз не би се замислял...

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря на всички. Последно реших - с кола под наем до Тренто и по пътя спиране в градчетата около Гарда, ако даде времето. За Тренто в някои сайтове го дават утре даже без дъжд. Обаче за Бергамо и Милано - проливни дъждове с гръмотевици.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.