slujitel Публикувано: 11 октомври, 2014 Публикувано: 11 октомври, 2014 То цените може да са си плаващи, но обикновено не препоръчваме толкова ранно купуване, освен ако цената не е много добра. Жалко, че съм пропуснал да го спомена в твоята тема. Моите дубайски билети ги бях купил на 120 евро, после стигнаха 700, в момента са 200. Както и да е, за купен самолетен билет никога не се съжалява, а и като искаш да планираш от рано си е бонус всичко да е фиксирано по-раничко. Честито и ще чакаме доклад В този ред на мисли да попитам, мойте билети с Бг еър до/от Брюксел бяха около 300 лв. август месец. Аз не купих поради този съвет, че е рано и сега са 400, че и отгоре. Вече реших, че ще пътувам с WIZZ, поради цената, макар, че хич не са ми удобни както Бг Еър. Все още не съм купила, да се надявам ли, че тези на Бг еър ще паднат?
Георги Публикувано: 11 октомври, 2014 Публикувано: 11 октомври, 2014 В този ред на мисли да попитам, мойте билети с Бг еър до/от Брюксел бяха около 300 лв. август месец. Аз не купих поради този съвет, че е рано и сега са 400, че и отгоре. Вече реших, че ще пътувам с WIZZ, поради цената, макар, че хич не са ми удобни както Бг Еър. Все още не съм купила, да се надявам ли, че тези на Бг еър ще паднат? Вдигни пак твоята тема, да го пообсъдим там, забравил съм.
slujitel Публикувано: 11 октомври, 2014 Автор Публикувано: 11 октомври, 2014 Вдигни пак твоята тема, да го пообсъдим там, забравил съм. Не беше в моя тема, някъде другаде го коментирахме, но не се сещам точно къде. Става въпрос за март месец, смяташ ли, че е възможно да паднат цените на Бг еър?
Георги Публикувано: 12 октомври, 2014 Публикувано: 12 октомври, 2014 Не беше в моя тема, някъде другаде го коментирахме, но не се сещам точно къде. Става въпрос за март месец, смяташ ли, че е възможно да паднат цените на Бг еър? Гледам ги, че са по 210 евро. Възможно е да паднат, виждал съм по 140-150, но зависи много и от датите, а и като цяло за Брюксел съм по-резервиран винаги, след като до там летят много държавни чиновници, а те преспокойно с парите на данъкоплатците плащат колкото им поиска авиокомпанията. Ще преместя мненията като видиш този отговор.
slujitel Публикувано: 13 октомври, 2014 Автор Публикувано: 13 октомври, 2014 Благодаря, ще се лети с WIZZ явно, макар, че не ми се искаше.
Duke Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 Преди около месец купих билети до Брюксел с "Луфтаханза", баш по време на католическия Великден, на цена 200 евро за бройката. Според мен тази по-висока цена компенсира донякъде по-ниската цена на родния превозвач и виолетовите поради факторите "сигурност" и "удобство", но всеки си знае най-добре... 2
stanimir Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 Никой чиновник не обича да лети с прекачвания когато е служебно. Затова Брюксел е златната кокошка на тимаджиите 1
slujitel Публикувано: 15 октомври, 2014 Автор Публикувано: 15 октомври, 2014 Преди около месец купих билети до Брюксел с "Луфтаханза", баш по време на католическия Великден, на цена 200 евро за бройката. Според мен тази по-висока цена компенсира донякъде по-ниската цена на родния превозвач и виолетовите поради факторите "сигурност" и "удобство", но всеки си знае най-добре... Те и Луфтханза не са много сигурни с тези техни постоянни стачки, но и часовете на връщане не са ми удобни. Най-удобни ми бяха Бг еър, но сега цената им скочи много. Ще почакам още малко и ще реша какво да взема.
Hollywood Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 Само тя им остана.но ще гледаме докога
wilks Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 Само тя им остана.но ще гледаме докога А, що? Като гледаме как е тръгнало, скоро Берлин може пак да си възвърне старата слава с най-високите цени на ТИМ ...хич не е смешно, де
stanimir Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 Ами поне докато друг не почне директни полети София-Брюксел ще е така. Луфтханза и останалите едва ли им крадат голям трафик. Изобщо в рамките на Европа с тия малки разстояния си е много по- удобно да летиш директно.
Hollywood Публикувано: 15 октомври, 2014 Публикувано: 15 октомври, 2014 (редактирано) А, що? Като гледаме как е тръгнало, скоро Берлин може пак да си възвърне старата слава с най-високите цени на ТИМ ...хич не е смешно, де Трябва да си върне. Циганията е пълна, на тумби! Тотална кочина в самолетите. Няма кой да прибере празните чаши и другите боклуци. Всичко се хвърля на земята. Персоналът няма време, а имат само 2 часа да го направят. Тази линия съществува за българските цигани. Щом се качат и започва към стюарденсите "Како, како, това как, къде, защо" и т. н. Сега разбирам защо стюардесите нямаха баджове или там каквото се казва. Next time EZY или AB Редактирано 15 октомври, 2014 от Hollywood 2
stanimir Публикувано: 22 ноември, 2014 Публикувано: 22 ноември, 2014 Wizz понамалиха тихомълком с едно 20 % цените от Брюксел към София за зимния сезон , ама още ще ги дебнем Като излезе следващата промоция -20% тамън всичко ще си дойде на мястото. Повече от 35 евро посред зима не давам ... само за спорта разбира се , че румънците ме дразнят с техните полети по 20 евро 3
slujitel Публикувано: 23 ноември, 2014 Автор Публикувано: 23 ноември, 2014 Аз отиването го купих, точно заради това намаление, по 59 лв. с дискаунта, обаче връщането ми е още скъпо, всъщност изобщо не е намалено, така, че ще чакам. И трансфера с автобуса на отиване купих, по 5 €, така, че съм доволна, на отиваме ги натъкмих, ако мога и на връщане така да ги направя...
stanimir Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Хмм моите потенциални дати за връщането са намалени.
slujitel Публикувано: 23 ноември, 2014 Автор Публикувано: 23 ноември, 2014 Хмм моите потенциални дати за връщането са намалени. Ами вземай, ако ти оттърва.
stanimir Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Не , ще чакам още. Става въпрос за 10 евро - искам още 10 1
Препоръчани мнения