Прескочи до съдържание

Билет до Брюксел и обратно през ноември


Препоръчани мнения

Здравейте, 

 

търся самолетен билет до Брюксел и обратно за периода 17 - 21 ноември. Мога да пътувам преди 17 и след 21 ноември, но на тези дати задължително трябва да съм там. 

 

С Уиз цената е около 300 лв. с голям салонен багаж в двете посоки, с Луфтханза - 350 лв. На България Ер цените бяха баснословни и не си направих труда да ги запомня :)

 

Ще се радвам, ако имате предложения как да стигна до там на по-добра цена.

 

Любопитен факт: двупосочен билет на Уиз от Скопие до Брюксел в този период е около 180 лв. с багаж, но като сложа цената на автобус между Пловдив и Скопие, и пак не се връзват нещата. 

 

 

Връзка към коментар

Ами на първо четене, прилично си се ориентирала в цените. Нещо мъртва зона си уцелила откъм евтинджос ..

Виждам леко подбиване ако направиш София - Бергамо с Уиз и Бергамо - Брюксел с Раян, и обратно само с Уиз, обаче с големия багаж нещата кажи речи идват пак на тези пари, но с прекачване.

Можеш да поинвестираш малко време в търсене на по-евтини превози от Скопие ..

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Намира се евтино прибиране през Букурещ и Солун,но като сложиш автобусен трансфер и 5-6 часа лашкането до София, всичко се обезсмисля.  Направо скачай на Луфтхазна и кацаш на централното летище в Брюксел. Ще спестиш трансферите от/до Шарлероа.

Евтиното с Уиз  от София е минало, а с багаж  става весело.  :lol: В  Румъния и Македония  Уиз имат по-ниски цени...... :)

Връзка към коментар

Защото в Румъния имат и Blueair които летят , та с Tarom стават трима играчи.

 

 

А У Македония какво си имат? Или ние какво си имахме преди месеци, а сега го нямаме, за да са вдигнали цените, включително минималната?

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.