Прескочи до съдържание

Здравейте! Казвам се Мария и обичам да пътешествам.

Препоръчани мнения

Вълнувам се от света и от неговата красота. Обичам да пътувам и да се наслаждавам на всяко ново разкриващо се пред чудо. мога да бъда полезна с информация на всички пътешественици за местата, които съм посетила. Благодаря, че ми дадохте възможност да стана част от групата! 

post-2174-0-46626900-1413458101_thumb.jpg

• Харесвам 7
Връзка към коментар

А кои места си посетила? :huh:

А това е въпрос, който трябва автоматично да излиза що не си чекнал нищо!

Иначе, правя предположение, че снимката е от Германия - Koningsee в Бавария, близо до Eagle Nest на фюрера.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз гласувам, че снимката е от някой фиорд във Норвегия!

:)  Преди време в друг форум имаше подобна игра: Познай къде е правена снимката.

Можем и тук да направим подобна, ако вече не съществува разбира се.

Добре дошла и от мен :friends:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте, благодаря на всички които са ме приветствали с добре дошла. Извинявам се, че забавих отговора си, но това е първият път в който участвам във форум по интернет.

Готова съм да отговоря на всичките ви въпроси.

Първо - това е снимка от езерото Кьонигзее в Германия. Имаме един познал :) Очакваме позналият да зададе на свой ред въпрос. :)

А на запитването какви места съм посетила, ще представя по-далечните от тях - Сингапур, Индонезия - остров Бинтан, САЩ - Флорида /Маями, Орландо, Уест Палм Бийч, Форт Лотърдео/, Япония, Узбекистан, в Европа - прекрасни романтични места в Австрия, Германия, Италия, Гърция, Сицилия и др.

Мечтая за Южна Америка.

За Сицилия и Япония дори съм водила пътеписи. Ако имате желание да ги прочетете, мога да ги публикувам.

Връзка към коментар

Вече имаме игра със снимки вдъхновена от тази тема, доста бурно се развива :)http://magelanci.com/topic/3209-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0/

А пътеписите винаги ги гълтаме като топъл хляб, пускай смело. Или в секцията с пътеписи или като тема, както си прецениш. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, благодаря на всички които са ме приветствали с добре дошла. Извинявам се, че забавих отговора си, но това е първият път в който участвам във форум по интернет.

Готова съм да отговоря на всичките ви въпроси.

Първо - това е снимка от езерото Кьонигзее в Германия. Имаме един познал :) Очакваме позналият да зададе на свой ред въпрос. :)

А на запитването какви места съм посетила, ще представя по-далечните от тях - Сингапур, Индонезия - остров Бинтан, САЩ - Флорида /Маями, Орландо, Уест Палм Бийч, Форт Лотърдео/, Япония, Узбекистан, в Европа - прекрасни романтични места в Австрия, Германия, Италия, Гърция, Сицилия и др.

Мечтая за Южна Америка.

За Сицилия и Япония дори съм водила пътеписи. Ако имате желание да ги прочетете, мога да ги публикувам.

Здравей отново,

благодаря за наградата, но ще се възползвам по- нататък от нея.

А сега от играта към сериозната работа  ... хубаво, че си написала посетените от теб държави, но идеята е да си развиеш профила във форума.

Отиваш горе вдясно, кликваш върху твоя user name и на Моят Профил и Настройки започваш да попълваш исканата информация в зависимост от твоето желание колко да спорелиш от личните ти данни - рожден ден, година на раждане, да сложиш снимка на профила и т.н.   ... и по-надолу вече може да кликнеш в кутийките за всяка една страна която си посетила.Така ще изградиш един по-ярък профил!

Друго - за Индонезия. С един Бинтан не е много редно да се претендира, че страната е посетена. Да, формално си пресякла границата и  си стъпила на индонезийска територия, но Индонезия се възприема минимум Бали или някой от другите по  - големи острови като Ява, Борнео или комодски варани и гмуркане в Раджа Ампан. Трябва пак да повториш Индонезия, по - надолу от Сингапур и съседния остров Бинтан.

За пътеписите - давай смело, аз примерно съм публикувал във форума пътеписи именно за Индонезия (Бали и Източна Ява).

Поздрави

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравей отново,

благодаря за наградата, но ще се възползвам по- нататък от нея.

А сега от играта към сериозната работа  ... хубаво, че си написала посетените от теб държави, но идеята е да си развиеш профила във форума.

Отиваш горе вдясно, кликваш върху твоя user name и на Моят Профил и Настройки започваш да попълваш исканата информация в зависимост от твоето желание колко да спорелиш от личните ти данни - рожден ден, година на раждане, да сложиш снимка на профила и т.н.   ... и по-надолу вече може да кликнеш в кутийките за всяка една страна която си посетила.Така ще изградиш един по-ярък профил!

Друго - за Индонезия. С един Бинтан не е много редно да се претендира, че страната е посетена. Да, формално си пресякла границата и  си стъпила на индонезийска територия, но Индонезия се възприема минимум Бали или някой от другите по  - големи острови като Ява, Борнео или комодски варани и гмуркане в Раджа Ампан. Трябва пак да повториш Индонезия, по - надолу от Сингапур и съседния остров Бинтан.

За пътеписите - давай смело, аз примерно съм публикувал във форума пътеписи именно за Индонезия (Бали и Източна Ява).

Поздрави

Здравей,

благодаря за указанията! В началото, когато се регистрирах, не знаех как точно функционира този сайт. Вчера, видях опциите, за лична информация в профила. Така, че вече съм попълнила съвсем внимателно моят профил. :)

А по отношение на Индонезия - имаш право. Но въпреки, че съм посетила само остров Бинтан - Индонезия е в сърцето ми. Когато видиш искрената приятелска усмивка на индонезийците, които имаш чувството че винаги са над нещата и оценяват всеки миг - тогава разбираш колко много си пропуснал и тогава си обещаваш - да живееш всеки миг пълноценно.

Не мисля, че е чак толкова важно колко на брой места сме посетили, напротив - по важно е какво сме изпитали, какво ни е разтърсило и после как продължаваме. :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Във форума има дълга и съдържателна тема относно критериите за определяне на една държава за „посетена“.

В крайна сметка няма универсално правило - всеки решава за себе си :) А и не е толкова важно.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.