Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

С това разполагам в момента,другото е още по-разпознаваемо.Прав си Alexander това е новото кметство на Хановер.Строено е 50-те години, след втората световна война.Има хубав изглед от купола.

Редактирано от traveler
Връзка към коментар

С това разполагам в момента,другото е още по-разпознаваемо.Прав си Alexander това е новото кметство на Хановер.Строено е 50-те години, след втората световна война.Има хубав изглед от купола.

А защо ми се струва, че имаше и някакво езеро там или бъркам? Много е красива сградата, рядко красива. :) :) :)

Връзка към коментар

А защо ми се струва, че имаше и някакво езеро там или бъркам? Много е красива сградата, рядко красива. :) :) :)

Зад кметството има красиво малко езерце,а малко по-нататък е Maschsee,доколкото знам е правено по времето на Хитлер.

Връзка към коментар

Александра, ще обидиш рачетата! :)

Dealni е казала къде са тези рачета.

Това е единственото място в света, където тези рачета живеят. Те са много малки, достигат максимум 1см, бели и слепи са.

Самият вир е много стар, намира се в началото на един вулканичен тунел, близо до брега. Водата във вира е солена, от океана. Рачетата са много чувствителни към светлина, кислород и шум.

Едно от задължителните места за посещение в Лансароте.

Ето още малко снимки от острова, последната снимак е "тайната на Лансароте"

DSCF7723.jpgDSCF7753.jpgDSCF7931.jpgDSCF8077.jpgDSCF8099.jpgDSCF8140.jpgDSCF8159.jpgDSCF8345.jpg

Dealni ти си.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Александра, ще обидиш рачетата! :)

Пу,пу, без да искам! Ама ми замязаха на белите паяци, хич и не разбрах, че са рачета. :lol: :lol: :lol:След малко, като отида на Ланзароте, ще им се извиня лично. ;) ;) ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Пу,пу, без да искам! Ама ми замязаха на белите паяци, хич и не разбрах, че са рачета. :lol: :lol: :lol:След малко, като отида на Ланзароте, ще им се извиня лично. ;) ;) ;)

Непременно!!! Иначе изпадат в депресия и стават зелени.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ето още малко снимки от острова, последната снимак е "тайната на Лансароте"

Ахаааа, знам я тайната, но нали е тайна , мълчим :)

ето какво реших да сложа, мисля, че не е трудно :)

post-1580-0-26494000-1425475400_thumb.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ох, Ронда! Прекрасна е!

така е, Тони, интересен град, разделен е на нов и стар, а любопитното е, че новия е възникнал , защото жителите са искали да избегнат плащането на наложените им непосилни данъци в първоначалната му територия, три моста свързват двете части на града през живописния каньон. Освен по-особения релеф и нахождение на градчето, другото нещо, с което се отличава е стадиона за борби с бикове, който е много стар и в сравнение с повечето стадиони по-голям , не само за зрители , но и за самите бикове. Коридата там е с особен статут.

Аз лично най-много  харесах имението на мавърския крал  от 18 век, мястото носи духа на старото, самата постройка е неподържана, запустяла и според мен точно в това и е чара, освен това онова лудо слизане към подземието, което води до дъното на каньона и още по-лудото му изкачване не се забравя лесно, може би точно заради това се впечатлих от мястото, голям зор докато видиш свтлинката горе на обратно. Ето и няколко снимки от там:

post-1580-0-54430800-1425476589_thumb.jpg

post-1580-0-96339500-1425476590_thumb.jpg

post-1580-0-13236200-1425476592_thumb.jpg

post-1580-0-45640100-1425476593_thumb.jpg

post-1580-0-88310800-1425476594_thumb.jpg

post-1580-0-16396700-1425476596_thumb.jpg

post-1580-0-37146900-1425476597_thumb.jpg

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Даа, чудесно място. Прекарахме там почти цял ден, като невидяли бяхме.

Намира се до летището Жулиани в Киев, препоръчвам да се посети, макар да не знам след последните две години там какво е станало от музея...

Ето малко снимки:https://www.facebook.com/adyakova1/media_set?set=a.10202340526860817.1073741856.1421479601&type=3

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.