Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Кулата Белем е символ на Лисабон.Построена през 16в.в красивия мануелитски стил с отбранителна цел.

Интересното е,че тя е била отправна точка на всички кораби тръгващи да търсят нови земи.Включена е в списъка на Юнеско.БраниВ твой ред е :)

post-1586-0-96803200-1425918307_thumb.jpg

Редактирано от Мари Николова
Връзка към коментар

Ох, какъв спомен имам от кулата Белем :lol: Имам една позната, която е геолог и от всички места и нося камъчета за нейната колекция. Та, виждам аз интересни камъчета в подножието на кулата и не отчитам факта, че стълбите са зелени - мъх и жабуняк, втурвам се и се подхлъзвам. :lol: Не се ударих, ама така се овъргалях и озеленосах, с камъчето в ръка :), че събрах погледите на цялата манифестация, дето чакаше отварянето на кулата. :lol: :lol: :lol:

Връзка към коментар

Кулата Белем е символ на Лисабон.Построена през 16в.в красивия мануелитски стил с отбранителна цел.

Интересното е,че тя е била отправна точка на всички кораби тръгващи да търсят нови земи.Включена е в списъка на Юнеско.БраниВ твой ред е :)

Благодаря, но в момента нямам нищо под ръка, така че Oshko да пусне снимка.

Връзка към коментар

Да, Малчесине. Едно от най-хубавите места по лаго ди Гарда.
Била съм там 4-5 пъти и винаги бих се върнала. Чудесен замък, принадлежал навремето на фамилията Делла Скала.
Градчето е сгушено между планината и езерото и е много красиво със завъртяните павирани улички, изскачащите изведнъж площадчета, а гледката отгоре е зашеметяваща...

post-108-0-32774000-1425971190_thumb.jpg

post-108-0-12634600-1425971446.jpg

post-108-0-70408300-1425971464_thumb.jpg

post-108-0-10678400-1425971522_thumb.jpg

Редактирано от Тони
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.