БраниB Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Torre de Belem? 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 (редактирано) Кулата Белем е символ на Лисабон.Построена през 16в.в красивия мануелитски стил с отбранителна цел. Интересното е,че тя е била отправна точка на всички кораби тръгващи да търсят нови земи.Включена е в списъка на Юнеско.БраниВ твой ред е Редактирано 9 март, 2015 от Мари Николова Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Ох, какъв спомен имам от кулата Белем Имам една позната, която е геолог и от всички места и нося камъчета за нейната колекция. Та, виждам аз интересни камъчета в подножието на кулата и не отчитам факта, че стълбите са зелени - мъх и жабуняк, втурвам се и се подхлъзвам. Не се ударих, ама така се овъргалях и озеленосах, с камъчето в ръка , че събрах погледите на цялата манифестация, дето чакаше отварянето на кулата. :lol: Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Кулата Белем е символ на Лисабон.Построена през 16в.в красивия мануелитски стил с отбранителна цел. Интересното е,че тя е била отправна точка на всички кораби тръгващи да търсят нови земи.Включена е в списъка на Юнеско.БраниВ твой ред е Благодаря, но в момента нямам нищо под ръка, така че Oshko да пусне снимка. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Нейде из централна или източна (северната част) Европа? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Будапеща? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Будапещенският ручей е малко по-широк. 3 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Ха-ха, успях да ви затрудня Не е източна Европа... Връзка към коментар
Dian Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 На мен ми прилича на Залцбург. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Копенхаген? Не. Хайде и още една снимка от града, може да подсети някой: 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Ха-ха, успях да ви затрудня Не е източна Европа... Е, аз включих и централна все пак. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Инсбрук. Имаме познал. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Прекрасен град! От мен това много любимо ми място. 2 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 В Италия ли е? 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Тони, като ти знам предпочитанието Бергамо ще да е. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 10 март, 2015 Сподели Публикувано: 10 март, 2015 (редактирано) Да, Малчесине. Едно от най-хубавите места по лаго ди Гарда.Била съм там 4-5 пъти и винаги бих се върнала. Чудесен замък, принадлежал навремето на фамилията Делла Скала.Градчето е сгушено между планината и езерото и е много красиво със завъртяните павирани улички, изскачащите изведнъж площадчета, а гледката отгоре е зашеметяваща... Редактирано 10 март, 2015 от Тони 7 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 10 март, 2015 Сподели Публикувано: 10 март, 2015 Не разполагам с почти нищо на служебния компютър и качвам нещо много лесно. 1 Връзка към коментар
dealni Публикувано: 10 март, 2015 Сподели Публикувано: 10 март, 2015 двоумих се между него и Тейде, и заложих на Тиманфая, била съм и на двата, но .... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега