Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Отстъпвам правото си, тъй като нямам достъп до снимки в момента.

Да пусне нещо този, който има готовност за това.

Александра, този град ти отива, изглеждаш изключително добре.

Как е точното име на музея, че ме заинтригува. Museo de bellas artes?

Редактирано от mililia
Връзка към коментар

Александра, този град ти отива, изглеждаш изключително добре.

Как е точното име на музея, че ме заинтригува. Museo de bellas artes?

Не знаеш, само, колко си права! Толкова добре се чувствах там, толкова красив, чист и подреден го видях, че и за миг не съм си и помислила, че може да е опасен. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Да, това е музеят.

Ако не си видяла ето това, има списък на най-интересните неща в БА:

http://www.tripadvisor.com/Attractions-g312741-Activities-Buenos_Aires_Capital_Federal_District.html

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ех Александра, ти си подвижна карта просто!!!! Тимишоара е да -площад Виктория- хареса ми. Вълчицата тук много не се вижда, но сигурно е нарочно ;)

Редактирано от dikrasteva
Връзка към коментар

Ех Александра, ти си подвижна карта просто!!!! Тимишоара е да -площад Виктория- хареса ми

dikrasteva, има нещо вярно. ;)ама отчиташ ли факта, че съм на 120 години. :lol: :lol: :lol: и съм започнала да пътувам от преди сто ;) ;) Имате време да ме настигнете ;)Пусни ти следващата загадка, че аз не мога, моля!

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Ааа, това не е ли в Тимишоара?аз пък, имам неприятни спомени от този град

Да, това е Тимишоара.

Това, което мен ме впечатли в града (живях 6-7 месеца там):

-Пристигнах през зимата и имах шанса да видя как в провинциална Румъния се взима много сериозно озеленяването и поддръжката. Проектите бяха за милиони. Детският парк, Розовата градина ... не можех да повярвам.

-Чистота. Поне 3 пъти седмично вечер виждах да минават и машинно да чистят улиците. За сравнение в София видях нещо подобно през август (или септември).

-Климатът е доста по-мек от софийския

Снимки ще пусна довечера.

Следваща е dikrasteva

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Туй ми мяза на Боженци или Жеравна. ама би могло да бъде всеки възрожденски град е нас - Мелник, Копривщица, калофер.

Връзка към коментар

mu_ry

Позна!

Ковачевица ми беше много любима след първото посещение, но втория път вече е станала много комерсиална. Въпреки това обаче си е красива. не случайно служи за декор на филмови продукции

Връзка към коментар

Прилича ми на кулата в Прага.

post-1504-0-79454600-1427126882_thumb.jpg

Това се вижда от прозореца на хотела, в който обикновено спим.[

http://www.booking.com/hotel/cz/u-krize-praha.bg.html?aid=368032;label=prague-u3HdZpGrNG847zyFeTb5cgS32474396780%3Apl%3Ata%3Ap11560%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=608d021f3af0af36a85b5ab505bf0ba0;dcid=1;origin=disamb;srhash=3299698189;srpos=1

Ако е това, някой друг да пусне следващата снимка, че да не спира играта,моля.

Връзка към коментар

това е :)

Наблщдателната кула на хълма Петрин е висока 60 метра желязна кула е построена през 1891 г. от Ф. Прашил за Юбилейната изложба като копие на Айфеловата кула в Париж. 299 стъпала водят до платформата на върха. От нея се открива прекрасна гледка към Прага

1917020_1165241404354_5056965_n.jpg?oh=2

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Много интересна загадка :blink: :blink: :blink: Има нещо общо  с юдаизма - над вратата в ляво има Ханукия - свещник с 9 свещи, който се пали на Ханука.

Но пък в дясно има мъслим символ... Вероятно е моске и синагога на едно място. :unsure: И може би е в USA, след 11 септември там много се обсъждаше въпросът за църква, джамия и синагога под един покрив.

Връзка към коментар

Чакам предложения за града :rolleyes: .  

Не съм ходила в Америка, че не ме щяха, ама се интересувам :) 

Да не е някой от музеите на Смитсъновия институт във Вашингтон?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.