NicoleV Публикувано: 9 април, 2015 Сподели Публикувано: 9 април, 2015 мда пролича си че съм новак а си мислех че ще е сложно 3 Връзка към коментар
makler Публикувано: 9 април, 2015 Сподели Публикувано: 9 април, 2015 мда пролича си че съм новак а си мислех че ще е сложно То и аз мислех така ама ти ме разби направо! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 мда пролича си че съм новак а си мислех че ще е сложно То и аз мислех така ама ти ме разби направо! Не се тюхкайте, ами сложете, моля, по една нова загадка, че играта спря ;) 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Е то това у Винкелград трябва да е, на Сурва. 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 (редактирано) май баш там ше е Редактирано 12 април, 2015 от mu_ry Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Даже кафявата сграда отзад е с една часовникова кула и символът на града на нея и нещо свързано с миньорския труд, а отзад има един минен музей, в който са ми предлагали работа, като пътувах веднъж на стоп и хората, които ме качиха разбраха че съм географ и етнографски музей точно до минния. Ех поне 3 пъти съм бил на Сурва в Перник, но тази година за втора поред пропуснах А сега като се загледах пак в снимката и в кафето отзад веднъж доста бири изпих на Сурва, ама понеже много заваля 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Zaro, ти мЪ уби с таз снимка :unsure: Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Нищо не каза Заро...ами айде да пусна някаква снимка като за работен ден. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Пеуник е, къде другаде. Само не знам защо никой не ми хареса снимката. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Не, ключето е горе в овалната част. Сигурна съм, че поне няколко човека са били там. Жокери да давам ли? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Не, ключето е горе в овалната част. Сигурна съм, че поне няколко човека са били там. Жокери да давам ли? Давай, че само с тоз дувар, не можем позна. ;) Връзка към коментар
Тони Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 (редактирано) Доообре. Мястото е свързано с производство, дегустация, както и възможност да се наблюдава целият този процес, на едно питие. Изрязала съм част от снимката, че е пълно с рекламки на питието. Горе овалната част е ресторант с чудна гледка, той също е към сградата. Редактирано 15 април, 2015 от Тони 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Да, баш това си е. Ето и малко инфо: Пивоварната „Гинес” заема специално място и е тясно свързана с историята на Дъблин, на Ирландия и на бирата. Първоначално тя възниква като малка пивоварна на Рейнсфорд, която се намира на юг от река Лифи. През 1759 г. контрола над днешен „Гинес” е поет от Артър Гинес, който сключва 9000-годишен договор за наем. Своята работа в пивоварната той започва с производството на йел, а през 70-те години на същия век той вече произвежда суха тъмна бира. Тази бира става известна с тъмния си цвят, крема отгоре и отличителния си вкус. Успехът на тази бира поставя края на производството на йел в пивоварната „Гинес”.Артър Гинес прехвърля своя бизнес на амбициозния си син сър Бенджамин Лий Гинес, който към края на живота си е може би най-богатият човек в Ирландия, успял да установи основите на съвременния бизнес и развил „Гинес” до най-голямата в света за времето си. Пивоварната разполагала дори със собствени железница и флот от шлепове, с които пратките с бира се транспонтирали до пристанището в Дъблин. Освен това той превръща „Гинес” в най-големият работодател в Дъблин, тъй като персоналът на фирмата възлизал на около 5000 души.Днес в пивоварна „Гинес” може да бъдат посетени откритият през 2000 г. изложбен комплекс „Гинес”, в който е разказана историята на отминалите времена, както и стъкления бар „Гревити”, който възнаграждава своите посетители с описваната като „най-добрата халба бира, която някога ще опиташ”. 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Хайде, в подножието на кой връх пасе това хергеле. 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 (редактирано) Не знам кой е върха,това долу не са ли Рибните езера в Рила? Не са,хижата не е на брега,а между езерата Редактирано 15 април, 2015 от traveler Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Мусала? Не Не знам кой е върха,това долу не са ли Рибните езера в Рила? Не Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Ако е Рила, а на мен ми прилича на старата хижа Седемте езера... Възможно е да е в подножието на Отовишки връх. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 (редактирано) Аз бих предположил че не са Рибните езера, а е Рибното езеро и отляво - част от Долното езеро. И съответно кончетата пасат някъде в подножието на Отовишки връх или Харамията. P.S.А, Поли е с едно гърди напред Редактирано 15 април, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Даже си мсиля, че може да е билото между ез. Бъбрека и новата хижа, там където се събират за Паневритмията от бялото братство.., но пак е в подножието на Отовишки връх. Харамията по спомен не беше ли срещу него? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 (редактирано) Мястото е познато, върхът - не. Ако се погърчите още малко, ще изплюя камъчето. Редактирано 15 април, 2015 от Zaro Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Вазов връх, значи остава да е... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега