AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 В по- далечен план: Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Ето го другият край на същата улица: Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Хмм италианско знаме , шапка Ферари , къде ли в Италия е този барок ... май не съм бил на това място. 2 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Сигурен ли си, че е италианско? На мен ми се вижда малтийско... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Ето го другият край на същата улица: P1180797.jpg Е, това със сигурност е в Ното, Сицилия. Но по първоначалната снимка не можах да го разпозная 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Е, това със сигурност е в Ното, Сицилия. Но по първоначалната снимка не можах да го разпозная Домосед, точнооооо! Заповядай, моля, за следващата снимка! Докато аз сложа още малко красУти от Ното. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 (редактирано) Ното, Сицилия. Намиращият се в югоизточната част на Сицилия град е известен със своята барокова архитектура, заради която от 2002 г. е част от списъка на ЮНЕСКО. Често описван като задължителна дестинация в тази част на Сицилия, Ното е атрактивен малък град с историческа част, състояща се от старинни барокови дворци, църкви и къщи, който предлага множество забележителности, на тези, които са решили да прекарат почивката си там. Удивителната архитектурна съгласуваност не е случайна. През 1693 г. силно земетресение почти напълно разрушава града. Жителите му решават да издигнат нов град на няколко мили от стария. Ното бил реконструиран на днешното местоположение, като бил старателно планиран с оглед на функционалност и архитектурна хармония. Главната улица Корсо Виторио Емануеле, започва от внушителния вход Порта Реале, после минава покрай Чиеза ди Сан Франческо(1704-1745), до която се стига по редица високи стълби и от там до централния площад на града. Тук се намира главната катедрала Duomo (1693-1770), която гледа към красивия Palazzo Ducezio, в който в момента заседава общинската служба. Срещу такса от 1 евро можете да влезете и да разгледате приемните зали, наред с които Sala degli Specchi (Залата с огледалата), дворцовата зала с интересни фрески от 19 век. Едни от най-интересните балкони в града са на Palazzo Nicolaci , от които бузести зверове и херувими гледат надолу към улица Via Nicolaci. Апартамент със стаи на втория етаж е отворен за посетители. Рушащите се открити пространства на сградата и рисуваните стени носят духа на една отминала епоха, а от балконите се открива красив изглед към града. http://idi.bg/blogs/view/blog/793 Палацо Николачи: На терасата на Палацото. На улицата пред Палацо Николачи: Редактирано 21 април, 2015 от AlexandraKo 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Къде излита този самолет ? 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Ястребино. Там имаше самолети. Някога. Има ли ги още всъщност...? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Ястребино. Там имаше самолети. Някога. Има ли ги още всъщност...? Не е Ястребино, но си хванала идеологическия нюанс. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 (редактирано) Къде излита този самолет ? Най-обикновен изтребител МИГ-15 някъде в Северна България... Редактирано 21 април, 2015 от Duke Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Най-обикновен изтребител МИГ-15 някъде в Северна България... Слабичко! Даже правилната половина на държавата не си познал :-) 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Еми надолу.. Граф Игнатиево. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Слабичко! Даже правилната половина на държавата не си познал :-) Ти остави половината, ами в началото по инерция бях написал МИГ-21, а дори и сега не съм сигурен дали е 15-ка или 16-ка, но поне се надявам да е производство на А. И. Миконян... 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 21 не е. Или 15 или 17. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 21 не е. Или 15 или 17. Май последно е 19-ка... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 (редактирано) Май най-последно е 17-ка, в Ковачевци Редактирано 21 април, 2015 от Фичо 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Май най-последно е 17-ка, в Ковачевци Имаме познал! Фичо, давай! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 (редактирано) Фичо, давай! ОК. И след като даде такъв наклон на играта - да продължа и аз в същия дух , със самолетчета, де обаче да знайш, че: само-ле-тът-Ми е-много-по-стар от-само-лета-Ти! . . И айде, за де не съм толкова зъл , ще пусна още една снимка от този град А ако сте послушни и ако някой не познае още на 5-тата минута, както често се случва, може да пусна и дневни снимки или разни други жокерчета Редактирано 21 април, 2015 от Фичо 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 ААааа,не е честноооо, вие си пускате само момчешки загадки :rolleyes: Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Мислех си за Lourdes ама не е. Почти напълно съм сигурен , че е нещо френско. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Още ли седи тоя самолет в Ковачевци, помня го когато бях пионерче, мислех, е са го разкостили вече Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 Още ли седи тоя самолет в Ковачевци, помня го когато бях пионерче, мислех, е са го разкостили вече Снимката е от 19.04.2015 По-любопитното е, че и Георги Димитров стои, но си е обърнал вярата от Комунистически Интернационал на Европейски съюз. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2015 Сподели Публикувано: 21 април, 2015 . Почти напълно съм сигурен , че е нещо френско. Не 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Аржентина? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега