iMari Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Като видях снимката се сетих за Лойола и за Йезуитския орден.Може би мястото е католическа църква или институция с благотворителна цел,предполагам в испаноговоряща страна? Фичо,дай жокер,моля те
neuromancer Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Ааа, поне кой е изобразен на статуята трябва да се сетите?
Фил Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Като видях снимката се сетих за Лойола и за Йезуитския орден.Може би мястото е католическа църква или институция с благотворителна цел,предполагам в испаноговоряща страна? Фичо,дай жокер,моля те Хммм ... Айде ще дам жокерчета - да, снимката е от църква, по-точно един от входовете/изходите на църквата - да, църквата е католическа - не, страната не е испаноговоряща - сетила си се за Йезуитския орден ..., я по-добре помисли за някой друг католически орден Редактирано 4 май, 2015 от Фичо
stanimir Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Катедралата на Рио . Бях достатъчно толерантен да дам възможност на останалите 2
Фил Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Катедралата на Рио . Бях достатъчно толерантен да дам възможност на останалите Точна така - катедралата на Рио де Жанейро - Сан Себастиан. За мен един доста грозен надупчен бетонен конус (с цялата субективност на понятия като "красиво" и "грозно"). . Аз много повече харесвам църквата Nossa Senhora do Monte do Carmo, която е била катедрален храм на Рио преди да построят настоящата катедрала през 70-те години на миналия век. Но това няма особено значение, защото мен никой не ме пита коя да е катедралата на Рио. А скулптурата, която се намира в катедралата, изобразява Свети Франциск от Асизи и е дело на бразилският скулптор Умберто Козо. Стенк, ти си на ход. Редактирано 4 май, 2015 от Фичо 4
Gentleman Basta Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Всички там ще ходят. Бохол, Филипините 1
Gentleman Basta Публикувано: 5 май, 2015 Публикувано: 5 май, 2015 Точно! Хареса ми разказът на Юри Варошанов:
Oshko Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Трудна работа...Бразилия? въпреки, че разстителността не пасва
neuromancer Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Не, никаква Бразилия, нито Холандия. Близо до България е.
Duke Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Това е някоя от фортифицираните църкви в Трансилвания, но не знам точно коя от всички...
neuromancer Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 А, браво! Имаме познал. Тази е в Харман (ако така се чете де). Архитектурата е немска, защото тези села и градовете наоколо са населени от преселници от Германия (Саксония), през 11-13 век, ако не се лъжа. При липса на замък са укрепявали църквата и са я използвали за отбрана.
Duke Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 ОК, давай нататък. Този покрит път е направен, за да може учениците в миналото да могат да стигат сухи до училището горе. Историята е интересна, но нямам време да разказвам, а и имам чувството, че май тази снимка вече съм я пускал в тази тема... 3
Zaro Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 а и имам чувството, че май тази снимка вече съм я пускал в тази тема... Възрастта не прощава....пускал си я. 2
AlexandraKo Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Възрастта не прощава....пускал си я. Еееее, каква възраст Виж, да кажеш, че аз съм забравила, като не си я спомням е друга работа. Щото не помня да е пускана.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега