Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Това ми прилича на красивото изкуствено езеро на река Треска, с грозното име Матка. Всъщност, е нещо като язовир, постигнато с баражи на реката. Намира се съвсем близо до Скопие - на 15-20 км. Това на снимката беше нещо като хижа, долу имаше ресторант, а горе можеше да се спи. Там наблизо е църквата Св, Андрей, а природата наоколо е много красива, каньонът се казва и той Матка, ако си спомням добре. /ама това от преди поне 15 години/.

Ако съм познала, да пуска някой друг, че съм по света, не съм си у нас ;)

Връзка към коментар

Това ми прилича на красивото изкуствено езеро на река Треска, с грозното име Матка. Всъщност, е нещо като язовир, постигнато с баражи на реката. Намира се съвсем близо до Скопие - на 15-20 км. Това на снимката беше нещо като хижа, долу имаше ресторант, а горе можеше да се спи. Там наблизо е църквата Св, Андрей, а природата наоколо е много красива, каньонът се казва и той Матка, ако си спомням добре. /ама това от преди поне 15 години/.

Ако съм познала, да пуска някой друг, че съм по света, не съм си у нас ;)

Точно така! Добре си спомняш.

Ако не си казала къде точно по света си може да пуснеш и ти някоя, още топла снимка {:->)

Ако не, някой друг!

Връзка към коментар

Точно така! Добре си спомняш.

Ако не си казала къде точно по света си може да пуснеш и ти някоя, още топла снимка {:->)

Ако не, някой друг!

Казала съм, ама снимам с една карта за фотоапарата с памет 128ГБ и лаптопът не я ще ;)

Да слага някой, дето му е мерак :)

Връзка към коментар

Някой позна ли в крайна сметка? SuperVas220, ако има познал, кажете кой е за да продължи играта?

Тази загадка с табелите, поне за мен, беше малко странна... Тези табели могат да бъдат навсякъде. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Mary, пускай следващата снимка, за да не спира играта, моляяя! :)

AlexandraKo, нека някой друг да пуска.  

Аз пусках скоро.

Има много хора, посетили невероятни места - нека да наминат и да пуснат нещо. :)

Връзка към коментар

Някой позна ли в крайна сметка? SuperVas220, ако има познал, кажете кой е за да продължи играта?

Тази загадка с табелите, поне за мен, беше малко странна... Тези табели могат да бъдат навсякъде. :)

Плажа се намира тук: https://www.google.bg/maps/@31.5500014,35.398447,15z

Най-близо до него е Ein Kedem, така че може kalina0109 да пусне следващата снимка.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.