chandni Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Аз залагам на Обединеното кралство, но не знам къде. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Аз залагам на Обединеното кралство, но не знам къде. И аз така Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Замъкът Лийдс откъм поляната? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 (редактирано) Ъъъ-ъ-ъ, дотук няма познали ... Редактирано 6 ноември, 2016 от Фичо Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Ъъъ-ъ-ъ, дотук няма познали ... Аз за пръв път се опитах да мишкувам Не че нямаше да си призная, ама нъцки, пак не намерих Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Прилича ми на Португалия. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Не е Португалия. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Не е Португалия. Аз вече знам къде е Ама мълча Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Аз вече знам къде е Ама мълча А защо мълчиш?Казвай де, нали целта е да се познае. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 А защо мълчиш? Казвай де, нали целта е да се познае. Подсказаха ми я, бееееее... Не е честно. Апропо, ти трябва да познаеш също Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 (редактирано) Ми, начиииии, кат не е португалско, ще е Спейн))Толедо? Редактирано 6 ноември, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Е да познаеш държавата е на тото, познайте конкретният замък 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Е да познаеш държавата е на тото, познайте конкретният замък А дали е замък? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Това е частното шато на Фичо май, където обикновени хора не стъпват 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2016 Ми, начиииии, кат не е португалско, ще е Спейн ))Толедо? Австралия е Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Австралия е Имаме напредък Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 (редактирано) Имаме напредък Разрових снимките от миналата година, само едно подобно сме видяли.В Сидни, срещу Операта. Фичо, да не това, горе, в дясното кьоше? В Кралската ботаническа градина, нещо си на губернатора май. Ако е това, го видяхме само отдалече, че се разхождахме с влакчето из парка. И ни домързя да отидем до там. Редактирано 7 ноември, 2016 от AlexandraKo 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 (редактирано) Разрових снимките от миналата година, само едно подобно сме видяли.В Сидни, срещу Операта. Фичо, да не това, горе, в дясното кьоше? P1070628.JPG В Кралската ботаническа градина, нещо си на губернатора май. Ако е това, го видяхме само отдалече, че се разхождахме с влакчето из парка. И ни домързя да отидем до там. Да това е. Government hose или резиденцията на губернатора на Нови Южен Уелс. Също е и музей и може да се посети, на аз нямах време да влизам вътре. Както спомена - намира се във великолепната Кралска ботаническа градина, която е много приятна за разходка и откъдето се откриват много хубави гледки към операта и железния мост. Редактирано 7 ноември, 2016 от Фичо 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Сега са празнували 200 години от създаването на градините. Следващият по ред е Рейни, защото ми подсказа. Иначе нямаше да се сетя. Стана като в онази кръстословица: " Река, която започнва с" Д "и завършава на "УНАВ". ;) 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Рейни е на ход фафли - ако е за познаването, то Mary трябва да задава , но да не бавим темпото Мисля, че снимката не би трябвало да затрудни. Едно много красиво място... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Егисхайм, Елзас, на две крачки от прекрасния Колмар. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Егисхайм, Елзас, на две крачки от прекрасния Колмар. Точно така Eguisheim (German: Egisheim) е класирано като най-любимо селце във Франция през 2013 г. Част от Елзаския маршрут на виното. Ти си Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Катедралата на Сиена? 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2016 Катедралата на Сиена? Libreria Piccolomini в Сиенската катедрала - датира от времето на Папа Pius II, богата на фрески, изрисувани от Pinturicchio и неговите ученици. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега