eloena Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Еййй...вярно! Как не можах да я позная?! Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 (редактирано) Ne Номерът с познаване на снимка по името на файла и ние вече го знаем. Затова хвърлих гола кука. Тайланд нямаше да мине, затова реших Мадяроршаг. Както се казваше в един стар виц, в биксвити "Катеричка" няма катерици. Не е и Прага. Редактирано 7 януари, 2017 от Zaro 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Жирона, Испания Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Заг Ne Номерът с познаване на снимка по името на файла и ние вече го знаем. Затова хвърлих гола кука. Тайланд нямаше да мине, затова реших Мадяроршаг. Както се казваше в един стар виц, в биксвити "Катеричка" няма катерици. Не е и Прага. Не знам за катеричка, но все си мисля, че си има крушка опашка Ако не е Унгария, най-вероятно е някой град в Трансилвания, който унгарците още не са го прежалили - Брашов, Сибиу, Сигишоара, нещо такова. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Брашов, Сибиу, Сигишоара, нещо такова. 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Кутна Хора? Чешки Крумлов? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Едно от трите, посочени от Домосед. Радвам се, че на пръв поглед тривиална загадка дава разнопосочни отговори. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Едно от трите, посочени от Домосед. Радвам се, че на пръв поглед тривиална загадка дава разнопосочни отговори. Приемаме ли, че съм познал, или ще налучкваме точно кое от трите? 2 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Сигишуара е. Домосед си е познал 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Приемаме ли, че съм познал, или ще налучкваме точно кое от трите? Няма да издребняваме на коя улица се намира номер 3 отляво. Сигишоара. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Искам разпознаване с точност до нос 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Фарът на Иглен нос - Cape Agulhas, Южна Африка. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Фарът на Иглен нос - Cape Agulhas, Южна Африка. Правилно! Най-южната точка на Африка Rainy е наред 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 (редактирано) Иглен нос Обичам тази игра! Досега наваксвах с четенето на темата от начало, за да не се повтаряме, ама сега си я следя изкъсо... Ох, че съм закъснялааа (Докато се надувам! ) Редактирано 7 януари, 2017 от eloena 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Я да видим това... Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Това ще да е от Мианмар? Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Добре. Ровчих до сега, видях го къде е, егото е доволно, ще замълча Щото както казах, не е честно. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Добре. Ровчих до сега, видях го къде е, егото е доволно, ще замълча Щото както казах, не е честно. Хахаххахаххахахаа Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 (редактирано) Камакура. Редактирано 8 януари, 2017 от slujitel Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Индонезия или Тайланд. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Камакура. Даже съм влизал в кухата стауя на Буда 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Това е статуята на Големия Буда от Камакура. Представлява бронзова статуя на Амитабха (Амида) Буда, която се намира в храма Котокуин. С височина от 13.5 метра това е втората най-висока бронзова статуя на Буда в Япония. Тя датира от 1252 г. и първоначално е била разположена във вътрешността на храма. От 1495 г. статуята стои на открито след като стените на храма са били разрушени на няколко пъти от тайфуни и приливни вълни. 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Това означава ли, че съм аз да пускам снимка? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега