ven62 Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Най-много ми прилича на Обидош - Португалия. Вероятно не е това - не виждам крепостните стени на заден план, а и това хълмче (планина) Но все пак - благодаря ти, че ме върна на това място. p.s. Да помогна на следващия - на номера на мотора пише Cabo Frio Редактирано 10 януари, 2017 от ven62 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) p.s. Да помогна на следващия - на номера на мотора пише Cabo Frio И аз да помогна - снимката не е от Кабо Фрио, там няма такива стари къщи Редактирано 10 януари, 2017 от Фичо 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Много ми прилича на Tiradentes... Павираната улица нагоре към храма. P.S. Но като нищо може да да е Ouro Preto или Mariana. Всички те - Бразилия. Редактирано 10 януари, 2017 от Гост Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Хм, чак толкова ли трудно се различават... 20161222_171432.jpg Ти си Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Хм, чак толкова ли трудно се различават... Просто ти ги познаваш на петте си пръста Но чест ми прави, че разпознах мястото на 95%. Толкова харесах Tiradentes... много! Почвам да мисля загадка, благодаря. А ти ако искаш, драсни два реда за тази църква... Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Я да видим това Връзка към коментар
eloena Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Oууу, лъха на нещо Андалуско! Отивам да ровя, няма да се обаждам Всъщност, нищо не намерих при теб, но си спомних, че по едно време се бях запалила да си резервирам една такава къща-пещера, близо до любимата ми Гранада, та ще си отговоря, щот сама си го открих: Гуадикс, Андалусия, Испания http://myroads.mobi/11196/guadiks-kadeto-hilyadi-zhiveyat-v-peshteri-i-dnes-guadix-triglodyte-town-in-spain/ Редактирано 10 януари, 2017 от eloena 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Хитруша Не съм пускала албум от Андалусия още... хах... Точно попадение Линкът дава много информация... Връзка към коментар
eloena Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Това е лесно, но любимо 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Вила Сан Микеле на остров Капри. Редактирано 10 януари, 2017 от Цвете 6 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Цвете, ти си Вила Сан Микеле е построена преди повече от век от шведския лекар Аксел Мунте. Пристигайки на Капри, той поема по дълго и стръмно каменно стълбище, което го отвежда край руините на малък параклис, построен в чест на Сан Микеле. Запленен от красотата на това място, Аксел Мунте решава да изгради дома си точно тук. „Къщата ми трябва да е отворена за слънцето, вятъра и гласа на морето, точно като гръцки храм и да има светлина, светлина, светлина навсякъде,” казва Аксел Мунте и успява да постигне това, изграждайки Вила "Сан Микеле". Източник: http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/potchivki-i-turizam/3444_Capri Горещо препоръчвам биографичната книга на Мунте - Легенда за Сан Микеле. 4 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Кой е градът? И коя е сградата, по възможност? Връзка към коментар
liliya Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Край ! Спирам да влизам в тази тема, официално ме подтиснахте От месеци я следя и дори не съм бил близо до познаването на нито една Даааа и аз така. Жалко , че и на места на които съм била, пак не можах да разпозная снимките . ... но няма да се отказваме. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Кой е градът? И коя е сградата, по възможност? DSC03030.JPG Йокохама...? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Прилича ми на музея на рамен, но може и да не е той... Не е ли някъде около Osambashi pier? Редактирано 10 януари, 2017 от chandni Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Мястото от твоята снимка е, но не съм влизала и не знам дали там е Музеят на рамена. Yokohama Red Brick Warehouse - исторически сгради, построени в началото на ХХ век, използвани за митнически дейности. Както знаем Йокохама и пристанището и са вратата на Япония за търговците от останалия свят. В момента пространството е предназначено за културни прояви, музеи и магазини. chandni, ти си! Редактирано 10 януари, 2017 от Цвете Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Кое е мястото и къде се намира? 3 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Калдерата - Нгоронгоро - Серенгети - Танзания 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Кратерът Нгоронгоро е най-голямата непокътната калдера в света. Името "El-Nkoronkoro" е дадено от Маасаите и означава "Gift of Life". Британските колонизатори се затруднявали с произношението и го трансформирали в "Нгоронгоро". Днес стените на кратера се издигат стръмно на височина 600 м от дъното, което се е превърнало в обширна долина с площ 260 кв. км. Тази долина е резерват и е едно от най-гъсто населените места с диви животни в Африка. Тук живеят приблизително 25 000 големи животни. oli_mali, ти си 5 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Търси се населеното място 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Кое е мястото и къде се намира? Нека да качваме снимки, а не линкове - има компютри, които блокират социалните мрежи, и не само Лично аз не виждам снимката... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Нека да качваме снимки, а не линкове - има компютри, които блокират социалните мрежи, и не само Лично аз не виждам снимката... Заповядай. Гледам да не "задръствам" сървъра със снимки, особено в тази тема, където се пускат много, затова хотлинквам Редактирано 10 януари, 2017 от chandni Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Хърватия Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Словения? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега