t_petkov Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 И какво ги правят тези снимки после, качват ти във фейсбук и ги тагват?! Това вече не мога да ти кажа. Ние малко се шегувахме тогава помежду си, че ако някой от нас отвори компютъра на някой от тези индонезийци, сигурно ще има папки с имена: Снимки с баба 2016, снимки с баба 2019. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 (редактирано) Ето нещо и от мен, от къде е този shot? IMG_1358.JPG По непонятна причина е rotate-нат Вероятно не си разбрал какво е правилото на играта - следващата загадка слага този, който е познал предишната. Познай загадката на Фичо и тогава ще можеш да сложиш твоята. Офф топик! Александра, моята загадка беше вдъхновена от холандската връзка на предната загадка и Ван Гог.Да, зная за този проект, май тази година трябва да излезе по кината.Ще видим,ще видим!)) Редактирано 29 януари, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 Да, не знаех за условията на играта, Сингапур е това. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 Да, не знаех за условията на играта, Сингапур е това. Да, снимката е от Сингапур. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Mitak, избери малко по-различна снимка 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Забравихте загадката на Фичо! И той си трае, жокер не дава , играта замря. Аз лично, виждам парк в средата на града, но съм дотук. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 (редактирано) Забравихте загадката на Фичо! И той си трае, жокер не дава , играта замря. Аз лично, виждам парк в средата на града, но съм дотук. Снимката от моята загадка е от Сингапур, затова приех че Mitak е отговорил правилно: Да, не знаех за условията на играта, Сингапур е това. Редактирано 30 януари, 2017 от Фичо 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Значи сега разгадаваме снимката на Mitak. Едно предположение-островна държава? Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Значи сега разгадаваме снимката на Mitak. Едно предположение-островна държава? Прилича ми на Тайланд, Пукет може би? Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Не е нужно да прецизирате локацията, държавата би свършила работа ... Скоро задават ли се на хоризонта "бирички" в Пловдив? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Ето нещо и от мен, от къде е този shot? IMG_1358.JPG По непонятна причина е rotate-нат Съдейки по орнамента на покрива, снимката е от Лаос. Възможно е да е в Луанг Прабанг, но не мога да го намеря сред своите снимки оттам https://goo.gl/photos/71rnD6XaddFHzhks7 3 Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Лаос, it is. Доста по-прозаично от Луанг Прабанг, Виентян. Редактирано 31 януари, 2017 от Георги Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 В движение съм и не мога да играя в момента. Да пуска следващият, който се е сетил за Лаос, но не се е престрашил да си каже! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Етооооооооооо: Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Прилича на нашенско? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Прилича на нашенско? Дааа, давай натам, моля! Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Нейде из троянския балкан? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Нейде из троянския балкан? Не. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Витоша? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Витоша? Също не, по- на юююг Давам жокерче: Редактирано 31 януари, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
Емика Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Харманли, хотел "Приказките" Статуята Европа, на входа на града. .......когато съседите те събудят в 4.30 и не можеш да заспиш.....така се решават трудни загадки 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Браво, Емика, точно! Това е в местността "Приказките ", в Харманли - мъничко градче, но красиво и с история. Комплексът е малко " кичът в нашия дом" , средище на поп-фолк разни събития. Но е построен в чудно красива местност, до реката. Лятно време е прелестно - едни птички пеят, чува се тихичко ромоленето на реката, сенчици, за еднодневна разходка е чудничко! Ето още няколко снимки : Емика, ти си наред, моля! 5 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 (редактирано) Пускам без потвърждение от Александра, да не бавя играта, тъй като днес няма да мога да вляза. Ако някой познае и е сигурен, нека продължи. Къде и какво? Редактирано 1 февруари, 2017 от Емика 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Църквата до скалите на Етрета, Франция 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 (редактирано) Църквата до скалите на Етрета, Франция Бат Кид, можеш да продължиш. Емика казва, че няма да може да влезе днес във форума, който е сигурен, че е познал, да слага следващата загадка.А твоят отговор е верен. Редактирано 1 февруари, 2017 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега