oli_mali Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Първото, което ми дойде в главата, беше Словения, но пък гледам, че в профила на seagull_29 тази държава не е отбелязана. Seagull е хитрец и си маха държавата от профила като пуска снимка, а после пак си я добавя. Така че има шанс да е от Словения... 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 За мен това са Алпите. И тъй като не е Швейцария, остават Франция, Италия, Австрия и Лихтенщайн. Но без жокер, би могла да бъде всяка една от горепосочените държави. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Мен ни мязва на Родопите. Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Seagull е хитрец и си маха държавата от профила като пуска снимка, а после пак си я добавя. Така че има шанс да е от Словения... Прав си, но дали съм я махнал този път, не е сигурно. Не разчитайте много на информацията в профила ми, той не е много попълнен и без друго. До тук няма познали, но се ориентирате правилно за региона. Снимката е правена на Балканския п-ов 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 (редактирано) Ся да не ни застреля с долината Grеbaja в Черна Гора? Редактирано 9 февруари, 2017 от Бай Добри 3 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 (редактирано) Ся да не ни застреля с долината Gerbaja в Черна Гора? Верен отговор, долината Гребайе в Черна Гора. Но защо да съм ви застрелял? PS. Снимките са правени в края на м. Май Редактирано 9 февруари, 2017 от seagull_29 4 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Верен отговор, долината Гребайе в Черна Гора. Но защо да съм ви застрелял? PS. Снимките са правени в края на м. Май 479283_3998523563075_198828130_o.jpg Жаргон. Който иска да пусне. Аз имам работа и излизам. Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Знаех си. Разглеждал съм снимки оттам, обаче зимни... Продължавам да се чудя, как да вкарам в едно пътуване хем Черна Гора, хем Камнишко-Савинските Алпи в Словения това лято... Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 На мене повече ми прилича на нещо нашенско или от Западните Балкани. Проблемът на планините в умерения пояс в по-ниските им части (на широколисните гори) е, че картинката рязко се мени според сезона, и дори да си бил на същото място, но в различен сезон, не е лесно да се познае, ако няма някой по-височък открит връх или някоя специфична скала за ориентир. А на тази снимка върховете са скрити в облаците, което хич не я прави лесна. Поне за надморската височина може да се съди, ако и да не може да се разпознаят самите върхове. Знам, че съм виждал мястото на снимки на приятел, но не мога да включа нито чии, нито откъде. :/ Първото, което ми дойде в главата, беше Словения, но пък гледам, че в профила на seagull_29 тази държава не е отбелязана. Така че, стрелба напосоки - Босна? Мастър,понякога в загатките колегите нарочно си махат временно посетените държави за да ни объркват,така че не лежИ на тая кълка 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2017 Мастър,понякога в загатките колегите нарочно си махат временно посетените държави за да ни объркват,така че не лежИ на тая кълка Е, все пак, нещо друго ме зачовърка. Словения си е алпийска дестинация, пък след първия поглед последва втори, малко по-обстоен, и вече бях убеден, че снимката няма как да е от Алпите. Един новобранец-магелнец ме попита по фейсбука, какво мисля, и аз отговорих - Черна Гора или Босна... Пейзажът е категорично балкански, а ако мястото беше в България или в Македония, щях да го знам. Реших да изстрелям по-нетрадиционното предположение (Босна) и сбърках. Съмтаймс уин, съмтаймс люн Видът на къщичките (покривите), начинът, по който са завързани бодлите на бодливата тел, състоянието на черния път, поддържането на ливадата, всичко това просто не се връзва с алпийски пейзаж по никакъв начин. П.П. Не знаех, че може да се махат веднъж сложени държави в профила. Моят стаж във форума също не е особено дълъг 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) Хайде, за да не спира играта, ето нещо лесно: Редактирано 10 февруари, 2017 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Сиракуза Фонтанът на Диана 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Ето от мен 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Църквата Сан Педро в Авила. ;) 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) Ако съм познала, моля, някой друг да пусне следващата загадка. Редактирано 10 февруари, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Да, да, това е Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) Понеже вече виждам, че няма какво да ви затрудни това е от същото населено място Редактирано 10 февруари, 2017 от Oshko 3 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) В кой град се намира това хубаво, според мен, съчетание на стара и съвременна архитектура? Моля, извинете, почти едновременно и Oshko е качил снимка за играта. Отдавна исках да се включа, в случай, че някой си отстъпи реда. Редактирано 10 февруари, 2017 от rdd 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) Давай ти, аз и без това се намърдвам за втори път без заслуги. Манчестър? Редактирано 10 февруари, 2017 от Oshko Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Шотландия? Връзка към коментар
rdd Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Къде в Шотландия-кой град? 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 (редактирано) За да не бавя играта, мога да уточня: поредица от такива нови жилищни сгради, построени 2013-2015, между стари жилищни сгради, се намират в близост до библиотеката на университет, в който учат многооо български студенти. Пред тези сгради има голям парк. Много е красиво мястото! Редактирано 10 февруари, 2017 от rdd Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Къде в Шотландия-кой град? Saint Andrews? Това е чисто налучкване Връзка към коментар
rdd Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Не, не е Saint Andrews. Връзка към коментар
pamela Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Доколкото знам в Сейт Андрюс е много трудно да се влезе, така че се съмнявам там да учат мнооого български студенти. По-скоро Единбург или още по-вероятно Глазгоу. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега