Zara Публикувано: 31 март, 2018 Сподели Публикувано: 31 март, 2018 Не съм била във Франкфурт. Ето жокер: Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 31 март, 2018 Сподели Публикувано: 31 март, 2018 Мисля, че е в Дания. Не е ли част от Ботаническа градина? Връзка към коментар
Zara Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Не е в Дания, но става по—топло Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 преди 2 часа, Zara каза: Не е в Дания, но става по—топло След като в Дания става по-топло, значи е на по-студено. 1 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 преди 5 минути , Zaro каза: След като в Дания става по-топло, значи е на по-студено. Сините сливи са червени, когато са зелени. 7 Връзка към коментар
Dango Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 52 minutes ago, Фичо said: След като в Дания става по-топло, значи е на по-студено. Ботаническата градина на Университета в Турку, Финландия. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 (редактирано) Варшава? Градина върху покрив. Редактирано 1 април, 2018 от Таньо 5 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Това е покрива на Университетската библиотека във Варшава, развит като ботаническа градина. Много приятно място за разходка със страхотна гледка към Висла. https://archi.ru/world/66076/biblioteka-varshavskogo-universiteta Приемам за верен отговора на Таньо. 5 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 (редактирано) преди 28 минути , Zara каза: Това е покрива на Университетската библиотека във Варшава, развит като ботаническа градина. Много приятно място за разходка със страхотна гледка към Висла. https://archi.ru/world/66076/biblioteka-varshavskogo-universiteta Приемам за верен отговора на Таньо. Моля, нека който има желание да пусне следващата загадка. Не съм ходил на това място. Втората снимка ми се стори позната от един 3D shooter на PS. Редактирано 1 април, 2018 от Таньо 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 (редактирано) преди 1 час, Zara каза: Приемам за верен отговора на Таньо. От къде е снимката. Жокер: В едно от нивата на Assassin's creed мястото може да се разгледа по-добре отколкото на живо @Боби. Редактирано 1 април, 2018 от Таньо 3 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Замъкът Сан Анджело в Рим? 4 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 (редактирано) преди 12 минути , chandni каза: Замъкът Сан Анджело в Рим? Да, разбира се! Ще разкажа по-късно за него. Има много интересни истории, които мисля че хубаво да бъдат част от тази игра. @chandni, ти си. Редактирано 1 април, 2018 от Таньо 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 преди 10 минути , Таньо каза: @chandni, ти си. Къде се намират тези графити? 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Хубаво е да заличиш името на художника,защото без да искам го потърсих.... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Който иска, нека го търси... Целта на играта (поне за мен) не е да се затрудняваме, а да си тестваме зрителната памет - дали си спомняме места, които сме виждали - лично или на чужди снимки. А за тези, които не са виждали мястото - евентуално да възбуди любопитството им и да ги накара да го посетят 8 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 преди 3 минути , traveler каза: защото без да искам го потърсих Аз го потърсих нарочно Колкото да потвърдя предположението си, че е бразилец. Sorry, като съм казал вече А, ще кажа и Б: стенопис ETNIAS в Рио де Жанейро http://visit.rio/en/que_fazer/etnias-ethnicities-mural/ 4 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Интересното е, че съдейки по картата в кадър, този от петте образа представя Европа 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 (редактирано) @домосед, ти си! Графитите се намират в близост до Praca Maua, Rio de Janeiro. Рисувани са от Едуардо Кобра за олимпийските игри в Рио през 2016 г. Ако бъдат потвърдени от Рекордите на Гинес, това ще бъдат най-големите графити, нарисувани от един човек! Наречени Las Etnias, представляват 5 лица от 5 различни континента, представляващи 5-те олимпийски кръга. Художникът е работил върху произведението в продължени на 2 месеца и е използвал 100 галона бяла боя, 400 галона цветна и 3500 цветни спрея! Графитите са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВПЕЧАТЛЯВАЩИ, а очите са буквално като живи! Ето и останалите 4 лица: Редактирано 1 април, 2018 от chandni 12 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 От графити, та на мозайки: какво е? къде е? защо е там? откога е там? (замацал съм с жълто една от подсказките) 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 @master_of_germs, хайде избухвай! На твоя територия сме... Не им позволявай да ти я отнемат! 1 2 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 1 април, 2018 Сподели Публикувано: 1 април, 2018 Македония. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 април, 2018 Сподели Публикувано: 2 април, 2018 преди 5 часа, Happy_Traveler каза: Македония. Мозайка от македонския художник Р.Корубин в село Пелинци, където е мемориалът на АСНОМ / (Анфашисткото събрание на националното освобождение на Македония /. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 април, 2018 Сподели Публикувано: 2 април, 2018 преди 40 минути , AlexandraKo каза: Мозайка от македонския художник Р.Корубин в село Пелинци, където е мемориалът на АСНОМ / (Анфашисткото събрание на националното освобождение на Македония /. Е това е то... Да бият @master_of_germs на собствената му територия... Все едно Бразилия да падне от Германия със 7:1 насред Бело Оризонте! 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 април, 2018 Сподели Публикувано: 2 април, 2018 преди 7 минути , chandni каза: Е това е то... Да бият @master_of_germs на собствената му територия... Все едно Бразилия да падне от Германия със 7:1 насред Бело Оризонте! Черно тото!!! Играл съм го мача за тая снимка двойка с хендикап 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 април, 2018 Сподели Публикувано: 2 април, 2018 (редактирано) Моля, модератор да ми изтрие мнението, веднагааааа! Не бива в този хубав ден да причинявам отрицателна емоция на Мастера, само, щото се е успал. Редактирано 2 април, 2018 от AlexandraKo 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега