AlexandraKo Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 Отстъпвам си реда, на когото иска да сложи загадка, пък не е успял до сега. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 (редактирано) Може ли аз? Благодаря @AlexandraKo ! Редактирано 17 април, 2018 от aleksandrina 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 Мадона дел Сасо в швейцарския кантон Тичино над езерото Маджиоре. Това е една от възможните стартови точки на Пътя на Св. Яков 6 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 Точно! Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 Хайде един блиц, че да не бавим топката. Къде е правена снимката с точност до континент. Жокер: няма уловка 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 (редактирано) Това е Валаби или Валуби - по-ситната разновидност на кенгуру-то. Основно живеят в Австралия, Тасмания, на остров Фрейзър и в Нова Зеландия.Ама, като те знам тебе, какъв си неприлично интелигентен, не ти вярвам, че нямало уловка. Залагам на това, че снимката е направена в Европа, има едно единствено място— това са Британските острови, където живее това кенгурче, а най-много / като брой/ ,подскачат на остров Ман. Редактирано 17 април, 2018 от AlexandraKo 1 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 преди 18 минути , AlexandraKo каза: Европа Отговорът не е верен 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 преди 37 минути , домосед каза: Отговорът не е верен Тогава казвам Африка. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 април, 2018 Сподели Публикувано: 17 април, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Тогава казвам Африка Отговорът не е верен Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Леле, Домосед, с какъв кеф ми отвъртя две двойкиииииии!Горката аааааз! ОтивЪм ъгъла да се срамувам. Подсмрък,подсмрък,посмръъъъъъък 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Леле, Домосед, с какъв кеф ми отвъртя две двойкиииииии!Горката аааааз! ОтивЪм ъгъла да се срамувам. Подсмрък,подсмрък,посмръъъъъъък А дали вече не си отговорила? 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 9 минути , Zaro каза: А дали вече не си отговорила? Еее, мислех си, че е по-сложно, отколкото изглежда. Щото, иначе е все едно, дето вика Жоро - познаваме Айфеловата кула. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Преди 1 час, Zaro каза: А дали вече не си отговорила? Може да го е обмисляла, но не го е казала. Дали пък няма някой, на който му се пуска снимка, да се сети преди 57 минути , AlexandraKo каза: Еее, мислех си, че е по-сложно, отколкото изглежда. Щото, иначе е все едно, дето вика Жоро - познаваме Айфеловата кула. Ироничното в случая е, че даже и Айфеловата кула не е позната, ами е объркана с Триумфалната арка. Уолаби (валаби) виждаме на първия от следните 4 жокера от същия континент. Животното на първоначалната задача е друго Съжалявам, снимките не съдържат мащабиращи обекти Загадката си остава само за континент. Разпознаването на животните от загадката и жокерите е само за забавление Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Щом няма уловка - Австралия? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 В момента, desislavna каза: Щом няма уловка - Австралия? Правилен отговор! Ти си. 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Деси позна От мен животните - дивото куче динго, тасманийски дявол и вомбат. 4 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Благодаря. Ето я и моята загадка: Кой е този град? Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Прилича ми на Барселона. Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 12 минути , Eva eva каза: Прилича ми на Барселона. Прилича, но не е Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 От градовете в които Quercus имат представителства, това най-много ми прилиа на РИМ. 3 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 10 минути , Щастливеца каза: От градовете в които Quercus имат представителства, това най-много ми прилиа на РИМ. Ммм, но не е и в Италия Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Заинтригува ме и си бих едно рамо от гугъл. Варшава ? 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 Направо ни разби с тази палма 3 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 (редактирано) преди 26 минути , traveler каза: Направо ни разби с тази палма Всъщност това не палма, а друг тип който само прилича и ако се подрязва често расте на високо. Първоначално щях да предполагам Лондон, защото там има от този вид, но не успях да "наместя " квартала, където се намира централата на Quercus, пък и движението не е от лявата страна. Редактирано 18 април, 2018 от Таньо 3 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 18 април, 2018 Сподели Публикувано: 18 април, 2018 преди 14 минути , Таньо каза: Всъщност това не палма, а друг тип който само прилича и ако се подрязва често расте на високо. Първоначално щях да предполагам Лондон, защото там има от този вид, но не успях да "наместя " квартала, където се намира централата на Quercus, пък и движението не е от лявата страна. Според мен този жокер е по-скоро убъркващ, защото може би е само реклама на Quercus. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега