Емика Публикувано: 20 юни, 2018 Сподели Публикувано: 20 юни, 2018 преди 22 минути , AlexandraKo каза: Новата загадка. Къде съм? И какво съм докоснала? Играем за време! Това е Черната Мадона в Монсерат 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 юни, 2018 Сподели Публикувано: 20 юни, 2018 преди 3 минути , Емика каза: Това е Черната Мадона в Монсерат Браво, Емика! И бързо, и правилно! Точно така, ти си наред , моля! 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 юни, 2018 Сподели Публикувано: 20 юни, 2018 Когато са го видяли очите е лесно😄 5 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 юни, 2018 Сподели Публикувано: 20 юни, 2018 Я да видим кой се е качвал дотук? В кой град и на кое място в него е тази порта? Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 юни, 2018 Сподели Публикувано: 20 юни, 2018 В момента, Миланка каза: Бергамо? Не. Не е в Италия. Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Това е Вишехрад в Прага. Едно от малкото местенца, които си бях набелязала, но не можах да видя по време на престоя си в Чехия. Там са останките от най-старият замък в града - някъде от 10 век. Портата е останала от него. Има и гробище, в което са погребани най-известните жители на града. 2 Връзка към коментар
ХаджиДимитър Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Leopold gate...във Вишехрад, Прага...втори съм... 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 преди 5 часа, mary_shery каза: Това е Вишехрад в Прага. Едно от малкото местенца, които си бях набелязала, но не можах да видя по време на престоя си в Чехия. Там са останките от най-старият замък в града - някъде от 10 век. Портата е останала от него. Има и гробище, в което са погребани най-известните жители на града. Да, това е Прага, Вишехрад с една от портите, в случая Порта Леополд. По-късно ще сложа информация и снимки, за "зарибяване" на който не е ходил там😀 Ти си наред @mary_shery Верен отговор на @ХаджиДимитър, да не губи кураж/интерес/, идва следващия тираж😀 2 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Каква е тази сграда и къде се намира? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Преди 1 час, mary_shery каза: Каква е тази сграда и къде се намира? За тези, които нямат достъп до Фейсбук, снимките не са видими 😞 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Bebenhausen Monastery. Аз не съм ходил, така че @mary_shery, ако иска да разкаже лични впечатления 🙂 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Точно той е. Интересното е, че манастирът е ползван за най-различни неща през вековете (от 12-ти до 19-ти) - училище, дворец на кралете на Вюртемберг с ловни трофеи, седалище на парламента. Една част от трофеите са запазени там, но все пак за мен по-красива беше частта, където наистина прилича на манастир, каквато е била първоначалната цел на построяването му. В църквата има много странни статуи, които и аз не знам защо за толкова смешни.😄 Градината също е много добре поддържана и красива. Бебенхаузен е близо до Тюбинген и го препоръчвам за посещение заедно с града. 8 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Предполагам, че е мой ред. В коя държава е плажа на следващата снимка: Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 преди 12 часа, Боян Димитров каза: Предполагам, че е мой ред. В коя държава е плажа на следващата снимка: Точно ти пък дa сложиш плaж!? Признaй си, че просто искaш дa издрaзниш @ven62. 😉 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 преди 14 часа, Мари Николова каза: Израел? Не Преди 1 час, master_of_germs каза: Точно ти пък дa сложиш плaж!? Признaй си, че просто искaш дa издрaзниш @ven62. 😉 Аз съм останал с впечатление, че @ven62 обича вятъра и студа 🙂 Давам хинт: зад скалите, които се виждат на снимката има дайв сайт, където нещата изглеждат така: 5 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Ако съдим по посетените страни, трябва да е Египет (а и въпросът е в коя държава) Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Аз мисля, че това е в Йордания! Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Няма засега познали. Нов хинт: Мястото се намира на приемливо разстояние от едно друго много популярно за българите място в последните години. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 преди 7 минути , Боян Димитров каза: Няма засега познали. Нов хинт: Мястото се намира на приемливо разстояние от едно друго много популярно за българите място в последните години. Ако популярното място е Дубай,снимката може ли да е от Оман?🙂 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 преди 18 минути , Мари Николова каза: Ако популярното място е Дубай,снимката може ли да е от Оман?🙂 Може, може. Направо си е баш оттам. 🙂 Мястото е Диба Оман. Силно препоръчвам. Оман ми остави страхотни впечатления, въпреки че бяхме реално само един ден, покрай гмуркането, вече правя планове за това как ще се завърна за поне седмица. @Мари Николова е наред. 3 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 (редактирано) Миналия месец се върнах, "добра" памет имам. @AlexandraKo познава на места, който е посещавала преди години. Редактирано 22 юни, 2018 от Щастливеца 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега