AlexandraKo Публикувано: 4 юли, 2018 Сподели Публикувано: 4 юли, 2018 Прилича ми на Берлин. Мемориалната църква Кайзер Вилхелм . Имали сме и преди загадка с тази църква, но я познавахме отвън, за старата говоря. А новата е синя, осмоъгълна до нея. 2 2 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 4 юли, 2018 Сподели Публикувано: 4 юли, 2018 2 hours ago, AlexandraKo said: Прилича ми на Берлин. Мемориалната църква Кайзер Вилхелм . Имали сме и преди загадка с тази църква, но я познавахме отвън, за старата говоря. А новата е синя, осмоъгълна до нея. Точно тя е! Браво! 🙂 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 (редактирано) Май съм аз: Редактирано 5 юли, 2018 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 преди 1 час, Емика каза: Сингапур? Не. преди 5 минути , ven62 каза: Истанбул? Не. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Не. Не. Има някакви йероглифи на сградата в дясно... Хонг Конг? 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 В момента, chandni каза: Има някакви йероглифи на сградата в дясно... Хонг Конг? Близо си. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 (редактирано) преди 3 минути , AlexandraKo каза: Близо си. Tайван? Другият вариант е Китай... 🙂 Редактирано 5 юли, 2018 от chandni 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Ако не беше цветна градина отпред, бих предположила Куала Лумпур. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 преди 2 минути , chandni каза: Tайван? Не. преди 1 минута , Роми каза: Ако не беше цветна градина отпред, бих предположила Куала Лумпур. И не. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 В момента, AlexandraKo каза: Не. И не. И това ли не...? 😄 преди 3 минути , chandni каза: Другият вариант е Китай... 🙂 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Чакай и аз да се включа, да не си в Макао? 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 (редактирано) Това преди 41 минути , chandni каза: И това ли не...? 😄 Това с другия вариант не го видях по-нагоре. Верният отговор е Китай. Това е един от най - бързо развиващите се градове в света. Създаден е едва преди около 30 години, на средата на нищото, дето имало мъничко, бедно рибарско селце. А днес, мегаполисът е световно известен център на науката и високите технологии. Това е Шенжен / казват му и Шънджън/,ама, на мен първото ми харесва повече. Там няма стари сгради, всичко е ново, като това, което се вижда на снимката. В Китай има термин, ако нещо трябва да се направи бързо -казват, че трябва “ Шенженска скорост”. Много зелен, много цветен,изключително добре подреден и много, много красив град. Много паркове, много цветни градини, зони за разходки, ледени пързалки , голф игрища, целогодишно и какво ли още не. А мястото, което съм показала е част от Конгресния център, който е огромен и в него се провеждат големи международни изложения. Веднъж бях на конгрес и изложение там - ми, за три дни, не успях да видя всичко на изложението, от сутрин, до вечер. А залата, където беше тържественото откриване на конгреса, беше толкова голяма, че на сцената, хората изглеждаха съвсееееем ситни. Хем, нашата делегация, имаше места някъде по средата. Но навсякъде имаше огромни екрани, на които да следим програмата. Безкрайно впечатлителна е Библотеката на Университета в Шенжен, ситуирана около едно езеро, повече прилича на спортно съоръжение -изцяло от метал и стъкло.Показвам няколко снимки от нета, иначе, пак трябва да преснимам от хартиени, че нямам в компютъра. @chandni, заповядай, моля, за следващата снимка. Редактирано 5 юли, 2018 от AlexandraKo 13 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Какво представлява обектът на снимката и къде се намира? Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 (редактирано) Мадрид, парк Ретиро, кристалния дворец. Редактирано 5 юли, 2018 от Миланка 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 преди 15 минути , Миланка каза: Мадрид, парк Ретиро, кристалния дворец. Не, не и не... 🙂 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 В зоопарка в източен Берлин имаше подобна сграда. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Грешна държава, грешен континент... ☺️ Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 (редактирано) преди 3 часа, chandni каза: Какво представлява обектът на снимката и къде се намира? Сега ...., не знам дали да се обаждам😁 ..., като че ли няма да е много честно 😉 Като се сетя, че май ти давах препоръки да посетите този град ... Айде, ще кажа само, че в темата вече има публикувана снимка на този обект 🙂 Редактирано 5 юли, 2018 от Фичо Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 юли, 2018 Сподели Публикувано: 6 юли, 2018 преди 7 часа, Фичо каза: Сега ...., не знам дали да се обаждам😁 ..., като че ли няма да е много честно 😉 Обаждай се, обаждай се... 😄 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 юли, 2018 Сподели Публикувано: 6 юли, 2018 преди 33 минути , AlexandraKo каза: Япония? Да кажем, че е на повече от 18000 км. от Япония 😉 (понеже chandni разреши да се обаждам 😁) 1 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 юли, 2018 Сподели Публикувано: 6 юли, 2018 преди 1 час, AlexandraKo каза: Япония? Грешен континент 😉 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега