AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 Ако съм аз, да познаете това моренце: Връзка към коментар
SLX Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 Ионийско примерно? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 преди 21 минути , SLX каза: Ионийско примерно? Не. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 А, това моренце ви затрудни, май? Пък, почти всички сте ходили там... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 @ven62 да го познава! Зор, зор, зор за моренца.... А сега се покри! 1 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 Преди 1 час, chandni каза: @ven62 да го познава! Зор, зор, зор за моренца.... А сега се покри! Ми, наплашихме го , че ще черпи и той се дематериализира 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 (редактирано) На 1.08.2018 г. в 13:14, SLX каза: Браво, @Фичо. Дака, Бангладеш. Изумително място, което силно напомня Индия (независими са от Индия от 70 те години), но има своя собствен хм.... чар и мирис... Между другото Бангладеш е едновременно една от най-бедните държави в света и една от най-бързо развиващите се. Има сериозен икономически потенциал там, а от хората с които работих, оставам с впечатлението, че има и значителен умствен такъв. Дака е невъобразим кипеж, шум, налудничаво улично движеение и място на покъртителни контрасти. И не съвсем безопасно за бледолики, казват. Въпреки последното имах незабравими преживявания в миазмите на един пазар в Дака, където бях обект на неподправен и добронамерен интерес. Използвам повода да призова, в случай че имаш желание и възможност, да разкажеш малко повече за Бангладеш, да покажеш снимки ..., не са много магеланците, посетили тази страна, а и по принцип не се знае много за нея в България. (Аз понякога я давам за пример, когато българи са много учудени, че някой, някъде по света, не знае нищо за България, като питам: "А вие, например, какво знаете за Бангладеш - страна със 160млн. население?" ) Редактирано 4 август, 2018 от Фичо 7 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 преди 8 часа, AlexandraKo каза: А, това моренце ви затрудни, май? Пък, почти всички сте ходили там... Тиренско? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 Не, по-насам ееее! Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 преди 1 час, AlexandraKo каза: Не, по-насам ееее! Бяло? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2018 Сподели Публикувано: 4 август, 2018 преди 53 минути , Zaro каза: Бяло? Дааа, кажи и островът кой е. Но вече те смятам за познал. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 август, 2018 Сподели Публикувано: 5 август, 2018 преди 13 часа, AlexandraKo каза: Дааа, кажи и островът кой е. Но вече те смятам за познал. Амуляни? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 август, 2018 Сподели Публикувано: 5 август, 2018 преди 2 часа, Zaro каза: Амуляни? Топло, мръдни малко надясно и сме там. Тасос, е това, едната снимка е по пътя за манастира, а другата е в Лименария по залез. @Zaroти си наред, моля! 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 август, 2018 Сподели Публикувано: 5 август, 2018 (редактирано) преди 7 часа, AlexandraKo каза: Топло, мръдни малко надясно и сме там. Тасос, е това, едната снимка е по пътя за манастира, а другата е в Лименария по залез. @Zaroти си наред, моля! Преди малко бях тук. Няма да злоупотребявам да отговарям на море с планина, някой друг да пуска.😎 Редактирано 5 август, 2018 от Zaro 9 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 август, 2018 Сподели Публикувано: 5 август, 2018 От къде е снимката? 🙂 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 преди 15 часа, chandni каза: От къде е снимката? 🙂 Някакви предположения...? 🙂 Или да перифразирам Петър Младенов - "Най-добре @AlexandraKo да дойде!" 2 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 преди 7 минути , домосед каза: Анси? Студено... като бирата в близост до мястото от снимката... Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 Декорите за новия "Аватар"? 😄 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 Още един жокер... 🙂 Столица, но не политическа 🙂 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) преди 34 минути , домосед каза: Анси? Бих казъл Страсбург , но ако Анси е студено и при положение, че за мен това е Европа бих се насочил към Белгия. Редактирано 6 август, 2018 от Щастливеца Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 преди 1 минута , Щастливеца каза: Ако Анси е студено и при положение, че за мен това е Европа бих се насочил към Белгия. Все така студено! Обърнете внимание на дадените жокери. 😉 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) Тасос, Теологос 🙂 Редактирано 6 август, 2018 от Таньо Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 преди 2 минути , Таньо каза: Тасос, Теологос 🙂 Още малко по-студено и бирата им направо ще кристализира... Градът е титулуван и като европейска, и като световна столица... но не непременно на едно и също нещо! 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 6 август, 2018 Сподели Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) преди 6 минути , chandni каза: Още малко по-студено и бирата им направо ще кристализира... Градът е титулуван и като европейска, и като световна столица... но не непременно на едно и също нещо! Пилзен. Редактирано 6 август, 2018 от Таньо 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега