akair Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 10 hours ago, AlexandraKo said: Сградата, вероятно е в Америка. Имам си едно списъче за мъст сий, разни неща из различните щати. И непрекъснато си го допълвам и сверявам. А ти много ми помагаш , защото показваш все интересни места.🌻 Тези лампи, които фигурите държат с вдигнати ръце са ми познати. Сградата има ли купол, подобен на Св. Петър в Рим? Ако да, ми прилича на Ротондата на Капитолия в Харисбърг. @AlexandraKo, кефиш колко много знаеш... Това наистина е The Capital Building в Harrisburg, Pennsylvania. Сградата е обяена за най-красив щатски парламент. Ето няколко снимки: Въпроснит купол Друга гледна точка към фоайето: Стая за почивка преди the floor: "The floor" - пленарната зала на the House (едната камара) William Penn пред босите войници - картината на стената William Penn (в червено), Бенджамин Франклин (дясно) Залата на Supreme Court @AlexandraKo да предложи снимки или да предложи някой, който да предложи снимка 🙂 12 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 34 минути , akair каза: Това наистина е The Capital Building в Harrisburg, Pennsylvania. Сградата е обяена за най-красив щатски парламент. Ето няколко снимки: ... "The floor" - пленарната зала на the House (едната камара) ... 🙂 Тия лаптопи как развалят интериора 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Има турове всеки ден, по няколко пъти на ден и са безплатни. The representatives бяха в почивка и затова ни вкараха в залата - затова и компютрите им бяха по банките. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Преди 1 час, akair каза: @AlexandraKo, кефиш колко много знаеш... Това наистина е The Capital Building в Harrisburg, Pennsylvania. Сградата е обяена за най-красив щатски парламент. Ето няколко снимки: Благодаря! Много е красиво вътре. Снимките, които съм виждала, не са толкова красиви, като твоите. Аз съм запомнила два елемента - куполът отвън, който е като на Св. Петър, съответно с ротондата и тези лампи. 1 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Самана? Католическа църква Санта Барбара де Самана? Редактирано 30 ноември, 2018 от Marisha 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 36 минути , Marisha каза: Самана? Католическа църква Санта Барбара де Самана? Дааа,точно! Ти си наред,моля,за следващата снимка. 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Благодаря, това е моята снимка от там. 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Лансароте? Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Топло, но не е. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 1 час, Marisha каза: Католическа църква Санта Барбара де Самана? преди 56 минути , AlexandraKo каза: Дааа,точно! Ехооо! Много ускорихте оборотите. Къде на света се намира това място? 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 В момента, домосед каза: Ехооо! Много ускорихте оборотите. Къде на света се намира това място? Самана, Доминиканска република 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Вулкан от Фуертевентура? Редактирано 30 ноември, 2018 от plamenk Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Пак топло, но не е. Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Pico Viejo; Tenerife, Canary Islands 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 2 минути , plamenk каза: Pico Viejo; Tenerife, Canary Islands Да, гледка от Тейде. @plamenk ти си наред. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 12 минути , домосед каза: Ехооо! Много ускорихте оборотите. Къде на света се намира това място? Ооо, извинявай ! Това е католическата църква в Санта Барбара де СаманА, на полуостров СаманА в Доминиканската република. Сравнително нова е, то си личи, но е красива. Аз я фотнах само отвън, пътьом. Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Някъде в Истанбул? Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) 4 minutes ago, mary_shery said: Някъде в Истанбул? Студено Ако се вгледате по-внимателно в снимката има добър жокер. Редактирано 30 ноември, 2018 от plamenk Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Куба, Сиенфуегос. Редактирано 30 ноември, 2018 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) една кола с бял покрив , което лъха на карибския басейн... Редактирано 30 ноември, 2018 от giafil 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) И това също го познавахме стотина страници назад. Сградата е хотел, ама не се сещам за името, пък ме мързи да търся. Редактирано 30 ноември, 2018 от AlexandraKo Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 3 minutes ago, AlexandraKo said: Куба, Сиенфуегос. И по-точно коя е сградата? Съжалявам ако е пускано, но съм от скоро тук. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега